07-07-14

WE DID IT AGAIN!!!

Een druk maar oh-zo-gezellig weekend is weer voorbij. Afgelopen vrijdag keek ik de wedstrijd Brazilië - Colombia (holy crap wat zat er in het elftal van Colombia een knappe voetballer) thuis met papa, mama en Robin op de lounge en de volgende dag stond ik ietwat brak op om naar mijn werk te gaan. Mocht ik een paar uur later weer naar huis omdat het zo rustig was! Had ik net zo goed in mijn bed kunnen blijven liggen, haha. Die zaterdagmiddag heb ik mijn ouders geholpen met het ophangen van lichtjes en het klaarzetten van tafels, want in de avond zouden ongeveer 15/16 vrienden en kennissen komen om Nederland - Costa Rica te kijken.


Ik vond de wedstrijd zelf behoorlijk saai hoor.. Weinig grote acties in ieder geval. Nederland had dan wel meer balbezit en corners dan Costa Rica, maar het leek wel alsof de bal er maar niet in mócht gaan (en de grensrechter mocht van mij af en toe z'n stomme vlaggetje inslikken). Ik had al wel een verlenging aan zien komen, maar had voorspeld dat we met de penalty's compleet ingemaakt zouden worden. Maar de gouden wissel van van Gaal liet ons nog uren vrolijk zijn en ons extra hard juichen zodat we aankomende woensdag kunnen uitkijken naar (hopelijk) een revenge in de finale - want de anderen landen kunnen we nu niet meer onderschatten. Krul was in ieder geval de held van de avond!

We hadden de barbecue aangestoken en een aantal mensen zorgden voor het vlees, anderen voor het drinken etc. En om in de stemming te komen voordat de wedstrijd was begonnen - hadden we wat Nederlandse en "voetbal"muziek opgezet, wat de sfeer zeer goed deed! :) Het was supergezellig en ga waarschijnlijk aanstaande woensdag Nederland - Argentinië kijken in de kroeg of op een plein, moeten nog even kijken of het kan en doorgaat. En ook al gaan ze deze wedstrijd verliezen, dan hebben we altijd nog de 3e of 4e plaats bereikt! Ook iets om trots op te zijn.

Vandaag moet ik heel even naar school toe om mijn toetsen in te zien die ik gemaakt heb in de toetsweek en ik heb een verplichte mentorles, om waarschijnlijk de laatste dingen door te spreken over de afsluiting van Havo 4. Voor mij niet echt van toepassing, want het laatste weekje knallen heb ik ook echt waargemaakt. Ik heb prachtige cijfers teruggekregen (o.a een 6,7 voor Nederlands poëzieanalyse SE en een 7 voor maatschappijleer SE, om deze als voorbeeld te noemen). Voor geschiedenis was ik een week van tevoren begonnen met leren en het was enorm veel, maar ik heb een 8,7 gehaald!!!!!! Een 8,7 - dat heb ik nog nooit gehaald voor SE's en al helemaal niet voor geschiedenis, mijn hoogste is een 6,3 ofzo. Ik ben enorm blij en al deze mooie cijfers betekenen maar 1 ding: ik ga naast genieten van vakantie ook over naar 5 Havo en examen doen in 2015. Yaaaaaaas!
Waar ga jij de volgende wedstrijd kijken?

10 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Wauw, gefeliciteerd met het behalen van je prachtige cijfers, zeker goed gedaan! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk wat jullie allemaal gedaan hebben rondom het voetbal kijken & wat een gezellige foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met het behalen van je cijfers! Leuke dingen heb je gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet eruit als een super gezellige voetbalavond. Ik vond het inderdaad ook niet al te spannend. Maar die penalty's... Nou toen hield heel Nederland zijn hart denk ik toch wel even vast. Geniet van je vakantie en héél veel succes in je komende examenjaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Precies ja, die grensrechter was echt om te knallen op bepaalde momenten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gezellige foto's! Ik heb de wedstrijd in bed gekeken haha, ik was zo moe en het duurde zo lang!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo te zien had je een goed weekend! Ik vind het altijd leuk om te zien dat anderen zo helemaal met het WK bezig zijn, haha. Ik ben daar echt totaal geen fan van. Ik heb dan ook echt af en toe maar even de tv aan en uit gezet omdat ik toch wel dacht dat ze zouden verliezen, haha, niet dus. Die strafschoppen waren wel mooi - ik heb dan ook echt alleen die gekeken, hahaha! Wat een prachtige cijfers heb je trouwens behaald, mag je echt wel trots op zijn! :) Ik vind je persoonlijke artikelen altijd zo leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie cijfers :D Een dubbel feestje dus :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jaa, ze hebben weer gewonnen! Het ziet er heel gezellig uit bij jullie, leuke foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuk artikel en mooie foto's! Gefeliciteerd met je overgaan :-)

  BeantwoordenVerwijderen