09-07-14

VIDEO | Summer eve makeup look + 2 outfits


Ik heb het al een tijd geleden gemeld en heb er ook nog een korte video voor gemaakt: want ik was bezig met een video waar weer veel tijd in zat. En vandaag is het tijd om deze eindelijk te delen! Ik heb mezelf af en toe in moeten houden want ben veel te enthousiast om jullie reacties te horen, maar heb een idee wat lang in mijn hoofd zweefde eindelijk echt uitgewerkt. Ik filmde een Summer eve makeup look met daarbij 2 outfits, die je als inspiratie kunt gebruiken op warme zomeravonden. De inspiratie kwam van mijn vakanties zelf, omdat de avonden me altijd bij zijn gebleven - langs de boulevards lopen, winkelen in een dorpje/stadje, zonsondergang zien bij het strand of een terrasje pakken. En de outfits erbij uitzoeken waren een probleem!

Toen ik de video helemaal klaar had met bewerken kwam ik erachter dat ik met toeval 2 kledingstukken aan had van dezelfde winkel. Deze video is niet gesponsord door bedrijven of organisaties, de kleding heb ik zelf aangeschaft en heb deze video zelf uitgewerkt. Mijn broertje, vader en Vita hebben mij met de beelden van deze video geholpen en ben ze heel dankbaar, want ik had het alleen nooit zo leuk kunnen krijgen. Laat me weten wat je ervan vond en laat je videosuggesties achter in de comments! ♥

15 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Leuke video, en erg leuk in elkaar gezet! Lekker zomers <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een onwijs leuk filmpje! Hele mooi make up look en dat jurkje gecombineerd met een spijkerblouse is echt heel erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had hem gisteren al bekeken maar wachtte nog even met reageren tot ie op je blog kwam, hihi. Ik vind de video echt súúperleuk in elkaar gezet en je mag hier echt heel trots op zijn! Ik vind de look echt geweldig en totally my thing. Dit zou ik ook zo kunnen dragen! Je jurkje en zalmrozige top vind ik ook echt tof! De outfits zijn heel leuk! Ik moest vooral erg lachen om de outtakes, haha! Trouwens, al jouw video's vind ik heel leuk om te zien, je bent echt een heel lief, spontaan meisje en je ziet gewoon dat in jouw video's veel tijd wordt gestoken tot een perfect eindresultaat! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke video! Je makeup zit ook heel mooi trouwens! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is echt een onwijs leuke video geworden, Sharon!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wauw, wat is het ontzettend leuk geworden Sharon! Ik vind je make-up look erg mooi, de lipkleur en oogschaduw kleuren staan je geweldig. Je weet goed wat je staat! Ik vind de beelden erg leuk geworden, mag je trots op zijn! Moest erg lachen om dat stukje van Vita aan het einde! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, wat leuk om te horen Amber!

   Verwijderen
 7. Wauw, wat een prachtig filmpje heb je gemaakt. Heel leuk dat je aan alles hebt gedacht ;make-up en mooie outfits! Love it. En de tweede outfit die je laat zien is mij favoriet, ik zou het zelf ook zo aantrekken <3

  BeantwoordenVerwijderen