19-07-14

VAKANTIE!

Het aftellen duurde heel even, maar na gisteren heb ik officieel zomervakantie! Ik heb even mijn rapport opgehaald (voor 5 minuten naar school, oké dan) en daarna ging ik nog eventjes een paar uurtjes werken tot 1, dus had ik de rest van de middag nog om wat vooruit te schrijven voor de vakantie en foto's te maken voor de blog. Vandaag gaat de wekker voor de laatste keer om 7:00 voor de komende 3 weken: want ik heb ook vakantie op mijn werk, joehoee! Net zoals vorig jaar heb ik gewoon weer 3 zaterdagen vrij gevraagd, is wel zo lekker als je weet dat je de hele week niet hoeft te werken én echt een vakantiegevoel hebt (a.k.a in de zon liggen, zwemmen, geen verplichtingen en niet werken)
Donderdag ben ik samen met Vita wat gaan bijbruinen bij een rivier en gingen we gezellig picknicken. Viet maakte de overheerlijke pastasalade waar ik al eerder eens over had verteld, en ik had met vers fruit een fruitsalade gemaakt. We hebben veel gekletst en foto's gemaakt, die ik vandaag op de blog deel aangezien ze er zo zomers en gezellig uitzien! Ik droeg overigens mijn nieuwe bikini die ik bestelde bij Hunkemöller, uit de "Sylvie Collection". Het is een bandeau top met subtiele steentjes en de bandjes kun je eraf halen. Ik ben er echt blij mee, hij is zo prettyyyy!

Aan het eind van de middag was het nog steeds heel warm, dus wilde ik met Joy in de plas achter ons huis gaan zwemmen. Ik appte Vita en vond dat eigenlijk ook wel heel leuk, dus kwam ze weer met de fiets naar mij toe om een avondduikje te nemen. Uiteindelijk kwamen er nog 2 andere meiden van onze school naar de plas toe waar we met z'n vieren hebben gezwommen. Was echt heel gezellig en het water was echt héér-lijk. Na een aantal uurtjes te hebben gezeten in de zon kan ik nog niet volledig zeggen dat ik al bruin ben, maar mijn schouders + armen hebben al wel een mooi kleurtje, en volgens mij heb ik een minuscule, witte streep op mijn rug door mijn bikini. Helaas nog niet heel duidelijk te zien, haha!


Nu is het echt officieel: mijn dreamdays app gaf een melding met: 'Today is VAKANTIE!!', maar nog steeds kan ik me nog niet echt beseffen dat we vakantie hebben. Maar dat heb ik altijd pas zodra het maandag is, dan weet ik genoeg. Hebben jullie dat ook altijd? Over het bloggen in de vakantie heb ik trouwens nog even goed over nagedacht: ik ga gewoon door met om de dag bloggen, maar zal ook een paar keer geen artikel plaatsen. Op deze dagen heb ik verder geen post klaarstaan, maar merkte aan jullie al dat jullie dit verder geen groot probleem vonden. Zo stress ik 'm ook niet met vooruit schrijven en ga ik dingen niet onnodig afraffelen.

Volgende ga ik een weekje naar Drenthe met mijn ouders en Robin, waar we op een camping gaan staan om er alleen maar te slapen: met de caravan. De dagen dat we er zijn gaan we er zelf leuke dingen doen, zo willen we onder andere nog naar dierenpark Emmen, kamp Westerbork bezoeken, de Hunnebedden bekijken (ook al lijkt dat me niet heel interessant, maar goed, leuk om een keer gezien te hebben lijkt me) en zitten we vlakbij een groot winkelcentrum. Katjching! Verder gaf ik aan dat ik nog een keer naar de zee wilde gaan in de vakantie, en wilde mijn vader nog een keer naar de Waddeneilanden. Maar in ieder geval, ik ga sowieso foto's maken en zal deze uiteraard op Lovely Photography delen. Ik heb in ieder geval weer genoeg om over te schrijven als ik terug ben! :)

Ik wens jullie allemaal een hele fijne vakantie en geniet van de komende weken, met hopelijk een hele zomer lang mooi weer. See u soon! X

12 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Yeaah, ik heb al twee weekjes vakantie en ga nu helaas vandaag weer naar Nederland terug :( Fijne vakantie! xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jammer dat het er voor jou alweer bijna opzit. Geniet nog van het mooie weer en jouw vakantie. Dankjewel!

   Verwijderen
 2. Wat een leuke foto's allemaal! Zo te zien heb je goed genoten van het lekkere weer. Ik ga vandaag kijken voor een zwembad als dat niet uitverkocht is zodat ik zelf lekker buiten kan chillen in de tuin. Ik heb al vanaf 8 juli officieel vakantie en geniet er ook volop van nu het nog even kan. Heel veel plezier op in Drenthe en ik ben heel benieuwd naar je komende posts!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks Maris, gaat wel goed komen denk ik! :) Succes met het zoeken naar een zwembad!

   Verwijderen
 3. Je high-waisted short is heel erg tof Sharon, en mooie foto's ook(die ene die je van vita had gemaakt en die op fb staat is ook echt beautifullll)
  Donderdag was idd erg gezellig en veel plezier in Drenthe met je ouders en broertje. Ik ga ook naar een camping, in Frankrijk. Veel leuke dingen doen en genieten van het weer :)
  Fijne vakantie! xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Awwwh wat lief dat je een reactie plaatst Mai! Thanks, was inderdaad heel gezellig donderdag :) Jij ook een fijne vakantie en veel plezier in Frankrijk! X

   Verwijderen
 4. heb je ooit in je leven al BN'ers ontmoet?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zover ik me kan herinneren niet veel, sta wel met Frans Duijts en zijn vrouw op de foto en kwam bij een festival Tess van 'Echte meisjes' per toeval tegen, waar ik ook een foto mee heb gemaakt. Meer kan ik me niet echt meer herinneren, helaas!

   Verwijderen
 5. Wat een vrolijke zomer foto's! Ik ben nu een weekje in zeeland geweest met vrienden. We hadden super mooi weer en hebben veel op het strand gelegen. Mijn bikini bandjes zijn nu echt duidelijk te zien haha zoo leuk ik ben echt bruin. Leuk dat je nog gaat kamperen, veel plezier alvast. Ik hoop dat je ook zulk mooi weer hebt als ons! Mijn vakantie zit er alweer op, nu wordt het alleen maar werken blehh...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ga naar Londen in het Hilton paddingston hotel en naar ons eigen huis in Italyy. Jij ook hele fijne vakantie

  BeantwoordenVerwijderen