03-07-14

TIP: Nepbrillen en sieraden onder de €3 bij Action? (new in)


Mocht je mij niet op Instagram volgen, heb je waarschijnlijk deze foto niet voorbij zien komen. Ik plaatste deze afgelopen dinsdag op mijn account en ik dacht: het is net zo handig als ik het met mijn volgers op mijn blog deel! Eigenlijk moest ik leren voor mijn toetsweek (alle toetsen zit er nu gelukkig op, een té lekker gevoel), maar op het moment dat ik net mijn schoenen uit wilde trekken om naar boven te gaan om te leren, bezocht ik alsnog met mams de Action. We hadden wat kleine dingetjes nodig en zolang het niet al te lang ging duren, had ik tijd over.

En ik heb geen spijt dat ik ben meegegaan uiteindelijk! De armbanden die je op de foto ziet komen allemaal van de Action vandaan en ik vind ze serieus zo leuk! Nooit verwacht dat ze zulke leuke dingen hadden. Ik liep langs de sieraden (met zoals ik al zei niet al te hoge verwachtingen, heel soms ligt er wat tussen, maar in de meeste gevallen niet) en mijn eyeballs vielen als eerst op de "Brazilian armband", de 2 brede armbanden met magneetsluitingen. Het voelde heel stevig aan en ik kwam hele leuke kleurtjes tegen, maar dit waren mijn favorieten die ik mee wilde nemen naar huis (€2,99 p.st.). De andere armbandjes zijn de welbekende glaskralen (€1,29 p.st.) en zag ik de laatste tijd bij heel veel meiden om hun armen, en blijf ze ontzettend mooi vinden. Mijn moeder heeft nog donkerdere roze en 2 tinten blauw erbij gekocht, zodat we samen nog wat kunnen mixen & matchen. --

En niet alleen met een aantal sieraden, ging ik ook met een nep-bril naar huis. Ik heb zelf altijd lenzen in en heb daarnaast een (nood)bril voor thuis, maar deze is 2 jaar geleden voor het laatst opgemeten qua sterkte en zie er helemaal niets meer mee. Ik kan de tv niet meer zien en de klok niet meer lezen, dus dat zegt genoeg, haha. Ik wil er nu eentje met een mooi, "normaal" montuur, zodat ik deze ook kan dragen naar school of als ik ergens snel heen moet en geen zin heb om mijn lenzen te dragen. Ik vind dit soort monturen heel mooi en wilde voor de gein wel kijken of het me stond. Ik vind persoonlijk de glazen nét iets te groot, maar ik vind hem me totaal niet misstaan. En voor €0,60 vond ik het het proberen wel waard!

Gisteren ging ik voor de grap met deze bril naar school, want was toch wel benieuwd hoeveel mensen er in zouden trappen en wat de reactie was van anderen. En guess what?! De meesten zagen het gelijk en gaven me complimenten, gingen er gewoon vanuit dat 'ie echt was óf vroegen aan me sinds wanneer ik een bril had, haha! Zelf vond ik het wel een apart gevoel, omdat ik weet dat 'ie nep is - maar niemand had het echt door. Duuuus zit jij met hetzelfde als mij en een aantal monturen wil proberen, ga dan eens naar de Action en koop een neppe! Zo kun je anderen om advies vragen én je kunt kijken of het je staat.
Heb jij de sieraden al bij de Action gespot?

7 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Ah wat leuk dat je een bril gekocht hebt, ik vind hem echt super leuk bij je staan! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuke armbanden en je bril is ook erg leuk! Action heeft vaak echt onwijs leuke dingen - ik ben dol op die winkel. Ik heb zelf zo'n soort montuur wat jij nu hebt van de Action en het zit echt heel lekker en ik ben er nog steeds heel blij mee. Ik vind hem zelfs leuker dan de vorige en ik kan niet meer zonder mijn mooie Ray Ban bril, hihi. Dit montuur staat je echt superleuk! Dank je wel dat je deze tip wilde delen! Toch maar eens bij de armbanden kijken binnenkort :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuke armbanden! Je bril staat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie armbandjes! En die bril staat je zeker goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die ibiza armbanden heb ik ook en ze zijn erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een geweldige aankoopjes, en de bril staat je echt onwijs leuk! Ik wist inderdaad niet dat ze zulke leuke armbanden daar hebben. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke armbandjes! En die bril staat je leuk!

  BeantwoordenVerwijderen