05-07-14

Quick outfits (shots) #8

En ook ik kan zeggen dat ik (bijna) vakantie heb! Woensdag was mijn allerlaatste toets - als ik hopelijk geen herkansingen hoef te maken - van mijn schoolperiode in Havo 4. Mijn Spaans mondeling ging uiteindelijk supergoed en ook mijn Nederlands ging boven verwachting beter voordat ik met de toets begon. Ik was om 12 uur klaar dus heb heerlijk genoten van mijn dagje vrij en het was heerlijk om niet meer te leren toen ik thuis kwam, ik was er namelijk helemaal klaar mee. Donderdag en vrijdag heb ik stage gelopen met Louise en Vita bij een basisschool (volgende week donderdag weer), heb donderdag ook de groep 8-musical van Robin gehad en vandaag is het matchday! Er komen een boel goede kennissen bij ons de wedstrijd kijken, dus dat wordt echt heel gezellig. Maar enough talking, laten we doorgaan naar de outfits!Toen ik de bovenstaande collage aan het maken was realiseerde ik dat ik ineens heel veel roze en een paar oranje/zalmkleurige tinten aan heb gehad, haha! Gelukkig viel de verhouding nog wel mee hoor, ik heb ook nog een aantal anderen kleuren gedragen - ben alleen vergeten daar een foto van te maken (zoals de outfit die ik droeg naar het examenfeestje, heel stom!). Begin van juni was het prachtig en warm weer, dus trok ik deze outfit aan toen ik naar Emily ging. Ik droeg een topje van Vero Moda en een short van Jola Mode - nothing really special. 


Ik en mijn moeder hebben echt een tik als het gaat om shawls, dus daar heb ik er ook aardig veel van. Ik droeg een blauwe spijkerbroek van Only, een basic wit t-shirt, horloge van de Claires en de sjaal heb ik al heel lang. Ik heb deze nog in het donkerblauw, donkergroen en paars en weet niet of ik deze zelf heb gekocht op de markt, of van mijn oma heb gekregen. Oeps!

Ik had een barbecue van een vriend die geslaagd was, maar ik ging ook met mijn ouders erheen omdat het ook goede kennissen van ons zijn. Het viel op de dag dat Nederland het opnam tegen Mexico - wát was dat spannend he.. Dezelfde mensen die op de barbecue waren komen trouwens vandaag naar ons toe om Nederland opnieuw aan te moedigen. Ik wilde niet een shirtje aan die ik al gedragen heb tijdens verschillende wedstrijden, dus trok ik een oranje vestje uit mijn kast. Deze kocht ik voor mijn verjaardag 2 jaar geleden (toen werd ik 14, moet je nagaan!) en droeg een hemdje en zwarte broek van de H&M. Het horloge is opnieuw van Claires en het schakelarmbandje komt van de Kruidvat.

Next day.. Helemaal kapot van mijn gezellige weekendje (eerst een examenfeest, daarna de hele dag werken en daarna een dag barbecueën en voetbal kijken) en begon mijn toetsweek weer fresh met een top die mijn moeder ooit voor me mee nam van Terstal. Net zoals de sieraden droeg ik dezelfde broek van H&M als de dag ervoor.

Wat hou ik van mijn neon-roze topje. Ik vind het zo leuk om deze felle kleur met andere kledingstukken te combineren! Vooral de combinatie met een taupe-kleurig vestje vind ik prettyyyy. En eigenlijk komen alle kledingstukken (broek, shirt en vestje) van de HEMA vandaan. De armbanden die ik draag komen van de Action en heb ik in dit artikel al getipt aan jullie. De kleuren kwamen perfect terug in het topje!

Ik draag hier zelfde broek van HEMA als de vorige outfit en daarbovenop droeg ik een zalmkleurige/oranje blouse van Jola Mode. Ben echt gek op die kleur! Hij is net niet compleet oranje zoals het WK (want die kleuren maken me best wel flets), maar deze tint maakt mijn huid ook ietsje bruiner. Ik ging stage lopen op een basisschool (de eerste dagen waren ontzettend leuk!) en had die avond ook nog de groep 8-musical van Robin. De horloge is van Claires en de armband van de Action.

Welke outfit vond jij het leukst?

11 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Waar ging zijn musical over?? Leuk artikel!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke outfits! Ik denk dat ik de 1e het leukst vind! Maar dat komt waarschijnlijk gewoon omdat ik dol ben op roze hemdjes en shirtjes met de combinatie van een lichte shorts!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuke outfits! De sjaal die je aanhebt vind ik erg mooi! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuke outfits! Heel veel oranje, maar dat zei je zelf ook al, haha! Ik vind outfit 2, 5 en 6 heel erg leuk! Die zou ik zelf ook zo aan kunnen trekken! Ik moet ook maar eens kijken bij de broeken van de HEMA want volgens mij zitten die heel fijn! Ik vind je neonroze topje echt tof!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oehh wat een leuke outfits! Vooral die outfit met sjaal vind ik heel erg leuk! Succes met je laatste toetsen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk weer om te zien. Je draagt echt leuke en kleurrijke tops. Houd ik van, ik namelijk ook! Jij hebt tenminste wel wat oranjes in je kast haha, ik dus helemaal niks. Vanavond is de efteling tot 0:00 open dus ik ga daar voetbal kijken. Hoop dat ze winnen! Die broek van de Hema is echt zoo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Veel zomerse kleurtjes :) Oranje staat je echt leuk, mij staat het verschrikkelijk vind ik haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die laatste outfit vind ik heel mooi, vooral je top is erg leuk!! X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Superleuke post Sharon, leuke outfits! Inderdaad veel oranje en zalmroze, staat je goed! En best toepasselijk in de tijd, toch? De broek van de Hema is zo leuk, ik wist niet dat ze daar zulke mooie broeken hadden! Die sjaal is ook heel tof, ik had een tijdje geleden echt een sjaaltik, maar dat is alweer overgegaan denk ik, haha.

  BeantwoordenVerwijderen