01-07-14

p2 Sunshine Finish bronzing powder

Het is eigenlijk een schande hoe lang het geleden is dat ik voor het laatst een review heb geschreven. *kuch, maart* De reden? Weinig nieuwe makeup producten aangeschaft de laatste tijd, reviews vind ik minder leuk om te schrijven dan lifestyle- of persoonlijke posts en deze worden dan ook minder bekeken. De afgelopen weken vroegen een aantal of ik weer een review wilde doen, en kwam er ineens in me op dat ik dit product die ik Berlijn kocht, nooit heb laten zien hier op mijn blog! Dit product gebruik ik bijna elke dag op mijn gezicht en ook met bronzer halen we het zonnetje een beetje in huis, als we geen natuurlijke tan kunnen krijgen en nog steeds sneeuwwitje blijven. Lees mee!

Ik vind het nooit zo heel interessant om het uitgebreid over de verpakking te hebben, want dat kan je natuurlijk al op de foto's zien. De bronzer is verpakt in een rond doosje met een doorzichtig klepje, wat het overall niet goedkoop laat ogen. Ik vind het wel een vergelijking met de Catrice verpakkingen waard, die zien er voor hun lage prijs altijd goed uit!

Mocht je onbekend zijn met het merk, p2 cosmetics is een Duits merk die sowieso wordt verkocht in de drogisterij DM (misschien ook nog wel meer, maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen). Toen ik in maart in Berlijn was met school heb ik deze bronzer daar gekocht. Ik nam volgens mij de donkerste kleur mee (030 Bali Heat), zodat ik zeker wist dat deze niet al te licht voor me was - aangezien ik die fout heb gemaakt met de Rimmel Natural Bronzer.

De bronzer bevat hele lichte shimmers, maar op je gezicht zie je er niets meer van en lijkt deze volledig mat. Ik gebruik bronzer eerlijk gezegd niet om te shapen, maar meer om mijn gezicht iets kleur te geven en er in de zomer ook niet meer zo witjes uitzie. Op de foto heb ik mijn bronzer iets hoger aangebracht dan waar die eigenlijk "hoort", ik vind dit namelijk wel een mooie plek om 'm hier aan te brengen, omdat ik het niet gebruik om te shapen. Hierboven komt de blush en blenden daardoor mooi met elkaar. Ik breng mijn bronzer trouwens altijd aan met een afgesneden kwast (Zoeva).

Het product doet wat 'ie moet doen; hij geeft een lightly tanned effect en een natural shimmer. p2 is zover ik weet alleen in Duitsland te koop en kun je vinden in de schappen van de drogisterijen. Ik betaalde er €3,45 voor, geschikt voor ieder budget dus! Mocht je in de buurt van Duitsland zijn, of het merk per toeval tegenkomen en een fijne bronzer zoekt, dan raad ik je deze aan om in je mandje te gooien.
Heb jij een product uit het buitenland die je heel erg fijn vindt?

11 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Ziet er goed uit! Alleen als bronzer dan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie bronzer! Ik ben echt heel benieuwd naar het merk P2, hoor er vaak goede dingen over maar heb er zelf geen ervaring mee. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb zelf ook een lipstick van P2 gebruikt die me erg goed beviel. Deze bronzer ziet er ook fijn uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi vormpje heeft deze bronzer , ben alleen een beetje bang dat die voor mij huid te donker is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er erg goed uit, lekker budget ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat een pretty bronzer en yay een review op je blog! Ik vind dat zo leuk om te lezen bij anderen. Eén van mijn favoriete onderwerpen ook. Je hebt echt mooie foto's gemaakt as always. De bronzer ziet er echt heel mooi uit op je gezicht. Ik ben daar zelf niet zo fan van, misschien moet ik het eens proberen! P2 was volgens mij ooit in Nederland te koop - tenminste vroeger - maar dat is nu blijkbaar veranderd, haha. Ik heb er toen eens een nagellakje van gekocht. Ik wil echt snel een keertje naar de DM in Duitsland, misschien binnenkort! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er mooi uit! Ik heb tot nu toe nog geen één goede budget bronzer gevonden, want veel zijn er weer te oranje of te donker voor mijn huid. Toen ik een tijdje geleden in Duitsland was heb ik een heel fijne kwast gehaald: een buffer brush die ik dagelijks met veel plezier gebruik! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze bronzer is echt heel mooi en staat je goed meid! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen