25-07-14

OUTFIT | I like us better when we're (high)waisted

Hei my loves! Hoe is het leven bij jullie? Laten we zeggen dat ik het heerlijk naar me zin heb, ik zwem zowat iedere dag en kan lekker bruinen door het mooie weer, ondanks dat ik dat eerlijk gezegd niet had gedacht toen we dit jaar thuis bleven, in Nederland. Vorige week donderdag was ik met Vita gaan zonnen bij de rivier en droeg mijn nieuwe highwaisted short en croptop, die ik nog steeds in een outfitpost met jullie wilde delen! Sinds ik nu een hoog broekje in mijn kast heb hangen, durf ik eindelijk korte tops te dragen. Zonder hoog shortje past het niet bij mijn figuur, een strakke buik is een beetje essentieel en dat ontbreekt bij mij. Maar ik wilde niet dat ik deze leuke trend aan me voorbij liet gaan, dus ben ontzettend blij met mijn aankopen!


Short H&M | Top H&M | Schoenen BIRKENSTOCKS | Zonnebril ETOS | Bikini HUNKEMÖLLERLaten we zeggen dat ik compleet gevallen ben voor deze twee items toen ik ze zag in de winkel, en dat ik nog steeds stapelverliefd op ze ben. Alhoewel de short niet heel comfortabel zat op de fiets (hij kroop de hele tijd omhoog en mijn benen schuurden met het zadel - leuk voor de info) nam ik dat maar voor lief, want de pasvorm is heel mooi en wilde altijd al zo'n broekje. Ik heb de destroyed look ook altijd leuk gevonden! Duuuuus, ik heb 'm ein-de-lijk, kan je wel zeggen.

De top die ik erbij kocht was in het begin nog een twijfelgevalletje. Ik appte -terwijl ik in het pashokje stond en waarschijnlijk iedereen op me stond te wachten- vriendinnen wat ze van de top vonden, maar vonden het niet een 'Sharon-ding'. Maar guess what happened: Sharon is en blijft eigenwijs en als iemand dat tegen me zegt, koop ik het. Hetzelfde heb ik ook altijd als ik vraag welke van de 2 het leukste is, terwijl ik stiekem allang een keuze heb gemaakt in mijn hoofd. Óf ook erg leuk: iemand wijst dan het item aan wat hij/zij het leukste vind, maar koop uiteindelijk toch de andere. Snap je het nog?

In ieder geval: ik durf vanaf nu korte tops te dragen en dat alles door een broekje, die €25 kostte bij de H&M en dus alles meevalt qua prijs. Ik vind dat voor shorts echt niet duur als je het mij vraagt! De top was €15 en leek me een hele leuke combi, omdat ze perfect qua lengte met elkaar aansluiten en je dus geen buikje ziet (want dat vind ik nog een beetje eng). Bij deze: ik stel jullie voor aan mijn nieuwe favoriete zomeroutfit! <3
Wat vind jij van de outfit?


14 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Je shortje is tof! Toch wel een Sharon-ding, haha. En met shortjes fietsen is en blijft een ramp, I feel you girl.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh wat een leuke outfit! Ik ben vooral helemaal weg van je shortje! En ik snap je helemaal! Ik ben ook altijd zo eigenwijs en een ramp met keuzes maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je outfit is echt superleuk! Ik vind vooral je short heel tof! Hij sluit inderdaad mooi bij je figuur aan. Ik had een high-waisted short in mijn handen deze week... maar twijfelde te erg, haha. Andere keer beter! Ik vind je Birkenstocks trouwens ook leuk, matcht perfect met je top. :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldige outfit, heel tof gecombineerd! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuke outfit!
  Staat je heel goed

  Liefs
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een stoere outfit! Vooral de top vind ik erg gaaf, maar is dan ook in mij geval een echt Amber-ding, haha. Ik snap wat je vriendinnen bedoelen met dat het misschien geen Sharon-ding is,maar het staat je onwijs goed!! Ik had eerste instantie trouwens niet gedacht dat de top van de H&M zou komen! Ik vind het namelijk ook niet echt een H&M-ding, waaauw, wat een hoop '-dingen', haha. Je snapt mn punt hoop ik! Leuke foto's weer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ik snap je, moest lachen om je comment toen ik al die '-dingen' las. Nee hè? Vond de top daarom ook heel leuk, bij sommige kledingstukken kun je namelijk al vanaf de buitenkant zien dat ze van de H&M afkomen. :)

   Verwijderen
 7. Leuke outfit! Staat je heel goed :)

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen