13-07-14

FASHION | Nike Roshe Runs @ Lookbook

Het lijkt wel alsof er weer een nieuwe sneaker-trend opkomt in Nederland. Eerst hadden we de Nike Air Max (al vind ik die persoonlijk helemaal niks) en ook de New Balance hebben we veel gespot. Ik ben zelf een enorme fan van de Nike Roshe Runs en deze heb ik vanaf nu ook op mijn wishlist gezet, want ik vind ze zó leuk! Niet alleen lopen ze waarschijnlijk ontzettend lekker, het maakt een outfit speelser en sportief, omdat het oorspronkelijk sportschoenen zijn. Maar voor sport hoeven ze vandaag de dag niet gebruikt te worden, want we gebruiken ze gewoon voor hele andere doeleinden. Zoals het combineren bij onze dagelijkse outfits bijvoorbeeld! Ik speurde Lookbook weer af naar leuke outfits - zodat ik zelf ook wat inspiratie kan opdoen voordat ik ook met Nikes aan mijn voeten loop.

Source // lookbook.nu
Patty, een blogster uit Poland draagt zulke leuke Nikes! Ik vind het een leuke, frisse kleur, maar zou zelf alsnog voor zwart/grijs gaan. Deze kleur past toch overal onder, dan ga ik liever voor veilig. Deze lookbooker draagt een classy outfit met een zacht vintage tintje door de broek, en maakt het geheel wat sportiever door de sneakers. Dit zou ik ook zo aantrekken!

Source // lookbook.nu
Het viel me op dat er een heleboel Nederlandse meiden outfits op Lookbook plaatsen met hun Roshe Runs. De outfits hiermee vielen qua buitenlandse heel erg mee en er waren over het algemeen ook niet zo veel looks mee. Larissa kent natuurlijk iedereen wel en zij plaatste ook een outfit op Lookbook. Haar neon sneakers combineerde ze met een zwarte broek en biker jacket, een shirt en opvallend gekleurde statement-necklace.

Source // lookbook.nu
Voor deze Roshe Runs zou ik zelf ook willen gaan! Weronika Panek is een 17-jarige uit Opole, Polen. Met een rode lip rockt ze het contrast tussen de wit/zwarte accenten in haar outfit. Onder de zwarte jas een witte top, blauwe spijkerbroek en zwarte Roshe Runs. Opnieuw een outfit wat ik ook wel aan zou trekken!

Source // lookbook.nu
Samen met een zwarte broek, tas en de nikes, combineert blogger Kinga uit Polen deze look met een denim shirt van Topshop. Het shirt is niet mijn ding, maar voor de rest is het vrij rustig en simpel gehouden. Ik had er nog wat sieraden bij gedragen (lees: kleine armbandjes) om het af te maken, nu vind ik het wat saai. Ondanks dat Kinga al een MK horloge draagt, valt deze een beetje weg door het oversized shirt.

Source // lookbook.nu
Deze kleur sneakers vind ik ook heel mooi. De outfit is niet mijn ding, maar goed, iedereen is anders qua smaak, dus ik probeer vaak zo veel mogelijk stijlen in deze lookbook-artikelen te stoppen. Ik vond deze look van Rachel - een Nederlandse, 21-jarige blogger uit Amsterdam. Rachel goes all the way black: een zwarte broek met een minimalistische streep van (nep)leer, afkomstig van de H&M. Daarbovenop een zwarte top en een leren jack.

Wat vind jij van Nike Roshe Runs en welke outfit matcht het beste bij jouw stijl?

9 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. wat een fijn inspiratie artikel! Ik heb deze nikes ook in het oranje, achteraf was ik ook voor veilig gegaan .. draag ze nu namelijk veel te weinig helaas

  BeantwoordenVerwijderen
 2. de zwart witte vind ik echt leuk! Verder houd ik niet zovan deze nikes:P
  xx
  The Stylish Confessions

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk inspiratie artikel! Die licht blauwe nikies zijn echt tof. De andere kleurtjes vind ik persoonlijk wat minder. :)

  Liefs Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De look van Larissa vind ik erg leuk, het kleurtje van die Nike's vind ik echt heel gaaf. Ik heb zelf een tijdje geleden Nike's gehad, maar All Stars blijven mijn favoriet, haha. Mooie inspiratie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze lijken me heel fijn om mee te lopen! Ik moet echt binnenkort eens investeren in goede schoenen en ik denk dat het Nikes worden. Ik vind deze leuk maar zijn niet helemaal mijn stijl, haha! Ik vind de andere sneakers van Nike vaak ook heel vet en de Air Max ook, maar dat ben ik weer, haha. Ik vind de eerste outfit van Patty trouwens het leukste! Die zou ik zelf ook zo dragen!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het moet inderdaad wel je stijl zijn, het zijn schoenen die je mooi vind, of juist helemaal niks. Gelukkig vind ik ze wel heel mooi en hoop ik ze binnenkort aan mijn voeten te kunnen dragen. Neig toch meer naar de grijze versies, die vind ik mooier van kleur en subtieler dan de zwarte!

   Verwijderen