29-07-14

Favoriete Instagrammers

By far is Instagram nog steeds mijn favoriete app, die ik ook echt dagelijks open om te kijken welke foto's iedereen er op zet. Ik verkies het ook boven andere social media, want naast zelf foto's plaatsen, plaatsen andere accounts ook ontzettend mooie foto's die mij inspiratie geven. Maris plaatst maandelijks een artikel met haar 3 favoriete Instagrammers, en het leek me leuk om die van mij met jullie te delen. Misschien dat jij het account ook wel heel erg leuk vind!

Carina is een 21-jarige student en woont in Duitsland. Ik volg haar al een hele lange tijd en behoort tot de top 3 van mijn favoriete accounts. Haar foto's zijn zo mooi! Ook haar kledingstijl matcht precies met die van mij - vrouwelijk, casual, klein beetje netjes, maar niet te overdreven. Die top op de foto links bijvoorbeeld - het schreeuwt mijn naam gewoon! Ook heeft Carina een blog en houdt ze veel van beauty en fashion, wat je dus veel tegenkomt in haar foto's.

Carin Olsson is verhuisd voor 4 maanden naar Parijs om de taal te leren. Oorspronkelijk komt ze uit Stockholm, maar begon Parijs weer te missen toen ze terug was en verhuisde in 2013 opnieuw, waardoor ze op Instagram kiekjes deelt die zich in het oh-zo-romantische Paris afspeelt. Op de foto's zie je het meeste macarons (Ladurée it is!) voorbijkomen, maar ook foto's van kleine boetiekjes, Franse merken en bezienswaardigheden. Heel leuk voor mij ook, omdat zoals jullie weten ik een hele kleine obsessie heb met deze stad. Een klein beetje maar hoor, hihi.

Princessaddictions is het enige account in dit artikel die haar (of zijn, maar ga er vanuit dat er een meisje achter dit profiel zit, haha!) foto's niet zelf maakt. Dit account plaatst wel allemaal ontzettend mooie, lichte foto's, maar zijn dus gemaakt door anderen en dienen meer als inspiratie. En dat lukt enorm! Elke keer als ik haar feed bekijk kan ik wegzwijmelen en werkt het voor mij heel inspirerend. Niet alleen voor mijn eigen feed, maar ook ideeën voor foto's of blogartikelen bijvoorbeeld.

Wie zijn jouw favoriete Instagrammers? Deel ze in de comments!


9 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Wat leuk! Ik ben de eerste en derde meteen gaan volgen - ik hou van die lichte plaatjes ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, die ceeesi maakt prachtige foto's! Ik ben haar net gaan volgen. Bedankt voor het delen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohh die van parisinfourmonths volg ik ook, echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie instagram accounts! De laatste is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een geweldige accounts! Heel leuk dat je dit nu ook post, hihi. Zo ontdek ik veel meer leuke Instagrammers. Ik volgde Ceeesi al dankzij jou en wauw, haar feed is echt zo geweldig! Princessaddictions kende ik nog niet, die ben ik meteen gaan volgen. Mijn favorieten zijn op dit moment Ninaalicious_, victoria_x3_ en xsarals. :) Alle drie geweldige feeds! Superleuk artikel Shar, zeker vaker doen! Lief dat je me trouwens ook noemt in het artikel!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een ontzettend leuke accounts! Ik vind het altijd leuk om nieuwe te ontdekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuke accounts! Ik ga ze meteen volgen :)
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen