17-07-14

Currently..

Was je alweer benieuwd naar mijn bezigheden en favorieten? Dan heb ik goed nieuws, ik kom ze weer met jullie delen! Ik heb de currently van juli expres wat naar het midden geschoven, omdat ik dit artikel altijd in het begin van de maand heb geplaatst. Voor de afwisseling en de gedachte dat mijn favorieten misschien wel anders zouden kunnen zijn aan het eind; is het op de 17e van juli weer tijd om een samenvatting te geven met o.a. nieuwe, favoriete (Noorse) bloggers (suprising), nieuwe geliefde producten en momenten om naar uit te kijken!


Foto afkomstig van mijn Instagram

Listening to: Elke maand ontdek ik weer ontelbaar veel nieuwe liedjes, dus ik deel ze lang niet allemaal. Mijn favorieten zijn Rude van Magic!, Break Free van Ariana Grande ft. Zedd, All The Way van Timeflies, The Banjo - 3LOGY, Salsa Tequila en Don't Tell 'Em van Jeremih. En naast deze nummers heb ik er nog zo'n 20 die favoriet zijn, maar anders wordt dit lijstje wel heel erg lang, haha. Binnenkort wil ik jullie trouwens mijn favoriete nummers in een video delen.

Reading: In plaats van één blogger heb ik er nu 3, opnieuw Noorse. Bloggers Sofie Laxaa, Sofie Kvelland en Eirín Kristiansen. Met name de laatste 2 zijn mijn favorieten! Ze maken prachtige, lichte foto's, zijn alle drie knappe meiden en hun layout is ook ontzettend mooi.

Loving: De Catrice All About Matt foundation die ik afgelopen week kocht om uit te proberen, plús mijn nieuwe highwaisted short en crop-top van de H&M. Op de foto hierboven kun je ze zien, maar ben van plan om er nog outfitfoto's van te maken!

Craving: Fruitsalade, of gewoon een frisse salade met wat kip, saus, sla en groenten. Sowieso vind ik dit in de zomer heel lekker en ben ik niet zo'n fan meer van grote, stevige maaltijden (in de koude seizoenen wel). Ook ben ik aan het proberen wat meer gezonde snacks te nemen, laatst had ik een heel bakje vol met zwarte bessen in plaats van ongezonde tussendoortjes. Nom!

Watching: Nu het WK is afgelopen en Duitsland zich 'Weltmeister' mag noemen (helaas wel), zijn er niet echt bepaalde programma's die ik nu specifiek volg. Sowieso is er in het zomerseizoen al niets leuks meer op tv dan herhalingen die ik allang een keer gezien heb.

Looking forward to: Overmorgen geeft Jessie haar feestje omdat ze zondag 15 wordt en ik tel alvast af tot mijn eigen feestje in augustus. Ik heb er echt heel veel zin in en heb een hele hoop mensen uitgenodigd - dus hoop dat het leuk gaat worden. Naar de dag dat ik zelf 16 word (17 augustus) kijk ik niet overdreven naar uit, omdat waarschijnlijk niet veel mensen langs komen, omdat ik mijn feest een week later geef.
 Wat zijn jullie favorieten bezigheden op het moment?

11 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Wat leuk om te lezen! Ik houd ook heel erg van salade in de zomer <3 X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze artikelen vind ik altijd zo leuk om te lezen! De blogs zijn zó mooi, echt wauw. Hun lay-outs zijn inderdaad prachtig, de foto's trouwens ook. Ik ben benieuwd naar je outfit, leuke items heb je gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk artikel meid ik hou ervan ! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het liedje Rude is zo leuk! En mehhh nu heb ik ook zin in fruitsalade haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je short en crop-top vind ik heel tof! En de Noorse blogs heb ik ook gelijk allemaal in mijn favorieten gezet, haha! Ik hou daar zo erg van. Superleuk dat je ze weer deelt! Sofie Laxaa volgde ik al, maar ik dacht dat ze zou stoppen met bloggen, blijkbaar dus niet, yay! Ik heb de Catrice All About Matt ook gehad (de oude versie) maar ik vond hem niet zo fijn meer. Ik ben nu helemaal weg van mijn Rituals Beautifying Day Cream en als ie op is, wil hem weer al kost ie € 24,50... het liedje Salsa Tequila vind ik ook echt heel leuk om te luisteren!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. super leuk om te lezen! maar even een vraagje... Wie uit het Nederlands voetbal elftal vind jij het leukst/knapst/lekkerst? En welke andere voetballers
  love your blog!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hahahaha jaaa leuke vraag, i love Daley Blind en Memphis Depay, ze zijn cuteee & lekker

   Verwijderen
  2. Haha wat een grappige vraag! Het knapst vind ik Memphis Depay (of course) uit het Nederlands elftal, een andere voetballer die me meteen opviel was James uit het elftal van Colombia, die mag er ook zeker wezen! :)

   Verwijderen
 7. Yeeyy All The Way van Timeflies! Leuk nummer is dat hé? Ik ontdekte Timeflies via het geweldige nummer Monsters (die moet je ook echt gaan luisteren want die is zoo mooi). All the way is mijn favo zomer nummer. Rude van Magic heb ik even aan mijn lijstje toegevoegd, die ken ik nog niet! Die short is heel mooi van de h&m, mooie foto is dat Sharon!

  BeantwoordenVerwijderen