31-07-14

BACK HOME

Back home, back on track. Na een superleuke week in Drenthe (ondanks dat ik het niet verwacht had) heb ik zoveel dingen gezien! Zo is de foto hieronder op Ameland gemaakt, waar ik heel graag naar het strand wilde en compleet leeg was. Leeg. Oké, 5 mensen dan misschien, maar het viel me op dat dit Waddeneiland helemaal geen overvloed heeft aan toeristen en het daardoor niet druk was overal. Samen met Robin nog in de zee gezwommen (het water was zo lekker!), hebben fietsen gehuurd toen we aankwamen met de boot en hebben daarmee heel het eiland rondgefietst. Uiteraard heb ik foto's gemaakt van alle dagen dat ik weg was van huis, die ik binnenkort allemaal in delen zal plaatsen.

De camping waar we overnachtten was klein, plek voor zo'n 60 kampeerders en eigenlijk alleen geschikt voor kleine kinderen, er was kort gezegd niks. Een klein binnenzwembad, maar daar bleef het dan ook wel bij. Maar het was voor ons dan ook alleen om te overnachten, we gingen de dagen dat we er waren toch allemaal dingen ondernemen, dus veel poespas zouden we toch niet gebruiken. Ik leerde daar ook 2 Friesen kennen: een jongen van 15 en zijn zusje van 11 - waar we de avonden nog wel gezellig mee door konden komen door te chillen en bij de Wifi te gaan zitten met z'n allen.

Zoals ik al zei ben ik weer back on track en ga ik weer om de dag bloggen, in de tijd dat ik weg was heb ik 2 uploaddagen overgeslagen waardoor er om de 3 dagen een nieuw artikel verscheen, ben benieuwd wie dat trouwens is opgevallen. Ik ben sinds afgelopen zondag weer thuis omdat de weersvoorspelling niet beter werd, ik zou anders dinsdag pas weer in mijn eigen bedje liggen en weer vertrouwd kunnen bloggen, haha. Ik zit vol met excitement om jullie al mijn geschoten plaatjes te laten zien die ik in mijn weekje Drenthe (en Ameland) heb gemaakt, die zullen jullie dus vanzelf voorbij zien komen.

Hoe mijn vakantie er nu uit gaat zien? Ik heb nog geen idee. De komende 2 weken heb ik volle weken vrij, na deze weken ben ik naast de zaterdag vaker ingeroosterd op mijn werk. Over 3 weken ben ik jarig en die week daarop geef ik mijn feest, waar ik echt héél veel zin in heb. Met Priscilla begin ik morgen met tienertoeren, heb ik nog nooit gedaan en lijkt me echt heel leuk. 3 dagen lang lekker shoppen met miss mode herself, jullie weten inmiddels dat Priscilla helemaal into de mode is. Morgen gaan we naar Rotterdam, Den Haag en de Designer outlet, voor de andere dagen moeten we nog goede plannen maken. Maastricht leek ons ook wel leuk. Hebben jullie nog leuke suggesties om heen te gaan en waar je goed kan winkelen? Ben benieuwd naar jullie suggesties!

Hoe is jullie vakantie en hebben jullie nog plannen? See y'all soon! X

9 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Fijn dat je het naar je zin hebt gehad. Mooie foto!! Geniet nog maar lekker van je vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk zo'n tiener toer! Dat wilde ik vroeger ook, maar ben er nu helaas te oud voor. Ben benieuwd naar je vakantie foto's en veel shop plezier alvast :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Welkom thuis, en fijn dat je een goede vakantie hebt gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik zat elke keer achter mn laptop, oh nee geen artikel ;( dus het was mij wel opgevallen! gelukkig ben je weer thuis ;$

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahh wat super leuk dat het strand zo rustig was! Ziet er mooi uit! Ik ga maandag tienertoeren! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De foto is heel mooi zeg! Fijn om te horen dat je het zo naar je zin hebt gehad. Ik heb uiteindelijk een zwembad kunnen scoren dus daar ben ik afgelopen week veel in geweest, haha! Zo heerlijk! Ik ben heel benieuwd naar de foto's die je hebt geschoten, ze zullen vast mooi zijn! Ik vind Antwerpen trouwens een hele leuke stad om te winkelen: Forever21, Pull & Bear en nog veel meer en je hebt er twee grote winkelcentrums. :) Zeker de moeite waard om eens naartoe te gaan. :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Lijkt me ook een mooie stad, Antwerpen, alleen is tienertoeren alleen in Nederland geldig, dus niet in België of landen buiten Nederland. ;-)

   Verwijderen
 7. Ahh mooie foto! Ik wil ook graag een keer naar een van onze schiereilandjes, nog nooit geweest! Maastricht is inderdaad super leuk! Ik woon er super dichtbij en ben er dus al keivaak geweest, maar blijf er elke keer weer opnieuw verliefd op worden hihi ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk dat je een leuke vakantie heb gehad! Tienertoeren is echt heel erg leuk, ik heb het vorig jaar ook gedaan. Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen