05-06-14

Voorraadjes van Bioderma, een nieuwe iPhone en maxi-skirts

Hoi lieve lezers! Ik had gisteren even helemaal geen tijd om een artikel te schrijven eigenlijk, maar wilde er toch eentje publiceren. Dan deelde ik maar een foto die afgelopen weekend maakte, want ik droeg mijn maxiskirt voor het eerst 'publiekelijk'. Mijn ouders vonden het niks, maar die hoeven het gelukkig ook niet te dragen - ik vind het wel leuk (alleen wel heel erg wennen).

Vita is vorige week met hemelvaart naar Lille geweest en aangezien zij toch in Frankrijk was, gaf ik haar gelijk een kort boodschappenlijstje mee. Of ze even voor mij een voorraadje van mijn favo cleanser (Bioderma Créaline H2O) wilde meenemen, want die van mij is na precies een jaar, helemaal op. Helemaal. Ik kocht het vorig jaar in Frankrijk in mijn vakantie, gebruik het sindsdien élke avond (serieus elke avond, er gaat geen dag voorbij dat ik dat product niet gebruik). Sindsdien ben ik verkocht en kan mijn huid niet meer zonder. Ze nam er godzijdank 2 voor me mee, dus ik kan voor de komende 2 jaar ook weer vooruit. Ik heb er een heel jaar meegedaan, ontzettend lang dus!

Ook is gisteren mijn nieuwe iPhone afgeleverd, want ben ik blij dat ik maar een weekje zonder heb kunnen doen. Ik had af en toe de neiging om mijn Samsung in de wc door te spoelen, maar ik heb me nog kunnen weerhouden. :) Want wát heb ik dat ding gemist zeg! Gelukkig kan ik dus weer gewoon "My life as Sharon" en "Quick Outfits" zoals altijd vervolgen, woohoo! Aanstaande zondag ga ik met Louise en Vita naar de dierentuin in Arnhem (Burger's Zoo) en neem ik mijn spiegelreflex mee, zodat ik wat kiekjes kan schieten. Die gaan jullie uiteraard weer op de blog terugzien! Ik heb er echt heel veel zin in, een dagje met mooi weer dieren bekijken. Ik zal zorgen dat er overmogen weer een normaal artikel online staat. :) Tjallas amigos!

9 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Fijn dat je iPhone is afgeleverd! Een onwijs gave maxiskirt! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je maxi skirt juist prachtig staan en de foto hierboven is echt heel leuk! Wat fijn dat je je iPhone weer terug hebt en nu niet meer laten vallen hé, hihi. Extra zuinig ermee zijn maar dat doe je vast wel. :) Wauw, een jaar met een cleanser doen? Dat is echt heel erg lang inderdaad! Tof dat Vita er twee voor je mee heeft genomen. Heb je er al eens een review over geschreven? :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha nee, nu laat ik 'm niet zomaar meer vallen, daar heb ik wel van geleerd. Ik heb er vorig jaar zomer al een review over geschreven (of course I did, hoe kan ik over deze alltime fave nou geen review schrijven?). Als je in de zoekbalk 'Bioderma cleanser' intikt, dan ben je er zo!

   Verwijderen
 3. Leuke maxiskirt!!! En fijn dat je nu je telefoon hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Maxi skirts! ZO MOOI, maar ik durf ze niet te dragen, hihi. Dus ik snap wel wat je bedoelt met wennen! Ik vind het op de foto in ieder geval al erg mooi. Wat super dat je je nieuwe iPhone hebt, jeei! Ik ben benieuwd naar alle My life as Sharon's die er weer aankomen! Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat je je iPhone weer terug hebt! Nu een beter hoesje kopen denk ik haha. Ik heb 2 hoesjes besteld van mini in the box, super goedkoop. Maar ze zijn nog niet binnen gekomen en dat duurt nog wel eventjes. Ik heb er een met een olifant en die is zoo leuk! Ik vind een maxi skirt heel leuk staan bij je. En wat leuk dat je naar Burgers zoo gaat! Heel veel plezier, ben benieuwd naar de foto's die je daar gaat maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mini In The Box in de box heeft inderdaad hele leuke dingen, maar ik ga nu gewoon voor een klepje voor mijn scherm zegmaar. Nu die is gevallen durf ik het niet meer aan zonder, haha! De verzending van die site kan wel oplopen tot maanden, aangezien het uit China moet komen (hoor ik in ieder geval van iedereen).

   Verwijderen
 6. Aaaah maxi skirt! Wat is die leuk! En onwijs fijn dat je je iphone weer hebt, zal vast een gemis zijn inderdaad! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik herken het, mijn ouders vinden mijn maxiskirt vreselijk. Gelukkig vind ik 'm zelf wel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen