07-06-14

VIDEO | Would you rather TAG met Robin!

Alweer klaar voor een nieuwe video? Dit keer vroeg ik Robin opnieuw om mijn video te vergezellen toen ik de 'Would You Rather', ook of ook wel de 'Zou je liever..' TAG wilde opnemen. Ik heb nogal lang aan de thumbnail hierboven gewerkt in Photoshop, al is het resultaat nou ook niet echt heel denderend (het is lang niet zo netjes, maar ach, it's all about fun). Ik zocht 8 vragen op het internet waar je even goed over na moet denken en af en toe heel lastig waren om te beantwoorden, maar ik vond het wel heel leuk. Soooo, check 'em out! Wat vind jij van de tag en vonden jullie het leuk om Robin weer in een video te zien? (klik op read more om de video te bekijken)

8 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Wat leuk weer een filmpje met je broertje! Het is echt een leuke video geworden :) Die kapsels, hilarisch :') (Trouwens, de thumbnail is mooi gemaakt hoor!) Fijne dag! Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, wat een super leuk filmpje! Heel leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuke video! Echt leuke tag ook. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk filmpje!
  & zout zit trouwens ook gewoon in brood.
  Zonder zout, is brood niet te eten ;)

  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk filmpje!
  Leuk dat je de tag samen met je broertje deed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je de thumbnail mooi bewerkt, zo leuk gedaan! Ik heb één keer met Photoshop gewerkt, maar ik snapte er niks van. Superleuke video, hele leuke tag! Die vraag met die scheten was wel grappig, haha. En die kapsel waren inderdaad wel heel erg, echt heel raar dat mensen er zo bijlopen/liepen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind je thumbnail best leuk geworden! Ik doe gewoon mee met de tag! Bij vraag 1 zou ik alle talen willen spreken, Bij vraag 2 zou ik willen weten of mensen tegen me liegen. Vraag 3 liever geen mobiel, ookal zou ik daar heeel erg aan moeten wennen, haha. Vraag 4 een week niet snoepen, gelijk goed voor de lijn haha! Vraag 5 gedachten lezen. De toekomst voorspellen lijkt me saai en eng tegelijkertijd. Gedachten lezen zou misschien erg veel worden, maar wel handig! Vraag 6, dan maar geen zout! Ik hou van suiker! Vraag 7, moeilijk.. ik denk dat je ze niet hoort. Zo gênant als mensen het horen. Maar stinken is wel erger, als je bijvoorbeeld in de auto zit. Vraag 8 zou uik voor links boven in gaan! Dat haar kan ik dan makkelijk stijlen. Al heb ik dan liever mijn eigen haar.. Super leuke tag en je broertje doet het erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen