15-06-14

ORANJE GEKTE

Heihei! Wat een geweldige eerste wedstrijd afgelopen vrijdag in het WK, wie had nou durven hopen dat Nederland dik zou winnen van de wereldkampioen? Ik niet in ieder geval, ik was er heilig van overtuigt dat Nederland sowieso ging verliezen, of dat het gelijkspel zou worden (1-1). Maar guess what, we hebben ze gewoon dik verslagen met 5-1! Papa en mama kwamen thuis met een loungeset gisteravond en wat is dat een ontzettend chille toevoeging aan onze tuin zeg, heb er stiekem altijd al van gedroomd. Als ik nu thuis kom van school kan ik steeds ploffen in het gezelligste en leukste hoekje rondom het huis. <33All bundled up in oranje keken we vol spanning de wedstrijd. Had na het eerste doelpunt van Spanje weinig vertrouwen dat ons landje ze nog zouden verslaan, maar die kopbal van van Persie, HELD! We keken buiten in de tuin op de lounge de wedstrijd en mama had lekkere hapjes ingeslagen - inclusief Jillz, maar we aten heel laat, dus die hebben we voor de dag erna bewaard. Nu dus afwachten wat we woensdag tegen Australië gaan doen! Aangezien Australië al heeft verloren tegen Chili gisteren met 3-1, kunnen ze die ook wel aan. Chili heeft niet zo'n hele sterke opstelling (dat heeft Robin me tenminste verteld), dus ik denk dat we wel doorgaan naar de volgende ronde. Het WK/EK vind ik zo ontzettend gezellig, het brengt iedereen een beetje bij elkaar. Hetzelfde gevoel als dat ik altijd met kerst heb. --
Volgende wedstrijden wil ik graag een keer op groot scherm kijken in de stad ofzo, lijkt me wel heel tof met een aantal vriendinnetjes. Gisteren heb ik weer de hele dag in de kapsalon gestaan en vandaag ga ik lekker genieten van mijn laatste dagje weekend. Ik wil wat outfitfoto's gaan schieten voor de blog, maar meer heb ik niet echt in de planning staan. Aankomende week wordt een week vol stress, ik moet echt gaan beginnen aan mijn toetsweek. Het einde van het schooljaar nadert met de dag en er moet nog zóveel gedaan worden.. Don't stress, be happy and enjoy tha life. Het enige wat me te doen staat is knallen in de toetsweek zodat ik met mooie cijfers overga naar mijn allerlaatste jaar op de middelbare. Woaaah!Heb jij de wedstrijd ook gezien?

15 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Ah wat leuk dat je hier een artikel over schrijft. Natuurlijk heb ik de wedstrijd gezien. Trots! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaa, of course heb ik ook gekeken. Zo leuk hoe iedereen helemaal happy wordt als er gescoord wordt! Het lijkt inderdaad wel een beetje op kerst, nu je het zegt. En wat fijn dat jullie een loungebank hebben, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lieve foto die laatste! En erg veel succes met je examens, ik heb ook nog één week te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha dankjewel, maar ik heb geen examens! Anders had ik die allang gemaakt of course en had ik al gehoord of ik geslaagd was of niet ;-). Ik heb alleen nog een toetsweek met SE's en toetsen, dan stroom ik door naar mijn examenjaar! :)

   Verwijderen
 4. Ik had er als enige volgens mij vertrouwen in, want inderdaad zei iedereen om mij heen dat we zouden verliezen. Ik vond het een top wedstrijd om te zien en kan al niet wachten tot woensdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's! Ik heb de wedstrijd ook gezien, super leuk! Ik heb morgen toetsweek, maar ik heb maar 3 toetsen en dan heb ik al zomervakantie woah hoe snel gaat dit? Leuke foto met je broertje trouwens, en leuk om te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Woaah geluk, geniet van je vakantie! Ik val onder midden in Nederland, dus ik heb ook als laatste vakantie dit jaar. Aan de ene kant ook helemaal niet zo erg hoor vind ik, want als iedereen weer op school zit zijn wij de enige nog die kunnen genieten van freedom. Dankjewel!

   Verwijderen
 6. Ik vind het zo mooi om te zien, mee te maken, te horen en te lezen dat iedereen tijdens het WK samen komt. Of je nou voor Nederland of je vader land bent, iedereen (in ieder geval 90%) zit voor de tv en juigt, kijkt gespannen naar dat ronde dingetje op het veld en geeft commentaar. Ja dit zijn mooie momenten waarop wij samen komen.
  Ik kijk al uit naar woensdag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yaaaas jij begrijpt me helemaal, dat is precies wat ik dus ook heb. Zo leuk om met z'n allen je land aan te moedigen, ondanks dat je er normaal gesproken misschien niet zo actief bent of 'trots' bent op je eigen kikkerlandje, haha. Ik kijk ook al uit naar de volgende wedstrijd!

   Verwijderen
 7. Geweldig die oranje gekte, ik vind het heerlijk dat Nederland zo hecht is als ze spelen! Leuke foto's! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb spijtig genoeg de gehele match niet kunnen zien, want een vriendin gaf juist een drink op haar vertrek naar het buitenland, maar ik heb t toch een beetje kunnen volgen op de gsm

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Eerlijk gezegd had ik er niet zo'n vertrouwen in, maar ze hebben me nu zeker overtuigd, haha! Wat een geweldige wedstrijd hè? En succes met je examens! X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. haha ik vind het heerlijk om naar de voetbal te kijken :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat tof dat je zo'n loungeset in de tuin hebt, lijkt me echt heerlijk en zoveel beter dan van die houten stoeltjes, haha. Later in mijn tuin komt ook zeker een loungeset in. Het zag er uit alsof je afgelopen vrijdag een heerlijke avond hebt gehad. Ik zei op twitter nog dat ik vast de enige was die niet keek, maar in mijn woonplaats hoorde ik ZOVEEL gejuich dat ik toch echt moest kijken en ahhh, het was zo'n geweldige wedstrijd! Ik heb de eerste helft dan wel niet gezien, maar de tweede helft was echt geweldig. Die kopbal inderdaad was echt top en bij doelpunt 4 kon ik ook niet meer stuk, haha. Die ging zo raar! Ik wilde eventjes zeggen dat je het liefste blogvriendinnetje bent in deze bloggerswereld en we echt, echt, echt met onze Whatsapp groep moeten gaan meeten, dat lijkt me zo geweldig leuk! We gaan snel een datumpje prikken! Ik ben heel blij dat ik je blog heb ontdekt en we nu zo'n leuke vriendschap ervan over hebben gehouden! ♥
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen