17-06-14

Noorse kriebels

Jullie moeten me echt helpen met een dilemma, haha - laat ik daar maar mee beginnen. Het kriebelt al ontzettend lang dat ik meer posts wil schrijven op z'n Noors/Zweeds; of te wel persoonlijke artikelen/updates en er wordt meer gefocust op de foto's. Ook wel op de tekst natuurlijk, maar die zijn kort. Dat laatste wil ik dan niet gaan doen, want ik wil wel dat het een goed artikel blijft. Nu is mijn vraag: vinden jullie het wel interessant om geleuter uit mijn dagelijkse leven te lezen? 

Laat ik wel voorop stellen dat ik zulke bloggers niet na ga doen op wat voor manier dan ook, ik ben alleen geïnspireerd op. Nederlandse blogs hebben ook iets aparts wat anderen niet doen, dus mijn blog blijft nog steeds Lovely Photography en yours truly schrijft de artikelen zoals ik altijd al doe. Mijn blog zal ook gewoon artikelen bevatten die ik normaal altijd deel (denk aan outfits, lifestyle posts etc.). Ik plaats alleen updates of persoonlijke dingen als ik iets heb ondernomen (of iets speciaals, grappigs enzovoorts) en als ik daarbij leuke foto's heb ik die wil delen. Kort gezegd zie ik het als een kleine, nieuwe twist die mijn blog extra persoonlijk zou kunnen maken! --


BLOUSE PRIMARK | SHORT MAKRO | SCHOENEN BIRKENSTOCKS 

Nadat ik gisteren heel vrolijk naar huis ging (want laatste 2 uur vrij is nooit verkeerd, nom) en in goede moed ben begonnen met toetsen voor in de toetsweek, heb ik in de avond nog Duitsland - Portugal gekeken. Ik heb zelf wel een verschrikkelijke ergernis aan Duitsland als het gaat om voetbal, dus ik stond uiteraard aan de kant van Portugal - maar het mocht voor hen niet baten. Een uitgedeelde gele en rode kaart en een speler met een spierscheuring van het veld af, plús verliezen met 4 doelpunten. Tja, een kwestie van wel heel veel ongeluk. Ondanks dat Ronaldo aardig in de smaak valt met z'n mooie 6-packs vind ik 'm wel aardig overrated hoor. Hij weet van zichzelf ook wel dat 'ie flaws heeft en dat maakt hem aan de andere kant ook ontzettend irritant, haha. Stiekem kijk ik voetbal met nog een extra reden - zeg hallo tegen enorm strakke en gespierde lichamen! (whoops). Vandaag heb ik op school een kort praatje over ons PWS samen met Louise en ga ik deze week gecombineerd met leren een deel van mijn gefilmde video bewerken. :) Ben heel benieuwd wat jullie er weer gaan vinden als 'ie helemaal af is, kan in ieder geval niet wachten om 'm te delen met jullie!

Wat vind jij ervan om meer persoonlijke artikelen te lezen? ♥

13 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Super leuk! ( ik las eerst dat je 'in' het noors/zweeds wilde schrijven, typisch ik weer haha)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha dat dacht ik ook, wat Naomi schrijft. Maar nu begrijp ik het goed, en het is een leuk idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk! Persoonlijke dingen vind ik ook wel al eens fijn om te lezen

  Liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk zeg!!! Ik vind het altijd leuk om persoonlijke dingen te lezen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vraag mij niet waarom, maar ik vind persoonlijke artikelen altijd leuk om te lezen! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je toch weer mooie outfit foto's gemaakt! Ik vind je blouse echt leuk! Ik vind - zoals de rest hierboven al zegt - het ook leuk om persoonlijke artikelen te lezen en het is leuk om er een Noorse twist aan te geven! Ik ben echt addicted met Noorwegen (trouwe vakantieganger van het land) en zou er ook dolgraag weer naartoe gaan - helaas laat mijn portemonnee dat niet echt toe. Je blog is al een beetje Noors achtig en het is helemaal leuk als je je post begint met "Heihei", hihi. Ik ken al een paar woordjes Noors dus dat is wel super handig! :) Ik zeg gewoon lekker doen waar jij je goed bij voelt!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's. En zeker doen, de persoon achter de blog leren kennen is ook fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zeg doen!
  Niet omdat ik het leuk vind om persoonlijke artikelen te lezen, maar ook omdat je laat blijken dat je het zelf ontzettend leuk vind en het leuk lijkt.
  Waarom zou je het dan niet doen? Gewoon lekker doen als je je daar goed bij voelt en wat betreft diegene die dat niet leuk vinden; die komen dan gewoon terug voor de artikelen die zij wél leuk vinden toch?

  You go!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jaaa shar, doen!! Ik vind dat echt zó fijn, maar ik vind foto's eigenlijk sowieso "belangrijker" op een blog dan de tekst enzo, maar goed, dat is op m'n eigen blog ook wel te merken haha schrijf bijna niks meer de laatste tijd :') Deze foto's zijn trouwens echt zo zo leuk! Echt zo'n lekker vintage effect <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik dacht ook dat je in het noors/zweeds wilde schrijven hahahahahahaah

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke foto's! Ik vind het een goed idee, ben gek op foto's. Een artikel schrijven zonder eigen gemaakte foto's is ook niet te doen haha. Maar het lijkt me leuk, ben heel erg benieuwd! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een prachtige foto's weer zeg, wauw. Vooral je eerste foto vind ik erg mooi. Ik was voor Duitsland die wedstrijd. Puur omdat het ons buurlandje is en ik een hekel heb aan Ronaldo. Bij Ronaldo en Messi is het dat het top spelers zijn, maar niet in het WK. Ronaldo bakte er niks van. Natuurlijk ook omdat de rest van het team bagger was. Pepe verdiende de rode kaart wel. Hij kan zich nooit inhouden! (Sorry, diehard voetbal fan hier!). Ik heb al helemaal zin in de wedstrijd van vanavond, al vind ik niet dat we er vanuit moeten gaan dat we winnen. Australië speelde ook wel redelijk de afgelopen wedstrijd.

  Over je idee; lijkt me erg leuk!! Ik volg zelf Noorse/Zweedse blogs niet omdat ik verhalen in het Nederlands lekkerder vind lezen, ookal is mijn Engels uitstekend. Het lijkt me super leuk als jij je als Nederlandse blog weet te onderscheiden van de andere Nederlandse blogs. Ik zeg doen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ja leuk idee! Ik vind persoonlijke artikelen onwijs leuk om te lezen. <3

  BeantwoordenVerwijderen