01-06-14

New shoppings (+ mini review €3 foundation)

Vrijdag shopte ik met Rosa in de stad een paar kleine dingen die ik graag even wilde delen met jullie. Ik ben zo verliefd op mijn nieuwe roze topje, kan onder alles en kan ik met een witte blazer combineren als een deftige outfit. De kleur staat me ook heel mooi - sowieso ben ik weg van roze als het gaat om kleding. De top komt van Vero Moda (ik zat er laatst over na te denken, als ik een kledingwinkel mocht kiezen waarin ik 1 minuut gratis zou mogen shoppen zou dat zonder twijfel deze winkel zijn), dus dit is een hele goede aankoop geweest. Ik mistte nog wat blousejes in mijn kledingkast, maar ik heb er nu weer eentje aan toe kunnen voegen! :) We hebben met z'n tweetjes geluncht (een super-saucijzenbroodje kan je nou ook niet echt een lunch noemen, maar oke) en een ijsje gegeten bij de ijs zaak met het allerlekkerste Italiaanse schepijs, waar ik misschien als zomerbaantje wil gaan solliciteren. Ze zochten nog mensen, dus dat is eigenlijk wel heel toevallig. Kijken of ik kans maak!

Bij de Big Bazar kocht ik 2 klemmen voor in mijn haar en voor €3 een product van L'Oréal, wat me een beetje liet denken aan een primer. De substantie is mouse-achtig en dat vind ik voor mijn droge huid juist ontzettend fijn. Hieronder nog even een before en after foto toegevoegd met het product op, vind ik zelf ook heel prettig als ik reviews lees van producten. Et voilà, zie het verschil! Wat ben ik blij dat ik deze heb meegenomen zeg, het is namelijk een perfect product voor een lichte dekking om roodheden/pigmentaties te bedekken (dus niet echt geschikt als je veel dekking nodig hebt). Smeert fijn uit, laat je huid zacht aanvoelen en als je je gezicht met een beetje concealer en poeder voorziet, heb je een mooie alledaagse look. En als primer werkt ie trouwens ook geweldig: ik bracht deze aan toen ik de hele dag ging werken gisteren onder mijn normale foundation. Mijn foundation ging er 1) gemakkelijk op en bleef 2) de hele dag perfect zitten. Dikke aanrader dus, de L'Oréal Mat' Magique Mattifying Foundation! <3

Zonder product op mijn gezicht // met alleen L'Oréal foundation

Trouwens, bedankt voor de 500 Bloglovin' volgers! Wat is dit aantal de afgelopen tijd snel gestegen. Ik geloof het zelf nog maar amper (in februari vierde ik de eerste blogverjaardag met 300 volgers, nu alweer meer als de helft erbij!) en kan zoals altijd niet in woorden beschrijven hoe dankbaar ik jullie allemaal wel niet ben. Tysm! ♥♥♥

 Wat zijn jouw laatste aankopen geweest?

18 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Super leuke top! Die foundation lijkt me ook heel fijn en ziet er mooi uit! Gefeliciteerd met je 500 followers!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuke top heb je gekocht ! X Denise

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie foundation inderdaad, staat je goed! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een mooie foto's heb je gemaakt! Het roze topje is echt heel erg mooi, ik ben ook gek op roze, hihi. Toch maar weer eens kijken bij de Vero Moda binnenkort. Nu je het weer over de Big Bazar hebt ga ik er gelijk deze week eventjes naartoe in Utrecht. De foundation klinkt echt goed! Je ziet degelijk verschil met de before en after foto. Ik had het al op twitter gezegd over je 500 Bloglovin' volgers, maar ik doe het nogmaals maar even hier: gefeliciteerd met je 500 Bloglovin' volgers. Ik weet nog dat je begon met 150 Bloglovin' volgers en dat was vorig jaar rond deze tijd. Je verdient het zó erg! Je lay out is super mooi en past perfect bij jou en je blog. Elke dag lees ik je blog met veel plezier! ♥
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Maris! ♥ Deze comment is weer zó lief. Ik vind het knap van je dat je nog weet dat rond deze tijd ik vorig jaar 150 volgers had, het gaat de laatste tijd zo snel dat ik het zelf nog maar amper kan onthouden en kan bijhouden.. :')

   Verwijderen
 5. Wat een leuke top, die foundation ziet er erg fijn uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke top! Hij staat je heel mooi, ik was laatst in de stad en ze hadden bij de ONLY 20% korting op alles, dus ik nam ook 2 blouses mee haha. Die foundation klinkt echt heel erg goed, ik ga hem onthouden want de foundation die ik gebruik op dit moment vind ik echt niet fijn. Ik hoop dat je kans maakt op het baantje bij het Italiaans schepijs, lijkt me heel leuk om daar te werken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan kloppen inderdaad, dat heeft Only & Vero Moda wel vaker. Ik ben member dus krijg iedere keer van die mailtjes als er 20% korting is, is best wel leuk als je echt dingen nodig hebt of op dat moment iets leuks ziet. Scheelt toch best wat, 20%! Jammer genoeg was er nu geen kortingdag meer, haha.

   Verwijderen
 7. "roze staat me goed" hahaha dat klinkt best raarmaarja, wel leuk topje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind dat je dat wel over jezelf kan zeggen of je een kleur je goed vind staan of niet, toch? Ik vind dat roze me wel goed staat namelijk, geel staat me namelijk afschuwelijk. Dankjewel trouwens!

   Verwijderen
 8. Ah wat een ontzettend leuk topje zeg. Hij staat je inderdaad erg goed! De kleur is echt perfect. De voor en na foto's zijn goed gelukt. Je ziet het verschil erg goed. Ik koop meestal geen make-up/verzorging producten bij budget winkels zoals de Big Bazar. Zulke bedrijven zijn namelijk niet geregistreerd bij de merken. Merken nemen na een aantal jaar producten terug, zo dat het niet meer verkocht kan worden. Action en de Big Bazar staan vaak niet bij die merken ingeschreven en verkopen dus hele oude producten. Zeker na het horen van een aantal verhalen doe ik het niet meer. Gefeliciteerd met je volgers in ieder geval, je hebt ze dik verdient!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Klopt inderdaad, kwam het berichtje over die zonnebrand via jouw Facebook tegen. Kocht sowieso al geen zonnebrand of iets bij de Action/Big Bazar, maar makeup wel. Vind dat dan niet zo heel erg kwaad kan voor mij, af en toe ontdek ik nieuwe favorieten zoals nu. Deze is namelijk erg fijn, al weet ik dat het product vast oud is of een restproduct uit een ander land, omdat ik het product én de verpakking niet kende.

   Verwijderen