29-06-14

My life as Sharon #15

Time goes by really fast when you're havin' fun - zeggen ze altijd. De maand juni was een 'zoef'-gevalletje, zonder dat je het door had weer veel te snel voorbij! De maand juni stond vooral in het teken van (bijna) vakantie vieren, veel eten en barbecueën, juichen voor het Nederlands elftal, met mijn neus in de boeken zitten voor de toetsweek en feestjes van vrienden die geslaagd waren. Ik moet je heel eerlijk bekennen dat ik gedurende de maand weinig interessante foto's heb gemaakt van dingen die ik meemaakte, aangezien ik vooral veel bezig was met de laatste loodjes van school (en die zijn niet zo heel boeiend). Maar alsnog, hier de 15e editie van My life as Sharon!


Vogue shirt-selfie game strong, haha!

Zomer roept voor mij om barbecue's - en om een barbecue geheel compleet te maken, is de Jillz ook aanwezig. Nom!

Begin juni ging ik samen met Vita en Louise naar Burgers' Zoo in Arnhem, een beetje dieren bekijken en rondlopen in het park. De zon scheen volop en het was enorm warm, dus toen ik 's avonds/eind van de middag thuis kwam ben ik ook nog met Robin gaan zwemmen in de plas achter ons huis.

De rest van de week had ik een normale week op school en dat weekend zag ik zoals iedere maand Emily weer! Ook dat weekend was het weer ontzettend mooi en warm. In de middag zijn we eerst gaan zwemmen bij een groot buitenzwembad (ik vond het daar zo leuk, had echt het gevoel alsof ik op een camping was) en in de avond zijn we met een paar vrienden van Emily een stukje gaan fietsen.

Mijn holy grail cleanser van Bioderma is officieel opgegaan, die ik vorig jaar in mijn vakantie vanuit Frankrijk meenam naar Nederland. In de tussentijd ben ik énorme fan geworden van dit spul (de mensen die mij al lang volgen weten dat ik niet zonder kan) en ik zag 'm met de dag verder leeg gaan. Ik heb er bijna precies een jaar mee gedaan met een fles van 500 ml. Ik kon het niet verdragen als ik hierna geen back-ups had liggen, en Vita ging precies op het goede moment naar Lille. Ze nam 2 volle flessen voor me mee, dus ik kan de komende twee jaar weer doorkomen!

Vrijdag chillde ik 'm met Jessie, wat was het lang geleden dat ik haar voor het laatst heb gezien! We hebben de hele middag bijgekletst, muziek geluisterd, nep nagels opgeplakt (die er vervolgens meteen weer afvielen), foto's gemaakt en heb 's avonds bami en nasi gegeten die bereid is op een Indische manier, omdat de vader van Jessie uit Indonesië komt. Jammieee!

Toen ik met Jessie was, had haar broertje een hele verzameling loom bandjes, maar persoonlijk vind ik de trend voor de wat jongere kinderen onder ons. Ik vind het leuk om het te maken, maar daar blijft het ook wel bij. Jessie leerde me hoe je moet loomen en de volgende dag had Robin zelf allemaal elastiekjes gekocht, zodat ik voor hem een aantal armbandjes moest gaan maken (eigenlijk niet zo eerlijk). En ik moet je wel zeggen dat het maken ervan best wel ontspannend is!

Op school keek ik de wedstrijd Nederland - Chili, wat een evenementengroep op onze school had georganiseerd. Het leek mij en Vita wel leuk om het met een groep te kijken, dan dat we thuis zouden zitten. Het was uiteindelijk best wel gezellig en met een overwinning op zak was iedereen vrolijk.

En na de overwinning moest er natuurlijk ook nog even een foto gemaakt worden. Ik had alleen een oranje topje aangetrokken, Vita had heel creatief een rood-wit-blauw combinatie aan. Een blauwe spijkerbroek, een wit kanten topje en in haar haar een rode bandana (niet op de foto). Ik vond het wel leuk bedacht!


Cosy night met pa, ma en Robin. We keken de wedstrijd tegen Australië buiten op onze loungeset (jaaaa, buiten! Op een mini-tv'tje) met lekkere snackjes en wat te drinken. Ik heb al eerder gezegd dat ik de grotere wedstrijden in een kroegje wil kijken, lijkt me echt leuk om eens meegemaakt te hebben. Al is de vraag natuurlijk wel of ze vandaag de achtste finale gaan winnen, heel spannend!

Toetsweek, I'm going to beat ya! Als ik deze toetsweek gewoon keihard ga knallen en goed mijn best doe voor de vakken waar het nodig is, stroom ik met mooie cijfers naar 5 Havo. De aftrap begon met geschiedenis en daar was ik langer dan een week al mee begonnen qua leerwerk, dus na de toets had ik ook een goed gevoel erover. Vrijdag had ik tekenen en aangezien deze dingen mij simpelweg niet zo liggen, ging deze niet zo goed. Maandag heb ik een Engels leestoets, dinsdag maatschappijleer en woensdag een SE Nederlands en een mondeling Spaans.

Vrijdagmiddag na mijn tekentoets, ging ik nog even langs de kapsalon waar ik werk en liet ik mijn haar weer bijknippen. Ik was mijn haar helemaal zat en het viel heel saai langs mijn gezicht, dus ik vond een goede reden om langs te gaan en me te laten knippen door mijn collega. Het is nu in een subtiele punt geknipt, zodat mijn lokken ook over elkaar in laagjes vallen. Mijn krullen komen weer mooi uit, mijn haar is niet zo zwaar meer en ook bij mijn gezicht is het frisser. Ben er heel blij mee!

Die avond had ik een examenfeestje van 3 vriendinnetjes Esmee, Rosa en Manon die alle drie zijn geslaagd op VMBO. Het was bij Esmee thuis en het was heel gezellig - wel een latertje toen ik thuiskwam en was de dag erna op mijn werk aardig gesloopt, maar gelukkig kan ik vandaag weer genieten van een dagje weekend en heb ik de zaterdag weer heelhuids overleeft. Joehoe!

Wat heb jij afgelopen maand allemaal gedaan?

11 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Het klinkt echt als een super leuke maand! Je hebt zo veel gezellige dingen gedaan! Dat loomen is inderdaad best ontspannend, maar meer voor de jongere mensen om te dragen. Succes nog met je laatste toetsen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke en gezellige maand! Leuk al die examenfeestjes, en barbecues. Succes met de laatste lootjes voor school! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's, volgens mij heb jij een hele gezellige maand gehad

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er uit als een super gezellige maand ... wat een mooie selfies!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke foto's! Loomen heb ik eigenlijk nog nooit gedaan, maar het ziet er leuk uit! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke, vrolijke foto's! Ik ben ook dol op jillz en zeker bij een barbecue inderdaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke diary weer! Je plaatst altijd zulke mooie foto's op je Instagram. Ik heb heel veel leuke dingen gedaan deze maand en nog volop genoten van het gratis reizen met mijn OV studentenkaart die ik niet meer heb, haha. Ik ben geslaagd voor mijn opleiding, heb afgesproken met bloggers Bo en Michelle, een fotoshoot gehad en ben ik veel wezen boarden en heb ik de mooiste plekjes ontdekt in mijn buurt. Dat loomen ziet er trouwens wel tof uit - inderdaad voor de wat jongere mensen - maar als sieraad vind ik het nog best leuk!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke foto's! ik word er instant vrolijk van ;)

  Liefs
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik wil toch ook wel eens gaan loomen, lijkt me ook wel leuk. :) En die Bioderma cleanser wil ik al zo lang, het wordt tijd om dat ook eens te kopen, bij de apotheek zie ik dat vaak.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een gezellige maand en leuke dairy, heerlijk om te lezen hoe je maand was x www.sistersandsisters.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lovely very inspiring :)
  You are welcome to check out my blog -- http://www.mlleepaulettegirl.com/

  BeantwoordenVerwijderen