23-06-14

Look met het Wet & Wild paletje

Kennen jullie dit paletje nog van Wet & Wild? Nadat Maris een aantal keer vroeg of ik hier een look mee wilde maken, heb ik dat weken daarna pas uitgewerkt. Beetje slecht eigenlijk, maar ik gebruikte het palet ook maar zeer weinig, omdat het geen kleuren zijn die je bij elke dagelijkse look pakt. Gisteren had ik een barbecue en droeg ik een jurkje waarin een groene kleur perfect matchte, dus besloot ik de look meteen te delen met jullie.Jammer genoeg komt de groene kleur die ik op mijn ooglid heb gebruikt niet goed naar voren op de foto's, maar ik heb uit het Wet 'n Wild palet de bovenste 4 kleuren gebruikt. De lichtste witte, matte highlighter (fave!) op het bewegend ooglid als basis, binnenste ooghoek en wenkbrauwbot. De kleur daarnaast met lichte shimmers bovenop de matte kleur op het ooglid, en vanuit daaruit ging ik verder met de groene kleur. Ik mengde de 2 groene kleuren samen en bracht ik eerst aan op het buitenste gedeelte van mijn ogen, maar vond dat uiteindelijk niet zo heel mooi. Ik besloot met een bruine kleur van KIKO in de crease te gaan en de groene kleur precies aan te zetten in het midden. Een minimalistische pop of color dus, alleen dan heel draagbaar! :)

Ik maakte een wing met de Essence Eyeliner Pen en bracht behoorlijk wat lagen aan met de Max Factor Clump Defy mascara. Verder liet ik mijn gezicht egaal met een frisse blush, zette ik mijn wenkbrauwen lichtjes aan en bracht ik op mijn lippen een bruinige lipgloss aan - ook een product van Max Factor. That's it, mijn look voor de barbecue van gisteren!


Hoe combineer jij gekleurde oogschaduw tot dagelijks gebruik?

11 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Wat een prachtige look sharon! Heel mooi en niet té, én met een mooi vleugje kleur. Ik vind het zo mooi als ik zo'n perfecte ooglook bij iemand zie, alleen zelf doe ik het haast nooit, en heb laatst daarom ook mijn half kapotte oogschaduw palletjes weg gegooid haha. Liefs, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een ontzettend mooie look! Hij staat je prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt er echt een supermooie look mee gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie look heb je gemaakt. De kleuren die je hebt gebruikt staan je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het echt een hele mooie look, die kleurtjes staan je mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wow prachtige look! je ziet er echt fantastisch uit!

  Liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauwww, zo'n mooie look! Ik ga morgen meteen naar Utrecht (en anders Amsterdam als hij er niet meer is) om het paletje te halen! Nu heb ik er wel behoorlijke spijt van dat ik hem niet heb gekocht, ahhh! Het paletje is zo pretty! Je wing is ook nog eens heel mooi zeg! Vind het echt een prachtige look en je foto's zijn zo mooi alweer! Lief dat je mij in het artikel noemde!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen