13-06-14

Get the look #2: van Ibiza tot Parijs

Met deze 'Get the look' heb ik weer volle uren achter Photoshop gespendeerd. Vanaf 6 uur tot 9 heb ik gepuzzeld, het internet afgezocht naar foto's, teksten bedacht en mijn best gedaan zodat ik me in deze serie op Lovely Photography alsmaar kan verbeteren. Nadat ik gisteren thuis kwam van school en mama de nieuwe Cosmogirl! voor me had gekocht, kwam ik tot een idee. Een meisje op school had tegen mij al gezegd dat ik iets met de stijl van Ibiza moest doen (toen ik ten einde raad was omdat ik geen onderwerp/trend voor dit artikel kon bedenken), maar ik zocht een twist. Iets origineels, want daar hou ik van. Wat nou als ik twee totaal verschillende streetstyle-stijlen uit tweverschillende landen samenvoeg, dacht ik, en daardoor stijlen zo kan vergelijken? Dat is precies wat me aan het denken liet zetten.

Ik heb gekozen voor de Ibiza-trend, omdat ik ooit in mijn leven dit feesteiland ga bezoeken. Sowieso vind ik het heel bijzonder, de trends komen via Ibiza ook deze zomer terug in ons land. Denk aan de Ibiza armbandjes en de vrolijke kleuren van de bikini's dit jaar. De stijl van Ibiza is gewoon ontzettend zomers, en meteen ook heel vrij in de manier hoe men zich kleed. In dezelfde stijl, maar dan toch allemaal anders. Parijs vind ik door de chique uitstraling wel iets hebben - mensen die verstand hebben van mode, maken er in het dagelijks leven ook écht gebruik van. Parijs is dan wel chique, maar niet over the top zoals in Londen, waar echt alles gedragen kan worden.

Omdat ik hier mijn creativiteit zo goed in kwijt kan en ik hele leuke reacties heb gehad op mijn allereerste Get the Look, ben ik zeker van plan dit door te zetten! Ik zou het ontzettend leuk vinden als jullie ideeën achter laten voor onderwerpen/trends, waarvan jij denkt die op deze manier leuk zijn om uit te lichten. Ik zat zelf al meer aan zomeronderwerpen te denken, aangezien die ook steeds dichterbij komt. Lemme know in de comments!

Welke stijl (Ibiza of Parijs) past het beste bij jou, als je zou moeten kiezen?


12 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Wauw, super gaaf ziet dit er uit. Die macaron is zooo schattig. Heel leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, echt een superleuk artikel weer Sharon, jij bent stiekem nog beter in Photoshop dan ikzelf, haha! Ik denk dat de Parijs look mij het beste past al heb ik niet zo'n hele grote portemonnee denk ik... ik denk dat daar meer de mix in zit van Ibiza. Of ik misschien onderwerpen weet? Hm, lemme think... een make-up look, sneakers met sleehakken, stippen (polkadots), schoenen met enkelbandjes, witte kraagjes en Peter Pan kraagjes, een celeb get the look van make-up tot kleding, get the look interieur... eh, er zijn zoveeel! Hopelijk kan je hier iets mee. Ik vind dit echt een leuk onderwerp op je blog!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha nee joh, jij bent ook hartstikke goed! Ik ben alles behalve pro, ik doe dit meer om ook even mijn vrije uurtjes te spenderen en lekker te knutselen, zodat ik nog meer functies van Photoshop kan uitvinden ;). Dankjewel voor je suggesties trouwens, daar ga ik zeker wat mee doen!

   Verwijderen
 3. Superleuk artikel! Je hebt er echt iets moois van gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw wat mooi gemaakt! Het is echt onwijs leuk. Ik vind bij mij het meeste de ibiza look passen, zulke leuke items! Ik zou het leuk vinden get the look van een beroemd iemand leuk vinden. Bijvoorbeeld Demi Lovato, en inderdaad zomer onderwerpen is ook erg leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! En dankjewel voor je ideeën voor dit artikel, ik ga er eens naar kijken. Een celebrity get the look vind ik zelf ook een heel leuk idee, dus ik ga eens even brainstormen over wie ik uit wil lichten!

   Verwijderen
 5. Ik vind de vormgeving van dit artikel altijd zó leuk sharon! En ik houd van beide looks, die van ibiza voor de zomer en de parijs look voor de 3 andere seizoenen haha :) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aww thank you Demi, superleuk om te horen!

   Verwijderen
 6. Wat een super leuk artikel! Ik ben dol op de Ibiza style.!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wauw, wat een geweldige collage zeg. Misschien veel werk geweest, maar het resultaat mag er zeker wezen, super tof. Ik ben denk ik meer van de Ibiza stijl. Lekker romantisch, veel sieraden, felle kleurtjes en losse blousjes. Ik zou zo graag een keer naar Ibiza willen! Jammer dat dat ontzettend duur is. Eeuhm even denken voor nieuwe ideetjes.. misschien een diploma uitreiking iets? Aangezien dat nu in volle gang is. :)

  BeantwoordenVerwijderen