11-06-14

Currently..

Tijd voor een nieuwe 'Currently', want ik krijg er zulke leuke reacties op! Ik lijst een aantal dingen op die ik op dit moment doe, verslaafd aan ben, leuk vind, naar verlang enzovoort. Dit vind ik aan de ene kant nog een tikkeltje leuker dan favorieten die je aan het eind van de maand opnoemt, omdat deze favorieten door de maanden heen nog wel eens kunnen veranderen en een beetje at the moment-gericht zijn. Met in deze currently een aantal nieuwe nummers, cravings en geliefde producten! 

Listening to: Dat zijn er een hele hoop! Zo luister ik onder andere naar Me And My Broken Heart - Rixton, Looking For You (nieuw nummer van Justin!), Legendary Lovers - Katy Perry, Piano van Ariana Grande, Gold Skies van Sander van Doorn, Martin Garrix en DVBBS en Years van Alesso & Matthew Koma.

Reading: Lately ben ik helemaal gek op de blog van Annabelle Fleur. Deze fashionblogger maakt zulke mooie foto's, waardoor ik meteen verkocht was. Ik kwam op haar blog via Lookbook, want daar is ze ook op actief. De scherp-blur verhoudingen zijn perfect, belichtingen en effecten kloppen altijd en haar poses zijn afwisselend.

Loving: Ik heb een fijne truc en combi gevonden voor mijn haar! Als ik heb gedoucht (ik was mijn haren sinds kort van producten van John Frieda voor krullen) maak ik een lage knot, waar ik vervolgens dan mee ga slapen. Als ik het er 's ochtends uit haal krult het heel mooi aan de achterkant. Mijn haar is dan nog vochtig en is dus perfect om er een hand vol mouse in te doen, zodat de krullen de rest van de dag mooi blijven. Tot slot nog een beetje sea salt spray, en klaar! Mijn nieuwe, favoriete haar routine voor in de zomer.

Craving: Jillz! Die met 5% vind ik persoonlijk nét iets lekkerder, maar de 0,0% is ook gewoon een lekker fris drankje, tegelijkertijd een goede dorstlesser met dit warme weer.

Watching: De zomerstop van series en programma's komen er al weer aan, wat betekent dat alles gezellig wordt herhaald van wat een aantal maanden geleden al op tv is geweest. Veel nieuwe programma's kijk ik dus niet, het enige is dat ik nu nog meer YouTube video's ga kijken, haha! Ik volg al een jaar de Sacconejoly's, ik vind ze echt geweldig. Emilia en Eduardo zijn de schattigste kinderen ooit en hun nieuwe huis in Engeland is zo mooooooi!

Looking forward to: In augustus wordt ik 16, dus er komt natuurlijk een sweet 16 feestje. En vrijdag moet Nederland tegen Spanje voetballen tijdens het WK, ik ben wel iemand die in het oranje voor de tv ons kikkerlandje aanmoedigt. Ik vind het wel leuk om dat te zien, dus daar kijk ik wel een klein beetje naar uit! :)

Wat zijn jouw favorieten van het moment/afgelopen maand?

18 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Hele leuke favorieten weer! En die routine ga ik wel is uit proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen, leuke outfit heb je op die foto aan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet er goed uit leuk artikel meid! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk weer! De nummers die je opnoemt ken ik nog niet allemaal. Years van alesso luister ik ook en als ik hem aan iemand laat horen kent niemand 'm haha zo leuk dat jij 'm wel kent! Die blog ken ik ook nog niet volgens mij, dus die ga ik even bekijken. Super leuk dat je bijna 16 wordt, ik word 29 juni 17! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk om dit zo te lezen. Ik had trouwens helemaal niet verwacht dat je zestien wordt haha. Ik dacht dat je een jaar of 17/18 was. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vind je? Ik heb wel vaker gehoord dat ik er ouder uitzag, wordt vaak 16/17 geschat maar nog geen 18. Zie mezelf helemaal niet zo! Maar dat vat ik op als een compliment, hahaha :)

   Verwijderen
 6. Wat een leuk lijstje weer om te lezen! Ik wordt hier altijd zo vrolijk van. Je outfit is trouwens ook erg leuk, zo'n rokje zou mij dus echt niet staan, haha. De blog van Annabelle Fleur heeft inderdaad mooie foto's maar ik ben niet zo van het lezen van fashionblogs, haha. Je haar routine klinkt fijn! Ik ben nu bezig met het langer laten groeien van mijn haar. Mocht je tips hebben hoe ik dit sneller kan doen dan heel graag, hihi! Ik word ook in augustus jarig, yeah! De 11e om precies te zijn. Ik wordt dan alweer 24... tjeez, ik voel me oud, haha. Ik wil helemaal niet ouder worden en ik voel me ook echt totaal niet zo. Kan me ook moeilijk beseffen dat ik volgend jaar alweer 25 ben, damn, dan ben ik echt een oude taart, hahaha. Moet er niet aan denken. Mijn favorieten van deze maand is denk ik mijn NYX above & beyond full coverage concealer, die was deze maand mijn held. Als er geen concealer/make-up was dan lag ik liever onder een steen of liep ik met een zak rond met twee gaten erin, hahaha... wat stress wel niet met je kan doen zeg, pff. Blij dat het voorbij is bijna!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moest hardop lachen om je comment, haha! Ik heb eigenlijk geen idee hoe je je haar sneller kan laten groeien, gewoon zo laten is eigenlijk het beste. Wel gewoon bijhouden bij de kapper, dan groeit het ook sneller als de dode puntjes en gespleten puntjes bij laat knippen. Verder goed de punten verzorgen en Argan Olie gebruiken, het blijkt dat je daar ook snellere haargroei van krijgt. :)

   Verwijderen
 7. Superleuk artikel Sharon, leuk om te lezen! Ik kende Annabelle Fleurs' blog nog niet, maar wauw, wat een mooie foto's inderdaad! Ook heel leuk en handig hoe ze haar looks heeft ingedeeld, met allerlei categorieën. Gold Skies vind ik ook een heel gaaf nummer, ik luister vaak dat soort dance muziek. En wat leuk dat je bijna al weer jarig bent, echt niet normaal hoe snel de tijd gaat, het is al weer haf juni!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk om te lezen! Hahah ik slaap ik heel vaal met een lage knot! Kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oeeh badass met je jillz 5% hahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk artikel! Wat een leuke outfit ook die je draagt op de foto! Waar komt het topje vandaan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! De top die ik draag op de foto komt van de Tally Weijl.

   Verwijderen
 11. Leuk! Dat van je haar wil ik ook eens proberen

  Liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zeker een leuk artikel! Wauw, word je pas 16? Had ik niet verwacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een ontzettend leuk jurkje! En zo'n lijstje is altijd fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ga die routine met je haar eens proberen! Zelf heb ik enorm futloos haar maar als ik met nat haar ga slapen ontploft het echt haha! En wat een mooie foto trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen