27-06-14

Barbecuen met een overwinning

Jaja, het was alwéér zover - ik heb afgelopen maandag 2 keer kunnen juichen! Dit keer niet thuis voor de afwisseling, maar op school samen met Vita. Een groepje mensen dat altijd de schoolfeesten organiseren en evenementen voor leerlingen, hadden dit keer ook een beamer opgehangen in de aula, waar je Nederland - Chili op kon kijken. Er waren niet heel veel mensen, maar toch een gezellig clubje en ze bakten hamburgers. Ze hadden de aula versierd in oranje-sferen en de stemming zat er al goed in, al voor de goals! Foto's hiervan krijgen jullie nog in My life as Sharon te zien.

Vorige week vrijdag ging ik chillen bij Jessie en had zondag een barbecue bij mijn tante, waar ik ontzettend lekker heb gegeten. Naast de stressvolle leersessies voor mijn toetsweek waar ik nu middenin zit, heb ik vanavond een examenfeestje van Esmee, Rosa en Manon. Zondag hebben we wéér een barbecue van een vriend die geslaagd is, waar we de achtste finale gaan kijken. Ik hoop dat Nederland opnieuw wint natuurlijk, maar zal wel heel pittig worden dit keer! De keeper van Mexico is écht heel goed namelijk. --
Komende dagen moet ik nog wel even aan de bak en de strakke planningen volgen die ik voor mezelf heb gemaakt, dan komt alles vast goed met mijn toetsweek en ga ik volgend jaar met mooie cijfers mijn laatste jaar in. Woensdag was onze laatste, officiële lesdag, terwijl de rest op school nog allemaal les heeft tot 18 juli (wij hebben laat vakantie dit jaar, regio midden). Zo raar om te beseffen, maar we zijn aardig verwend door de leraren met thee en lekkere dingen, plus spelletjes in de les - niet verkeerd, al zeg ik het zelf. Ik zei het vorig jaar al, maar dit jaar is het snelst gegaan van allemaal, ondanks dat dit jaar het allermoeilijkst was qua niveau. Heb er veel voor moeten doen, maar wat heb ik het leuk gehad met iedereen! Veel nieuwe mensen ontmoet en af en toe behoorlijke downs, maar ben ontzettend blij dat ik juiste mensen naast me heb en sinds dit jaar eindelijk zie wie er echt is voor mij. Blessed to have them <33


Wat is jouw planning voor dit weekend? ♥

9 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Leuk artikel! Wat fijn dat woensdag de laatste lesdag is! Ik heb hem een week geleden al gehad, zo fijn. Maar je komt er wel doorheen met spelletjes, etc lees ik!
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alles komt goed met je toetsweek nog even doorbijten. Geniet daarna maar lekker van je vakantie. Dit weekend ga ik heerlijk bbq bij mijn zus en zondag voetbal kijken in de stad. fijn weekend x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk geschreven artikel! Heel veel succes met de rest van je toetsweek!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De foto's vind ik echt zo leuk! Echt top dat we weer gewonnen hebben - ook al volg ik het niet helemaal, haha. Ik houd liever de standen bij. Ik denk juist eerder dat we van Mexico gaan winnen, haha! Let's hope. Dit schooljaar is inderdaad te snel voorbij gegaan. Men, ik kan nog steeds niet beseffen dat ik gewoon ben afgestudeerd. Gek gevoel. Ik denk dat ik dit weekend heerlijk ga boarden want ik heb weer een aantal perfecte plekken gevonden in mijn dorp waar ik graag naartoe ga en het lukt steeds beter, yay! :) Have fun dit weekend en super veel succes met leren, you can do it! ♥
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een leuke foto's meid ik heb vanavond gewerkt en ga dat morgen ook doen dan morgen mijn vriend weer zien, lekker eten met hem bij zijn ouders, filmpje kijken hem een cadeautje geven en dan zondag de hele dag bij mij :) liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om te lezen, en mooie foto's! Ik had eerlijk gezegd niet gedacht dat we 3 van de 3 wedstrijden zouden winnen, zo leuk! Ik had gister mijn laatste lesdag en maandag begint bij mij de toetsweek, aaah. Nog even doorbijten en dan vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke foto's! ik hoop ook zo dat ze winnen, al die feestjes zijn altijd zo leuk nadat ze weer een wedstrijd gewonnen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heb je dit leuk geschreven! Succes met je toetsen!

  x

  BeantwoordenVerwijderen