26-05-14

Weekend vibes

Oh jongens, wat heb ik een leuke zondag gehad gisteren! Er zou bij een plas achter mijn huis een color run gelopen worden, maar was door te weinig inschrijvingen niet door gegaan. Naast een (gecancelde) indiaanse poederloop was nog veel meer leuks te doen: er stonden kraampjes, verschillende activiteiten, kleurrijke sieraden en suikerspinnen! Ik heb altijd al in zo'n hamsterbal op het water willen lopen, dus Vita en ik kochten een kaartje om dat eindelijk eens te doen. Viet ging het wat beter af, want die had het al eens gedaan. Ik heb volgens mij nog nooit zo hard om mezelf gelachen en het was echt intensief om weer op te staan, haha!


Ik schoot een paar mooie foto's met het lekkere weer en hebben, nadat we helemaal kapot waren van het lopen in zo'n hamsterbal, nog even wat zon opgevangen langs het water. De rest van de dag spendeerden we bij mij thuis om in de tuin met bikini en sproeier rond te rennen, veel ideeën opdoen en we hebben Joy gewassen, die gisteren 3 jaar is geworden! Aangezien we toch met water bezig waren konden we meteen onze hond voorzien van een sopje. ;-) In de avond heb ik met papa, mama en Robin lekker gegeten (andijvie uit de oven met kaas, nom!) en deze foto's ge-edit.

En nu ga ik me heel snel haasten om Ontvoerd te kijken, want ik ben al 20 minuten te laat aangezien ik deze blogpost af wilde schrijven. Mijn weekend was heel gezellig - de hele dag met een lief vriendinnetje geweest en iets van m'n bucketlist afgestreept. Morgen heb ik mijn reken herkansing samen met Vita en Louise, dus ik hoop dat ik voor het mooie hoger dan een 5 haal - maar dat zal er wel niet inzitten. Vorige keer had ik namelijk een 4 waardoor ik 'm nu moet herkansen, maar gelukkig telt het niet mee voor je overgang of examen. Lucky me! Anders was ik sowieso blijven zitten volgend jaar, dat weet ik wel zeker, haha.
Hoe was jullie weekend? :)

22 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Wat lijkt me dat leuk, in zo'n hamsterbal zitten! Echt geweldig. Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige foto's zeg, wauw! Wat leuk dat je de color run gelopen hebt. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat een gezellig weekend heb je gehad

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah wat ziet het er onwijs gezellig uit. Jammer dat de colour run niet door is gegaan. Het lijkt mij zo vet om een keer aan zo iets mee te doen, al moet ik dan wel eerste even oefenen met hardlopen, hihi. Ik ben ook wel eens in zo een 'hamster bal' geweest, zo grappig. In het begin moest ik even wennen, maar als je even bezig bent gaat het op zich wel! Het is voor mij al zo lang geleden dat ik een suiker spin op heb! Ik vind die foto van jullie super leuk! Ik hoop dat je reken herkansing goed is gegaan! Vraag me alleen af waarom je hem moet herkansen, als hij niet meetelt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vraag ik me zelf ook af; is een wet denk ik. Ik heb nét geluk gehad, vanaf 2015 rekent de rekentoets mee met je overgang en examen. Ik vind het op zich wel chill, een tweede kans, het hoogste cijfer telt en mocht ik weer slecht scoren is er niet heel veel aan de hand. Mooi voor je werk later om een iets hoger cijfer te halen, maar de rekentoets komt dit jaar ook nog niet eens op je examenlijst, maar op een apart briefje. Vanaf 2015 dus niet. ;)

   Verwijderen
 5. Wow! Wat een mooie foto's! Het ziet er zo gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie foto's shar, ziet er uit als een tof weekend! Ik wil ook nog zo graag een keer in zo'n hamsterbal lopen maar elke keer als 'ie op de kermis staat willen mijn vriendinnen niet mee of we hebben geen zin omdat het al avond is haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha volgende keer je vriendinnen overhalen, ik heb echt stuk gelegen! En het grappige is nog dat je niemand hoort in zo'n bal, alleen jezelf en dan 10 keer zo hard :')

   Verwijderen
 7. Oooh, wat zijn je foto's wéér mooi geworden as always! Zag er uit als een hele leuke zondag en wat hebben jullie een geluk gehad met het weer vergeleken met vandaag (onweer en regen, iehhh). Jammer dat de colour run niet door ging. Nu heb ik ook zin in een suikerspin, dat is zóó mijn favoriet samen met Churos op de kermis of van die markten die dat verkopen, haha! Jammie. Ik vind Vita haar shirtje trouwens heel tof, jullie outfits zien er allebei zo leuk uit! In zo'n bal lopen lijkt me ook heel gaaf, zou ik ook wel eens willen proberen, haha! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi, supermooie foto's!! ik heb ook een vraagje, waar ben jij je blog begonnen? (op wordpress of ergens anders). Want ik vind jouw blog zo mooi maar ik heb sinds een paar weken een blog op wordpress maar het lukt me niet om de achtergrond en alles zo aan te passen als ik zelf wil. :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik werk gewoon via Blogger, Wordpress heb ik zelf nog nooit geprobeerd - maar blogger bevalt me prima.

   Verwijderen
 9. Ziet er super leuk uit! Succes met je rekentoets! Ik had een 5 en nu heb ik elke week reken bijles op school omdat dat verplicht is :(

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wauw, wat ziet dat er gaaf uit zeg! Er waren leuke dingen te doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wauw wat een geweldige foto's! En in zo'n bal zitten lijkt mij zo grappig haha! x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Haha ik heb ook ooit in zo'n hamsterbal gelopen op het water, echt verschrikkelijk! Ik viel de hele tijd om en kwam niet meer bij haha. Je zondag klinkt echt heel leuk en gezellig met Vita. Je hebt echt hele mooie foto's gemaakt Sharon! Helaas was mijn zondag wat minder, ik moest werken en het was erg warm. Die foto van jullie met suikerspinnen is echt leuk, je hebt ze ook mooi bewerkt. Zou wel eens graag willen weten hoe jij je foto's bewerkt in Photoshop. :) liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks Bo! Ik kan over hoe ik mijn foto's bewerk in Photoshop wel een artikel maken, al wilde ik binnenkort ook nog mijn Instagram foto's behandelen. :) Dankjewel voor de tip!

   Verwijderen
  2. Jaa dat zou leuk zijn een artikel! :)

   Verwijderen
 13. Goh, dit is mijn droom dat ik vakantie kan doorbrengen met mijn familie! Ik hou van je blog. Zo'n goede geschreven bericht. Werk uw bericht zo snel mogelijk. dank
  http://vakantiehuizenspanje.villamar.nl/findAllVillas.php?region=Costa-Blanca

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie foto's! Ik wil ook altijd al een keer in zo'n bal! Lijkt me super lachwekkend!

  BeantwoordenVerwijderen