18-05-14

VOGUE, 600 abonnees en mislukte outfitfoto's

Hi bae's! Afgelopen vrijdag viel mijn Spaanse les uit dus had ik alleen een tussenuur, en aangezien ik gek ben om mijn tussenuren in de stad te spenderen, ging ik opnieuw een paar winkels in. Voor mij duurt de tijd dan niet zo lang en als ik dan toch alleen ben, heb ik eigenlijk geen zin om op school te blijven. Ik kocht bij Etos een Pink Ribbon armbandje (nu voor €2 met een gratis sleutelhanger) en het nieuwe VOGUE tijdschrift met het gratis t-shirt erbij! Toen het witte shirt een tijd geleden gratis erbij zat was 'ie enorm snel uitverkocht, maar baalde dat ik 'm alsnog niet had. Vandaar dat ik meteen de boekhandel inliep en eruit ging met een dik modeblad in mijn handen. Ik lees de VOGUE eerlijk gezegd niet, maar de foto's helpen me wel aan inspiratie.
Ik wilde meteen outfit foto's maken met het shirtje, maar alle foto's lukten totaal niet. Ik vroeg mijn broertje om de foto's te maken, maar nee, monsieur had het na 15 minuten alweer gezien. Ik natuurlijk rete-chagrijnig, want als ik foto's maak, moet het ook gewoon goed zijn. Alleen de bovenstaande foto was de enige die ik nog leuk vond, maar die ik niet kon plaatsen voor een fashion artikel. Gelukkig pakken we vandaag de auto richting een mooi stuk natuur, zodat ik alsnog mooie en lukkende foto's kan schieten. Ik twijfel of ik 'm ga combineren met mijn maxi skirt, maar daar ga ik nog even over nadenken. Jullie zien de outfit in ieder geval snel verschijnen, evenals een nieuwe video die vaak is aangevraagd en nieuwe onderwerpen op LP. Mijn inspiratie begint elke dag ietsje meer terug te komen, ik heb dit vaak 1 keer per jaar (waarvan die ene keer nu is), die vaak enorm lang duren. Ik denk dat het nu al 3 weken is en daar baal ik enorm van. Ik heb een aantal comments gekregen met wat jullie zouden willen zien, dus daar ga ik aan werken. It's good to be (almost) back!

En trouwens: is het jullie al opgevallen dat ik bijna de 600 abonnees op YouTube heb bereikt? Het is echt ongelooflijk hoe snel mijn kanaal in de afgelopen tijd is gegroeid en hoe de duimpjes steeds en steeds meer worden. Met mijn blog overigens, bijna de 500! Ik hou van jullie allemaal, dankjewel <3 Fijne zondag!

Hoe is jullie weekend tot nu toe?

19 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Gefeliciteerd met de bijna 500 en de bijna 600!! Jammer dat die foto's niet zijn gelukt. Deze hierboven ziet er inderdaad wel erg mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aww wat jammer van de outfitfoto's! Ik wilde echt zien hoe dat shirtje er uit zag! Ik ga meteen vandaag even lamgs een boekenwinkel! En gefeliciteerd met zo veel followers!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wel leuk dat de foto's daarna alsnog waren gelukt trouwens!

   Verwijderen
 3. Jammer dat het niet wilde lukken met de outfitfoto's, ik herken je probleem haha! Ik wil het dan ook helemaal goed hebben. Maar deze foto is inderdaad wel supermooi! En vet goed van al die abonnees en volgers, gefeliciteerd! Ik moet ook écht de nieuwe Vogue gaan halen, al is het eigenlijk vooral voor het shirt hihi. Happy sunday! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat jammer dat de foto niet is gelukt, maar die hierboven is wel erg mooi! Mijn broer maakt ook vaak mijn outfit foto's, maar gelukkig vind hij het meestal niet zo erg, als ik het tenminste van te voren afspreek en niet op de dag zelf vraag haha. En het vogue shirtje heb ik ook, het model vind ik zo leuk! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toen ik hoorde dat er weer een shirt bij de Voque zat ben ik gelijk naar de winkel gerend, ik moest hem hebben! Grijs vind ik eerlijk gezegd ook nog leuker dan wit vorig jaar, en het model is ook zo tof! Jammer dat je outfitfoto's zijn mislukt, maar deze hierboven vind ik wel weer heel mooi! De zon geeft een heel gaaf effect, leuk gedaan. Soms vraag ik mijn zusje ook om foto's te maken, maar die is zo koppig als wat, dus áls ik haar al mee krijg, heeft ze na 2 foto's geen zin meer, haha. En wat onwijs leuk van je 600 abonnees, je hebt het echt verdient Sharon!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ik zag dat je hem ook had gekocht, ik ben ook echt gek op het model! Heb 'm gisteren naar school ook nog gedragen, alleen vind ik de afwerking van het shirtje wel minder. Maar goed, je kan ook niet alles verwachten als gratis erbij zit ;-)

   Verwijderen
 6. Gefeliciteerd met al je abonnees, ik heb dat ook vaak dat outfit foto's niet lukken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer zeg dat de outfit foto's niet gelukt waren, dat is inderdaad erg vervelend! En ik heb de vogue ook gekocht, het is zo'n leuk tijdschrift, en het shirt wat erbij zat is ook zo leuk. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Superchill als er een les uit is gevallen! Wij hebben nog 13 juni examens en dat 8 uur lang per dag... pff. Gelukkig zitten er wel een aantal vrije dagen tussen dus dat is echt heeerlijk! Wat jammer van de outfitfoto's, ik was ook benieuwd naar het shirtje! Hopelijk hebben ze hem dinsdag nog, dan ga ik het tijdschrift ook eventjes halen. :) Vind de foto die je hier hebt geplaatst anders wel heel mooi! Gefeliciteerd met je 600 abonnees op YouTube, je verdient het echt heel erg want je maakt altijd leuke video's! Ik ben benieuwd naar je komende posts en die inspiratie komt vast wel weer!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoop het ook voor je! Ze gaan volgens mij best hard, met het witte shirtje was de VOGUE ook ontzettend snel uitverkocht. Dankjewel Maris, superlief. Het gaat zo snel zeg, het is echt ongelooflijk! :o

   Verwijderen
 9. Ah wat gaaf dat je het Pink Ribbon armbandje zo goedkoop heb kunnen scoren. Ik koop hem elk jaar, dus ik heb er al een hoop thuis liggen, maar ik draag eigenlijk alleen die van het laatste jaar. Ik doe hem vaak bij mijn rosé gouden horloge, zo mooi. Jammer dat je outfit foto's niet zijn geluk. Je hebt me nu wel heel nieuwsgierig gemaakt naar de volgende foto's. Het shirtje van VOGUE lijkt me erg leuk bij een maxi skirt. Helaas heb ik geen maxi skirt. Heb wel het VOGUE shirtje kunnen bemachtigen. Ik lees de VOGUE eigenlijk ook niet echt, maar ik vind de foto's erin wel altijd prachtig! Gefeliciteerd met je abonnees! Je hebt het dubbel en dwars verdient, je maakt zulke leuke filmpjes. Ga zo door! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Awwwwh nog zo'n lieve comment, dankjewel! Je liet me wel een beetje blozen, hoor :) Het pink ribbon armbandje staat inderdaad heel mooi bij een rosé gouden horloge!. Ik draag het armbandje gewoon nog met mijn zilveren horloge van Claires en het armbandje van Kruidvat, die tevens ook terugkomt omdat het een schakel is (en er zit er ook eentje in het pink ribbon armbandje, hihi!)

   Verwijderen
 10. Aah wat gaaf dat je het VOGUE shirtje hebt, ik wil 'm ook nog graag. Wat gaaf dat je zoveel abonnees hebt! Ik vind het ook altijd vreselijk om alleen mijn outfit foto's te maken, omdat het scherp stellen nooit lukt haha! Maar ik vind deze foto heel gaaf hoor. Ik hoop dat je volgende outfit foto's wel gaan lukken. Als we een meeting houden kan ik wel outfit foto's voor je maken haha, kei leuk. We moeten wel snel een datum prikken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaaa doen we, snel een datum prikken! Lijkt me superleuk om jullie allemaal te ontmoeten. En over die outfitfoto's: dat is alvast afgesproken bij deze! ;-)

   Verwijderen
 11. Gefeliciteerd met alle volgers die je krijgt! Je verdient het! Wat vervelend dat je foto's niet gelukt zijn, en je inspiratie komt vast wel weer terug!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind de laatste foto écht wel gaaf! Fantastisch licht, joh! En gefeliciteerd met je 600 abonnees! ;-) Keep up tha good worrk! :-)

  BeantwoordenVerwijderen