20-05-14

VIDEO | Updated makeup stash (lente/zomer '14)

Het is inmiddels al een jaar geleden, en jullie begonnen nieuwsgierig te raken naar hoe mijn makeup collectie er op het moment uitzag. Ik heb veel oude producten verwisseld met kwalitatief betere producten (ook meer duurdere merken) en is er veel bijgekomen. Mijn collectie wordt met de maand groter en groter, want mijn makeup verslaving zal nooit stoppen. Ik kreeg een paar keer de aanvraag of ik een update wilde maken, dus ik deed dat! Check de video hier als je problemen hebt bij het afspelen, en klik op read more om de embedded video te bekijken. Wat vinden jullie van mijn collectie?


15 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Wat een leuke video, wat heb je mooie producten! Heel gaaf dat je de visage opleiding wilt gaan volgen. Je oogschaduwpallete's zijn zo mooi, ik ben jaloers! Het Naked 2 pallete vind ik echt heel mooi, die wil ik ook nog een keer aanschaffen. Leuk gefilmd trouwens, je video's zijn altijd zo mooi licht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahahaha shut up :P zeg ik ook altijd als mijn telefoon afgaat. Je hecht echt een hele mooie stash. Ik ben echt jaloers op hoe jij het opgebergd hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je een mooie stash! Leuke lipstickhouder, waar heb je die gekocht? Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! De lipstickhouder heb ik voor kerst gekregen dus ik weet niet waar deze vandaan komen, maar volgens mij heb ik ze wel eens bij Big Bazar, Action etc. gezien.

   Verwijderen
 4. wat heb jij zuper veel make-up spullen! Hele mooie kleuren pailetjes en ik vind de poeders ook wel gaaf. Ik heb ook zo'n soort la met van die bakjes, maar die zitten niet zo goed op volgorde, en ik weet ook niet wat ik er allemaal in moet doen, nu wel! thnx!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een superleuke video! Ik vind het altijd zo heerlijk om in iemands stash te kunnen kijken, haha. Je hebt echt een mooie stash, mag je zeker trots op zijn. Ik ben vooral jaloers op je Sleek paletten, je MUA Undressed Me Too palette en je Naked 2 palette. Undressed Me Too staat al een tijdje op mijn wishlist! Ik ben trouwens nog steeds heel benieuwd naar het paletje van Wet 'n Wild... je hebt er wel een post over geschreven maar zou je er een look mee willen maken? Het paletje zit nog steeds in mijn hoofd en eigenlijk ben ik wel benieuwd hoe je zo'n look het beste kan maken met groene kleuren! :) Superleuk artikel, ik vind je video's altijd heel leuk om te zien!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Whaa! Wat heb je een jaloersmakende collectie :O

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een leuke video weer! Je hebt echt een mooie make-up stash. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vanwaar heb je die bakjes? Of lade's waar je je hele lade mee opvult?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat je nog maar een keer de video moet bekijken als je dat wil weten, want ik vermeld het duidelijk in de video zelf.

   Verwijderen
  2. Sorry, ik had de reactie snel geplaatst omdat ik weg moest. Ik was vergeten nog verder te kijken. Ik zal het nu meteen doen!

   Verwijderen
 9. hele leuke en mooie stash meid! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je hebt een hele leuke en mooie stash, fijne producten!

  BeantwoordenVerwijderen