10-05-14

VIDEO | Morning routine: GRWM

Afgelopen vrijdag was ik ziek naar huis gegaan: ik voelde me niet helemaal fit doordat ik ontzettend verkouden ben en ik daardoor last heb van een drukkend gevoel op mijn oren. Heel vervelend, maar zo had ik tussen de middag wel de tijd om rustig deze video te editen. Ik was de eerste 2 uur vrij die ochtend, dus besloot ik eindelijk een 'morning routine' op te nemen - ik wilde dit al ontzettend lang. Er zit ontzettend veel werk in deze video, ik ben er de hele ochtend + middag mee bezig geweest. Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze video vinden, klik op read more om de video te bekijken! :) Liefs.


20 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Wat een leuke video, zo'n get ready with me vind ik echt leuk om te zien! Je pyjama is trouwens heel erg leuk, haha viel me even op :) En wat is je hondje superlief zeg, awww. Je look ziet er heel mooi uit! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk is 'ie he, hij komt van Primark! Gekocht in Berlijn :)

   Verwijderen
 2. Een hele mooie video sharon, hij zit erg goed in elkaar! En ik ga 's ochtends ook als eerste op mijn mobiel social media checken, haha. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Balen dat je ziek en verkouden bent, veel beterschap! Ik had de video stiekem al gezien op youtube hihi, vind hem heel leuk geworden. Je hebt leuk gefilmd en ik geloof wel dat je hier lang mee bezig bent geweest! Wat grappig trouwens, je komt uit bed en je hebt eiffeltorens op je kamer en pyjama haha, en op je trui, super leuk! Ik vind je video echt leuk geworden, heel leuk om te zien. Leuke hond heb je trouwens! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha het is dat je het zegt, het was me helemaal niet opgevallen! Eiffeltoren obsessed, hihi. Al was het pure toeval dat ik ook nog eens een trui met een Eiffeltoren aandeed :')

   Verwijderen
 4. Leuke video! Altijd leerrijk :)

  Liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. echt een leuke video :D
  Heb je een email adres waar we contact met je kunnen opnemen? grtjs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Of course I do! Check even het kopje "contact" bovenaan deze pagina, daar vindt je mailadressen en social media links waarmee je contact met me op kan nemen.

   Verwijderen
 6. Echt een onwijs leuk filmpje. Heel leuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat bewerk jij je video's toch ontzettend leuk! Je dekbed is echt cute! Jammer dat dat bij mijn interieur niet echt leuk staat. Ik begin mijn dag ook altijd met mijn telefoon. Je horloge en armband vind ik nog steeds super mooi! Ik ga ook kijken of ze die armband nog verkopen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! <3 Er zat in deze video inderdaad wel veel werk en heb expres niet voor een voice over gekozen, want ik was tegelijkertijd ook druk bezig met school. Ik ben zelf ook heel blij met het resultaat! Als het goed is verkopen ze de armband nog steeds, ik zag hem namelijk nog hangen bij de sieraden afgelopen vrijdag toen ik in de stad was!

   Verwijderen
 8. Leuke blog heb je! Leuke video, op beeld zie je pas hoe je je lenzen in doet, terwijl ik tijdens het in doe van mijn lenzen niet het gevoel heb dat ik zo knipper... Eigenlijk maar raar.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke video! net als alle andere video's die je hebt gemaakt! :)

  BeantwoordenVerwijderen