02-05-14

VIDEO | Haar routine - welke producten gebruik ik?

Het leek me eens leuk om mijn stash qua haarverzorging eens te delen met jullie en mijn haar routine te laten zien - want wat gebruik ik allemaal zowel voor mijn blonde lokken? In de video leg ik ook kort uit wat voor type haar ik heb, hoe ik het verzorg en hoe ik de producten aanbreng. Ik kreeg een aantal opmerkingen of ik dat eens wilde doen, omdat er een aantal meiden benieuwd naar waren. So here I am, met een nieuwe video! Vergeet niet te abonneren, vind ik leeeuk! (klik op read more om de video te bekijken)
12 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Ik heb soms ook heel erg pluis en droog haar, is oil & care van adrelon dan goed? want sommigen zeggen dat t daar vet van wordt....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind de Oil & Care van Andrélon prima voor droog haar. Zolang je de conditioner maar gewoon in de punten aanbrengt. En als je van jezelf droog haar hebt, is je haar niet vet - dus dat is voor iedereen weer anders. ;-)

   Verwijderen
  2. Ik heb ook ontzettend droog haar (vraag maar aan sharon) en ik gebruik ook de Oil & Care lijn van Andrelon. Het is de enige shampoo waar mijn haar echt niet statisch van wordt en ik vind hem heel erg fijn. Ook gebruik ik de Marokkaanse arganolie van deze lijn, wordt je haar ook niet vet van!

   Verwijderen
 2. Wat een leuk en origineel artikel/filmpje! Ik was echt benieuwd naar welke producten je gebruikt. Wat heb jij een geluk met je haar! Je hebt echt een mooie slag er in, ook super fijn dat je haar nooit vet wordt. Mijn haar vaak wel, echt vervelend! Mij lijkt me dove split rescue echt fijn. Mijn haar is altijd stijl, daarom slaap ik vaak met een vlecht in, zodat ik een slag krijg haha dan heb ik meer volume. Leuk filmpje Sharon!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind het een erg leuke video meid! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuke en handige video! Je hebt echt supermooi haar en tof dat je eigenlijk een beetje van beide hebt: stijl en krullen. Van mezelf heb ik ook slag en ik heb weleens een foto van vroeger gezien dat ik echt lang haar had gehad (whyyy in hemelsnaam heb ik het altijd kort geknipt). Ik vind Andrelon shampoos ook heel fijn, op het moment gebruik ik Langer fris, hij is echt heerlijk en mijn favoriete conditioner is Schwarzkopf gliss kur repair conditioner, echt een geweldig product, ontdekt door het BFF-event haha, tweede verpakking alweer. En qua droogshampoo gebruik ik er nu een van de Kruidvat, ook een aanrader en ruikt heel lekker, beetje Andrelon achtig.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die van Kruidvat heb ik nog nooit geprobeerd en/of gezien in de winkel. Ga er ook eens naar kijken als die van Andrélon op is, die van Andrélon kost zo'n €5, op zich is dat natuurlijk ook niet zo heel veel, maar voor een droogshampoo kijk ik toch altijd een beetje op als ik de prijs zie. ;-)

   Verwijderen
 5. Leuk filmpje! Ik heb van mezelf ook slag, best klein en veel. Maar het is wel fijn, omdat je er alles meekan :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind jouw filmpjes echt zo leuk! <3 Je praat ook lekker duidelijk. Je hebt echt prachtig haar, je haarkleur is ook zo tof! Ik heb de Tangle Teezer ook, zo fijn! Jij hebt echt een leuke variant. Ik gebruik ook heel vaak droogshampoo. Af en toe omdat het vet is, maar vooral inderdaad om volume te creëren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Awh superlief van je, dankjewel! <3 doet me zo goed om dat te horen. Mijn haar is nooit gekleurd, all by myself. Krijg daar ook vaak de vraag om inderdaad, haha!

   Verwijderen
 7. Wat een leuk filmpje! Lekker enthousiast! Tangle teezer is echt ideaal, ik gebruik hem zelf ook!

  BeantwoordenVerwijderen