06-05-14

Sportieve (vrije) maandag

Nooit gedacht dat ik het überhaupt zou doen. Ik werd gisteren wakker (want ik was nog een dagje vrij, nom!), had mijn ontbijt net achter mijn kiezen en ineens kwam ik met het geweldige idee om te gaan hardlopen. Sharon en hardlopen?! Volgens mij dacht mijn moeder dan ook dat ik ziek was, haha. 's Avonds vroeg ik me dan ook af hoe ik in godsnaam op het idee kwam, maar goed, zo bouw ik toch een beetje conditie op. Ik trok dan ook uit een spontane actie mijn sportbroek en schoenen aan en rende zowat achter mijn huis een rondje, bij een plas. Het was ontzettend mooi weer dus ik heb ontzettend van de omgeving genoten, want wat is het toch mooi daar! Ik nam onze hond Joy mee en toen ik thuis kwam (helemaal kapot natuurlijk voor mijn eerste keer weer) nam ik een ijskoude beker met limonade en sprong ik onder een lauwe douche. Wat hou ik van vakantie, jammer genoeg nu weer voorbij :( Zeg maar doei tegen het goede leven.. Het is nou niet dat ik er écht ontspannen van wordt, dat hardlopen, maar ik heb te weinig tijd om mezelf aan te melden bij een club of sportvereniging, dus leek me dit wel een goed idee om in beweging te blijven. Ik zou graag weer willen dansen, want ik mis het echt ontzettend. Of in een sportschool, maar dat lijkt me niks voor mij. Ik hou alleen dan echt geen tijd meer over - ik zit met school, blog en werk, dus vandaar dat ik het niet doe.
Dat ik door mijn sportieve gedachte waarschijnlijk verkouden ben geworden (ik was weer te fanatiek waardoor ik misschien een jasje aan had moeten doen in plaats van alleen een hemdje, terwijl het hartstikke warm was) kan ik naast een zere keel ook heerlijk lopen kuchen en mijn keel voor de honderdduizendste keer schrapen. Nou ja, het was goed bedoeld. Misschien te goed dan. De rest van de week heb ik niet veel bijzonders gepland, tot nu toe nog niet zoveel huiswerk gelukkig dus hopelijk kan ik weer een beetje vooruit bloggen.

Het laatste wat ik jullie nog wil vragen is of jullie ideeën willen achterlaten met wat voor artikelen jullie zouden willen zien, hier op LP. Ik ben opnieuw al dagen inspiratieloos en ik heb geen idee hoe het komt, maar ik krijg gewoon niks uit mijn vingers (behalve dit dan). Normaal heb ik rijen ideeën, maar nu zijn ze eventjes op - dus vraag ik jullie om hulp. Het mag van alles zijn in allerlei categorieën, dus lemme know! 

En, hebben jullie tips om het hardlopen vol te houden?

12 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Super sportief bezig Sharon! Ik heb een tijdje geleden ook een poging tot hardlopen gedaan, en tja, na drie keer heb ik de moed opgegeven, oeps. Misschien toch maar eens weer beginnen, als ik zin en tijd heb. En als suggestie, misschien weer zo'n quick outfit shots post, vind ik altijd leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor je idee! Die ga ik er zeker inhouden, alleen ben ik de afgelopen weken gewoon vergeten steeds een foto van mijn outfit te maken. ;-) Deel 7 komt er in ieder geval aan.

   Verwijderen
 2. Wat leuk om te zien dat je ook zo sportief bezig bent! Hardlopen heb ik geprobeerd, helaas hield ik het niet lang vol, haha. Misschien kun je hardlopen met Evy, zij is echt leuk en helpt je wanneer je moet rennen en wanneer je moet lopen en je loopt dan 20 minuutjes wat om de dag prima te doen is. Ik moet er ook weer aan beginnen want het is wel goed voor mij ook, hihi. Qua blogposts heb ik wel superveel inspiratie... bedoel 15 blogposts vooruit kunnen schrijven is wel belachelijk veel haha... maar goed ideetjes voor je blog: je favoriete bloggers, what's in my bag, get the look van een celeb of looks die nu helemaal in zijn, je make-up stash update video, je favoriete producten, opgemaakt producten... erhm... ik kan nog wel even doorgaan anders vraag je het maar op Whatsapp! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk ook dat ik het niet lang vol ga houden hoor, mij kennende.. Dankjewel voor je ideetjes, hier kan ik zeker wat mee. En ik heb je vorige suggesties natuurlijk ook opgeschreven, ik ga er eens naar kijken. En 15 blogposts, jeetje, je bent op dreef - lekker bezig!

   Verwijderen
 3. Oh goed bezig! Ik vind het zelf heel moeilijk om hardlopen vol te houden, maar na mijn examens wil ik beginnen met Evy (app), schijnt heel goed te werken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is een begin! Je moet altijd ergens beginnen toch.. succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat goed dat je bent gaan hardlopen! Zelf doe ik ook aan hardlopen maar dan doe ik het meestal voor 2 maanden en dan stop ik weer even 1 of 2 weekjes en dan begin ik weer haha. Maar je zou het schema van de color run kunnen proberen? Hiermee train je zodat je uiteindelijk 5km in een half uur kunt rennen. En misschien voor blogpost berichtenkun je iets doen van products that weren't worth the hype of beauty miskopen doen? Dat vind ik tenminste altijd leuk om te lezen :) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed dan je ging hardlopen! Als artikelen misschien iets over je kamer, dat valt bij mij altijd in de smaak, een artikel over (gezonder) eten of iets wat je zelf kan bakken/maken.(misschien een smoothie?) Je kan ook een nagel artikel doen, of misschien je wishlist???

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goed bezig!!!! Misschien iets over leuke andere blogs of een haartutorial en een tag bijvoorbeeld de beauty scenario tag!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind hardlopen op zich ook wel leuk, maar ik heb er inderdaad ook echt geen tijd voor. Wel goed dat je toch ging op je vrije dag! Ik zou wel wat meer collages en looks willen zien hier. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goed bezig! Ik vind het echt heerlijk om een stukje alleen te gaan hardlopen, maar ik doe het nooit haha!

  BeantwoordenVerwijderen