28-05-14

Quick outfits (shots) #7

Een hele zomerse versie van Quick Outfits vandaag, want wat het lekker weer! Tijd om af en toe lange broeken in te ruilen voor korte broekjes zodat onze melkflesjes ook nog wat zon opvangen. Ik moet zeggen dat ik af en toe nog wel lange broeken heb aangehad; maar dan wel gecombineerd met zomerse en luchtige topjes. Het is nu wel te merken dat het bijna zomer is - mijn huid wordt minder droog, ik heb bijna elk moment van de dag mijn zonnebril op (behalve tijdens de lessen dan) en ik voel me veel vrolijk. (bijna) Zomer, ik hou van je.

Oh, en even iets heel anders - gisteren is mijn mobiel keihard met het scherm naar beneden gevallen, op de grond. Op het moment dat ik dit typ zit ik met tranen in mijn ogen en trillende handen, want hij hangt al een kwartier op het oplaad tekentje als je iPhone helemaal leeg is en niet opstart. Eerst deed 'ie het nog gewoon, totdat ik mijn mobiel aan en uit wilde zetten - kijken of het hielp. Blijkbaar niet dus. Beide camera's van mijn mobiel doen raar en ben echt bang voor het ergste. Als die aangaat ga ik zo snel mogelijk kijken voor de reparatie, want ik ben echt verdrietig. Ik kan dus geen foto's meer maken en zal zo snel mogelijk mijn iPhone moeten laten maken.. Maar dat terzijde, laten we dan nu beginnen met de outfits.


Deze outfit droeg ik met Koningsdag, waarvan je het bijbehorende outfit artikel als het goed is al gezien hebt. Ik droeg een pastelkleurige, oranje broek van de Vero Moda, een witte blazer van een klein winkeltje bij mij in de buurt en daaronder een grijs shirt van de HEMA.

Ik wilde nog geen korte broek aan naar school, maar wel een broek die ik meestal alleen thuis draag. Maar opeens dacht ik: waarom niet? Meiden op onze school heb ik zien lopen met precies dezelfde broek als mij (ik kocht 'm vorig jaar op de Albert Kuyp markt in Amsterdam), maar combineren de broek dan echt als een pyjama. Ik wil dat hoe dan ook voorkomen, dus twijfelde. De broek zit echt goddelijk, dus was op zich een chill outfit. 

Het was een dag wat frisser, dus deed ik mijn dunne trui aan van H&M - l'amour toujours. Aka de Sharon trui. Ik combineerde 'm simpel met een zwarte broek/tregging van de Vero Moda, die volgens mij elk moment door kan scheuren. Ik ben echt dringend op zoek naar een nieuwe zwarte broek, hij wordt veel te klein!

Geen korte broek naar school: maar wel een bijna lichtgevend topje! Ik kocht deze ontzettend leuke fluoriderende gevalletje bij HEMA vorig jaar zomer, ben er nog steeds helemaal verliefd op. Ik leek daardoor ineens stukken bruiner (ondanks dat ik dat nog helemaal niet ben na die zonnestralen) en vond het met het mooie weer wel een goede gelegenheid om 'm eindelijk uit de kast te halen. Op de fiets droeg ik er nog een wit vestje overheen (HEMA) en droeg als schoenen mijn sleehakken die ik nog had liggen, maar die zie je niet op deze foto.

Ook bij deze outfit hoort een apart artikel. Ik ging outfitfoto's schieten bij een mooi strandje en wilde graag mijn VOGUE shirtje dragen die gratis bij het tijdschrift zat. Het was heel warm en aangezien ik thuis was, trok ik eindelijk weer een shortje aan - voor het eerst in dit jaar weer! <3


Herken je dit jasje nog? Hij komt van de H&M en liet ik een paar weken terug zien in een shoplog toen ik Eindhoven was geweest samen met Vita en Louise. Ik ging met mijn vader mee en vond deze outfit wel heel makkelijk om aan te trekken, basics met basics (deze foto nam ik trouwens de dag erna omdat ik toen al om 5 uur de deur uit was ofzo). Ik combineerde het jasje met een zwart hemdje van The Sting en een zwarte broek van Vero Moda.

Tot slot nog een fleurige outfit - ik haalde mijn bloemetjes blouse weer uit de kast! Volgens mij had mijn moeder deze meegenomen toen ze ging shoppen voordat we op vakantie gingen (er was natuurlijk enorme sale) bij The Sting. Ik denk dat 'ie toen nog iets van €5 kostte ofzo, vet goedkoop dus. Ik droeg mijn normale armcandy die ik dagelijks om doe (Horloge van Claires, armbandje van Kruidvat) en daaronder een jeans van Only.

Welke outfit is dit keer jouw favoriet?

14 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Wat een leuk artikel! Ik vind eigenlijk al je outfits heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De outfit met je Vogue shirt is leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je outfits zijn inspirerend! Die roze top van Hema is tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de lichte denim shorts heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind alle outfits erg leuk bij je staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een leuke outfits! Ik vind de laatste erg leuk (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aaah wat sund van je mobiel Shar! Hopelijk kan 'ie snel gemaakt worden. Ik vind trouwens je witte blazer erg leuk, en de 1 na laatste outfit ook! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk om weer te zien! Je hebt echt een leuke kledingstijl, ik vind je vestje/jasje van de h&m zoo leuk en hij staat je zoo leuk. Je felle shirtje van de hema en die harem broek vind ik ook heel leuk. En echt zooo balen dat je iPhone kapot is.. Hopelijk gaat hij weer aan en kan hij gemaakt worden!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het vogue tshirt + short echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Alle outfits vind ik echt heel leuk! Wat balen van je iPhone zeg... hopelijk kan hij gemaakt worden, snap heel goed dat je er verdrietig over bent. Mijn favorieten zijn outfit 2, 4 en 6!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke outfits weer. De top die je vorig jaar bij de HEMA hebt gekocht vind ik echt heel erg gaaf! Ik wil eigenlijk ook nog zo iets hebben. Pff wat balen van je iPhone! Echt heel erg vervelend. Ik heb mijn samsung note een tijdje geleden laten vallen. Alleen het scherm was kapot en dat kostte me €240,- Deed echt pijn aan mijn hart, maar ik kon hem echt niet meer gebruiken. Het glas kwam gewoon in me vingers. Ik heb wel gehoord dat iPhone's een stuk goedkoper zijn om te laten maken, dus ik hoop dat het mee valt voor je. Succes ermee :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, iPhone is over het algemeen véél goedkoper met het repareren van schermen. Al kost dat al wel veel geld hoor (€90 vaak als je het bij een bedrijf laat doen, vaak een paar tientjes bij iemand die je kent en het kan, scheelt je een hoop geld). Bij Samsung Notes of S4, met enorme schermen, kosten meer als €200 inderdaad om te laten repareren. In dat opzicht kan je beter een iPhone laten vallen als een Samsung, haha. Alhoewel, liever allebei niet ;-)

   Verwijderen
 12. Wat een leuke outfits! Ik vind ze allemaal leuk!

  BeantwoordenVerwijderen