22-05-14

Outfit | Hipster à la VOGUE

Waar ik hier vertelde dat mijn outfit foto's waren mislukt, ging ik gelukkig de volgende dag met mijn ouders naar een mooi plekje met een strandje, waar Joy ook nog even kon zwemmen. Het was zulk mooi weer dat ik bijna vergeten was om te gaan leren voor een toets (en er daarna achterkwam dat mijn boeken voor dat vak in mijn kluis lagen, erg fijn) en ik eigenlijk alleen maar van de zon heb genoten. Gelukkig was Vita mijn redder en stuurde ze me foto's via Whatsapp, zodat ik alsnog goed de hoofdstukken kon doornemen. Anyways, mijn vader maakte dit keer de foto's toen ik in het water stond en droeg voor het eerst in 2014 weer in een kort broekje buiten! Ik wou dat het altijd dit weer was.SHIRT VOGUE ( GRATIS BIJ EDITIE JUNI '14) | SHORTS JOLA MODE | ZONNEBRIL ETOS | SCHOENEN NEW LOOK | ARMBANDEN KRUIDAT & PINK RIBBON (ETOS) | HORLOGE CLAIRES

Ik vond het ook weer tijd om mijn "open" schoenen uit de kast te halen (ik wist niet meer waar ze lagen, tot zondag) en vond dit zalmkleurige paar van de New Look. Mijn reactie was: "Ohjaaaa! Die heb ik ook nog!" Ik kocht ze met mijn moeder toen ik in de eerste of tweede zat, maar kocht ze waarschijnlijk te groot, omdat ik ze nu nog steeds pas. De kleur kwam perfect terug in het Pink Ribbon armbandje die ik laatst kocht bij Etos, dus dat vond ik een hele leuke combi. En de kleur is zomers, ik ben dol op zalm! Het is zelfs zo dat ik voor mijn gala volgend jaar ook een zalmkleurige jurk wil, tenminste, dat is mijn gedachte. Zondagavond hebben we nog gebarbecued, genoten van ijs als toetje en zoals altijd Ontvoerd en Divorce op de bank gekeken. En nu is het alweer donderdag, weekend's over - het gaat zo snel als je maar 1 dag hebt!

Het VOGUE shirtje zit bij deze maand juni bij VOGUE gratis erbij. Ik kreeg er al een paar vragen over toen ik deze foto op Instagram plaatste, maar nu weten jullie het (al denk ik dat het heel blogland doorgaat, want het shirtje is wel een beetje hipster). Ik vind het shirtje wel ontzettend leuk en ben blij dat ik 'm heb kunnen scoren. Ik zeg: kom maar met meer items VOGUE!
Hebben jullie het shirt al kunnen scoren?

15 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Ahh het klinkt echt als een super leuke dag! Hele leuke outfit! En mooie plek om foto's te maken! Ik heb het shirtje ook! Hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke foto's en outfit meid je ziet er weer stralend uit! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie outfit! en echt een perfecte omgeving!

  liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie outfit! Staat super zomers. Die tweede foto is echt prachtig :) Ik heb zelf ook al het Vogue shirt kunnen scoren en ben er super blij mee. Ik vind echt dat je hem super leuk kunt combineren!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw super mooie foto's heeft je vader gemaakt. Je hebt ze ook heel mooi bewerkt Shar, ik heb toevallig gisteren de VOGUE gehaald. Voor het shirtje natuurlijk haha, ik heb hem nog niet aangehad maar hij is leuk met een shortje! Ik heb afgelopen weekend ook een short aangehad, fijn is dat hé! Ik vind je schoentjes echt heel erg leuk. Een zalmkleurig gala jurkje lijkt me ook heel mooi en zou jou ook heel mooi staan Sharon :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Bo! Bewerken kost me inderdaad ook heel veel tijd! Een short dragen is zo fijn, zit gewoon zo vrij ofzo met dat lekkere weer, geen stof om je benen heen, haha!

   Verwijderen
 6. Hele leuke outfit en prachtige foto's! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahhh wat een mooie foto's! Die locatie van je tweede foto is echt ge-wel-dig! Ik ben ook op zoek naar een graffity wand ergens in de buurt, maar het is zo lastig om te vinden haha..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, klopt! Ik wilde het ook al heel lang en was ook niet echt van plan om daar te fotograferen (wist geen eens dat het op die plek was), maar toen liepen we er langs en schoot m'n vader een aantal foto's. Wil binnenkort wel even een plek opzoeken, want het is echt zo leuk en geeft zo'n tof effect op de achtergrond!

   Verwijderen
 8. wat een leuke outfit! De tweede foto is zo gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen