04-05-14

NEW IN | Eindhoven shoppings

Ik wilde jullie nog heel graag mijn net gekochte spulletjes laten zien, die ik afgelopen dinsdag met Vita en Louise shopte. Het was een ontzettend leuke dag, de stad Eindhoven is geschikt om een hele dag door te brengen en we hebben natuurlijk ook de Primark bezocht. De Primark was enorm druk, ondanks dat we er om 11 uur waren, maar blijkbaar dachten meerdere mensen om in de vakantie goedkope spullen in hun mandje te duwen. Ik heb kleding en een paar beauty dingetjes gekocht - dus klik op read more om de rest van mijn aankopen te zien!
FASHION

Ik kocht een maxi skirt (€10) en een witte blouse (€13) bij de Primark. Ik voel me in een maxiskirt bijna als een non, kort gezegd helemaal niet fijn erin. Misschien went het: maar het is echt compleet uit mijn comfortzone. Ik wilde het graag proberen voor de zomer met gympjes eronder ofzo. Géén idee waarmee ik het verder kan combineren, maar daar moet ik gewoon nog even mee spelen. Het jasje wat ik over de blouse heen draag kocht ik voor €30 bij de H&M. Ik ben gek op dit soort dingen en was al tijden op zoek naar zoiets, maar vond nooit een leuke. Toen ik de eerste H&M binnenliep hing hij er niet meer in mijn maat, dus had ik echt de neiging om het jasje die een paar in hun handen hadden weg te rukken. Een beetje getreurd ging ik verder winkelen, want ik wilde 'm echt heel erg graag. Gelukkig was er nog een kleine maat bij een andere H&M dus ben ik alsnog goed geslaagd naar huis gegaan. Ik kocht natuurlijk ook nog mijn nieuwe horloge bij de Claires, maar die hebben jullie als het goed is al gezien.

(edit: de roze beker die je op de foto's ziet heb ik ook gekocht in Eindhoven, bij de Primark voor 2,50)

BEAUTY

Qua beauty wist ik dat er een winkeltje zat in Eindhoven met de naam 'BOQZ', die merken zoals Sleek, EOS en Real Techniques verkopen (en nog meer). Ik kocht daar een blushpalet met 10 kleuren van BH Cosmetics voor €14,95 - wat mij betreft echt niet duur en de kwaliteit is prima. Handig voor mijn visagie opleiding later, of als ik anderen moet opmaken. Bij de Primark kocht ik een setje nepwimpers voor €1,50 en een trosje met heel veel haarelastiekjes. Tot slot bij The Body Shop nog een mango lipbutter (die heeft Louise altijd mee naar school en hij werkt echt geweldig) en een mini van de Vitamin E cream (€2,50) om uit te proberen.
Wat zijn jouw meest recente aankopen?

24 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Gave dingen heb je gekocht! Ook echt prachtige foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je komt er wel doorheen hoor, uiteindelijk is een maxiskirt heeel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke aankopen! Je maxi skirt kan je ook combineren met flats of hakken? Ik heb een artikel voor dinsdag geoland over maxi skirts haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die maxi skirt is echt mooi! Ik wil graag ook nog eentje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke aankopen Sharon! Ik vind juist dat die maxi skirt je heel mooi staat. Maar ik snap ook wel dat het wennen is! Het palette ziet er ook mooi uit!
  liefs, Luna

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuke items, ik hou van je maxi skirt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo'n leuke dingen! Ik snap dat je je ongemakkelijk voelt in een maxi skirt, haha, maar hij staat je zo mooi! (:
  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt leuke dingen gekocht!
  Ik heb nu zelf een outfit met een maxi skirt op mijn blog staan, indien je inspiratie nodig hebt ;)

  Liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je hebt echt hele leuke items gekocht in Eindhoven! Zo te lezen was het een goed geslaagde dag en ahhh, ik ben jaloers dat je bij de BOQZ bent geweest, hihi. Jammer dat het altijd zo druk is in de Primark, gelukkig heb je een paar toffe items kunnen scoren! Ik vind vooral je maxi skirt erg mooi (maar dat hadden we al gezegd op Whatsapp hihi), misschien kan je die combineren met witte All Stars eronder? De blouse is trouwens ook echt leuk en het jasje ook, haha, eigenlijk alles wel! Ik ben heel benieuwd naar alle beauty spulletjes maar daar lezen wij vast snel een review van op je blog.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wil ontzettend graag (neppe) witte allstars, die zijn inderdaad perfect onder een maxi skirt! Ik wil namelijk geen 70 euro uitgeven aan gympen, maar dat is persoonlijk. Dankjewel trouwens! Over de beautyproducten ga ik denk ik geen reviews schrijven, het blush palet heb ik al gebruikt en met 10 kleuren is dat haast geen doen (en het is niet zo leuk om te lezen) ;-)

   Verwijderen
 10. Wat een leuke aankopen! En je maxi skirt staat je super. Ik vind het altijd heel leuk om te zien als andere mensen ze aan hebben maar zelf zou ik het ook niet zo gauw dragen, maar misschien omdat ik meer van de skaterskirts enzo ben haha. Maar eindhoven is inderdaad een hele leuke stad om te winkelen, niet te groot maar ook niet te klein ahah. En je hebt er een groot diversiteit aan winkels :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De maxi skirt staat je prachtig!
  En het jasje van de h&m ziet er erg leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. je maxiskirt is staat je heel leuk, maar ik snap wat je bedoelt. Ik voel me ook nooit echt prettig!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke aankopen! Ik combineer mijn maxi skirt met een croptop en sleehakken of sandaaltjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Prachtige items, vooral de maxi skirt vind ik zo mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind die maxi skirt je juist heel mooi staan! Je kunt het goed hebben! :) Leuke aankoopjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw deze shoplog is zo leuk Shar. Ik snap echt dat je je niet fijn voelt in zo'n maxi skirt, zou ik ook niet voelen. Maar hij staat je zo mooi, die foto is zo prachtig. Je jasje vind ik ook super leuk, die staat je heel leuk. Ik kende de winkel BOQZ helemaal niet, eindhoven is best dichtbij voor mij, dus ik moet er volgende keer ook even heen als ik in eindhoven ben denk ik! Ik vind dat blush palette heel mooi, die lip butter heb ik ook, ruikt super lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Omg, die outfit foto's zijn echt perfecte lookbook/inspiratie foto's, zo mooi! Leuke aanwinsten. Ik heb de Primark nepwimpers ook gekocht, moet ze alleen nog gebruiken,h ihi. Ik ben benieuwd wat je van de vitamine E cream vindt, laat je het weten? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, er zat ook veel werk in. Helemaal alleen gemaakt, best trots op mezelf haha. Is goed, zal ik doen! Mocht ik er helemaal enthousiast over zijn deel ik het hier op LP, anders stuur ik je privé gewoon even een berichtje. Ik gebruik hem nu zo'n 3 dagen en hij bevalt me tot nu toe prima, alleen nog niet het 'wauw' gevoel. Ik ga hem langer testen!

   Verwijderen
 18. leuke outfit meid en leuke foot's liefs ! x

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik heb de mijne dinsdag op school aangehad, in een 'i don't care' modus. de volgende dag droeg iedereen 'm

  BeantwoordenVerwijderen