30-05-14

My life as Sharon #14

Mei eindigde voor mij een beetje droevig, maar de rest van de maand heb ik heel veel leuke dingen gedaan! Zo ben ik met mijn vader meegegaan naar België, was ik met Vita, Louise, Rosa, Emily, Esmee en nog meer vriendinnetjes, mijn allereerste 'echte' visagieklusje en brak mijn iPhone in een paar stukken (die het vervolgens niet meer deed). Ik heb weer een aantal foto's voor jullie verzameld die ik jullie wilde laten zien van de afgelopen maand, dus laten we beginnen!Ik ging met papa mee naar België en at superlekker op een terrasje in de zon. Het was een simpel tentje langs de weg, maar het eten was ontzettend goed!

Ik ging met lieve vriendinnetje Emily uit en het was zó gezellig! De volgende ochtend moest ik weer vroeg in de kapsalon staan voor mijn werk, maar gek genoeg was ik niet zo moe terwijl ik wel de hele avond heb staan dansen. Ik dacht dat ik juist helemaal brak zou zijn: maar dit was een teken dat het best nog een keer kan, zo'n uitgaan-vrijdagavond!

Als er iets is wat ik van me af kan schuiven is het wel mijn kwasten wassen: wat háát ik dat klusje. Maar daarna is het zo fijn als al de tools aan het opdrogen zijn en de volgende dag je make-up flawless wordt aangebracht. Want ik zal je 1 ding zeggen: mijn kwasten waren goor. (en nu moet ik ze weer wassen)

Nooooom, verse aardbeitjes in Griekse yoghurt. Ik eet de laatste tijd alleen nog maar Griekse yoghurt - het is zo veel lekkerder en lichter!

En wat doe je als je maar 1 dagje weekend hebt? Op zondag rustig bijkomen van de hele week, jammer genoeg ook aan school werken.. Ik keek JB's All Around The World NBC special: een docu van anderhalf uur die gefilmd is door NBC tijdens het touren van Believe Tour. Hij filmt zichzelf ook vaak met de speciale 'Justin cam', heel gaaf om achter de schermen te kijken en hoe zijn leven er ongeveer uitziet (aka gillende fans).

Voor moederdag gaven mijn broertje en ik mijn moeder een Lancôme geurtje, en zondag gingen we met z'n viertjes gezellig uiteten. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik niet overdreven lekker heb gegeten. Ik nam een biefstuk met varkenshaas in champignonsaus (sowieso al een combi die je niet snel samenstelt), maar het was gewoon oké, niet bijzonder.

Even de stad in tijdens mijn tussenuur om het VOGUE tijdschrift te scoren en nam bij Kruidvat even een koud fruitdrankje, aangezien het enorm warm was.

En vietje! (Louise nam de foto) Sinds een tijdje hebben we op school een aantal picknicktafels, maar meestal zit alles meteen vol. Maar we trokken dit keer even een sprintje zodat we lekker in het zonnetje konden zitten. Kom maar op met die vitamine D!

Het was weer ontzettend warm buiten, dus gooide ik mijn beentjes omhoog met een paar tijdschriften. En mijn Primark beker of course. 


En als het lekker weer is, staat er op de andere locatie van onze school ook een superlieve ijscoman. Ik vind het ontzettend slim - die verdiend namelijk zo een hoop aan al die leerlingen die met het warme weer een ijsje willen! Volgens mij hadden Viet en ik allebei een bolletje aardbei en vanille.

Afgelopen woensdag mocht ik mijn lieve vriendinnetje Esmee opmaken (scroll verder in dit artikel om daar foto's van te zien) voor haar gala, en ik voelde me zo vereerd! Ze vroeg het al een hele tijd geleden en ik was zelf al aan de slag gegaan met inspiratie looks op te zoeken, en ze daarna op mezelf te proberen. Dit is een look die ik zelf wel tof vond: maar was in het echt nogal zwaar (ook met kleurfoto pakte de camera de look niet goed op)

Met Vita chillen bij het water met..

.... suikerspinnen! Het was iets te doen bij een plas achter mijn huis en het zag er allemaal heel kleurrijk uit. Dansoptredens, in hamsterballen lopen, kleurpoeder gooien, beachvolleyballen, maar je kan natuurlijk ook gewoon zwemmen, zoals de meesten deden.

En toen kwam de nachtmerrie van iedereen die een iPhone heeft. Mijn iPhone viel met het scherm recht naar beneden op de grond. Best wel gek om te bedenken dat ik er helemaal kapot van was, en dat om een telefoon. Helder nadenken kon ik onderhand niet meer, het enige waar ik aan dacht was een gebarsten iPhone. Op een begeven moment viel mijn telefoon uit en ging niet meer aan doordat hij leeg was, maar hij laadde niet meer op. Na een kwartier op de lader ging hij nog niet aan. Diezelfde avond is er iemand langsgekomen om te kijken wat er mis zou kunnen zijn, en die gaf me nog hoop. Maar de volgende dag deed 'ie het helemaal niet meer en vertelde hij dat het moederbord was doorgebrand. Een kwestie van heel veel ongeluk gehad. :( Nu dus op zoek naar een nieuwe, wordt weer een duurt grapje.

De volgende dag, woensdag, ging ik uit school met een tas vol naar vriendinnetje Esmee om haar makeup voor gala te doen. Ik vond het echt een hele eer en onwijs leuk om te doen, ook even een kleine afleider zodat ik niet aan mijn mobiel hoefde te denken. Ik maakte een mooie look met goud op het bewegend ooglid, wat haar groen/blauwe ogen mooi eruit liet springen. Ik ben van plan nog een apart artikel te maken over de look van Es, met welke producten ik heb gebruikt!


De volgende dag zag ik Esmee en Rosa weer en ging ik naar Rosa's huis. In de avond at ik ook bij haar en later in de avond fietsen we ook nog naar Manon om buiten te chillen. Het was echt heel gezellig! Vandaag komt Rosa weer naar mij toe, gezellieee!

Ik weet op het moment even niet weet hoe ik voor de maand juni 'My life as Sharon' dus ga vormgeven. Nu mijn iPhone is weggevallen en ik daar al mijn foto's voor dit artikel mee maakte, wil ik niet meer foto's schieten met mijn flutmobiel waar ik nu genoodzaakt mee moet Whatsappen en bellen. Ik wil hoe dan ook een nieuwe, want ik ben gewoon aan het Apple systeem gewend geraakt. Misschien dat ik de meeste foto's ga maken met mijn spiegelreflex, iPod of camera van iemand anders, maar ik hoop dat ik zo snel mogelijk weer normaal foto's kan maken.

Wat heb jij afgelopen maand gedaan?

17 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Klinot echt als een leuke maand! Super leuke foto's! Die make-up die je bij die vriendin had gedaan is echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat balen van je telefoon, ik heb hetzelfde alleen die van mij doet het nog. Een nieuwe telefoon of scherm vervangen is zo duur :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te lezen! Heb ik niet zo snel met zulke artikelen, maar deze vond ik leuk! Wat ontzettend leuk dat je de makeup van Esmee mocht doen, het ziet er heel mooi uit! :) Sterkte met het verlies van je iPhone, been there, done that. Kusjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige foto's heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er uit als een hele leuke maand Sharon, op de overleden iphone na dan, wat natuurlijk wel echt sund en jammer is. Kun je 'm niet meer laten maken? En anders zou ik gewoon voor een nieuwe zoeken op marktplaats ofzo, dat kan toch wel weer wat geld schelen! En je hebt de gala make-up echt heel mooi gedaan! Ik moet het haar van een vriendin van mij doen voor haar gala woensdag, dus we gaan vandaag al even oefenen of het allemaal goed lukt en of het goed staat :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nope, hij heeft het begeven - zover diegene die ernaar heeft gekeken het zegt, dan. Hij is nu opgestuurd naar Apple, kijken of zij er iets aan kunnen doen. (je weet maar nooit hè, misschien kan 'ie nog gemaakt worden, ik hou goede hoop, haha!) Via Marktplaats wilde ik voordat ik deze had ook eerst doen, maar sinds dat ik 'm nu heb laten vallen begin ik er niet meer aan. Kost wel minder geld, maar je weet niet wat er mee is en of er misschien iets in het verleden mee is gebeurd. (misschien wel ooit in de wc gevallen maar hij doet het nog, straks overlijdt 'ie weer en dan kan je wéér opzoek naar een nieuwe) En dankjewel Deem, succes met het haar! ;)

   Verwijderen
 6. Aah ik herken me zo goed in jou! Het is echt heel vervelend wanneer je iPhone zo op de grond valt en gewoon kapot is. Op de een of andere manier is het toch je maatje die je overal mee naar toe sleurt (haha!). Liefs, Denise <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, precies! De dagen daarna was ik echt chagrijnig en verdrietig, maar toen besefte ik me ineens dat het zó raar is dat je je eigenlijk druk kan maken om een telefoon.. Maar aan de andere kant - het is inderdaad toch wel een virtuele vriend die je overal mee naartoe neemt en waar ik alles mee deed: van foto's maken, tot mijn virtuele wereld bijhouden, haha.

   Verwijderen
 7. Wat een leuke foto's weeeer! Ik heb ook echt zin op een strandje/zand te liggen chillen, hoop dat het snel weer lekker weer is! En echt zo balen van je iphone he... :(

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heb je weer een leuke diary geschreven en de foto's zijn weer prachtig as always. Supermooie zomerse foto's. Jouw feed vind ik echt geweldig! Echt een grote inspiratiebron voor mij, hihi. Zo te zien had je een hele leuke maand ondanks dat je iPhone nu kapot is... echt balen joh! Hopelijk kan ie snel gemaakt worden. Het eten ziet er super lekker uit en leuk dat je mee mocht naar België met je vader. :) De make-up die je bij Esmee hebt gedaan is heel mooi, tof dat je haar mocht opmaken. Ik ben benieuwd naar het artikel ervan! En nommm, nu heb ik ook enorm veel zin in suikerspin, jammie!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Naaww lief ♥♥ Zo tof om te horen dat ik een grote inspiratiebron voor je ben met mijn feed. Ik dacht ineens op een dag: ik wil ook een perfect feed hebben met lichte foto's, wie houdt me tegen. Alleen ben ik nooit tevreden; mijn foto's vind ik niet licht genoeg en soms te geel met een Insta-filter eroverheen. Maar zo ben ik, pietje precies :)

   Verwijderen
 9. Wat heb je je vriendin mooi opgemaakt zeg. En wat balen van je mobiel :( liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke foto's, je bewerkt ze altijd zo mooi! Echt ontzettend balen van je iPhone, wat lijkt me dat erg. Dat is waarschijnlijk ook een reden waarom ik geen iPhone wil, haha. Ik ben veel te klunzig daarvoor. Verder had je zo te zien we een heel leuke maand. Die foto's bij het water vind ik zo leuk, en jummie, die suikerspin! Wat zijn die dingen toch altijd leuk. Ook heel gaaf dat je Esmee's makeup mocht doen, het ziet er heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor de rest had ik inderdaad een hele leuke maand, afgezien van mijn iPhone. Ik ga vanaf nu gewoon naar mijn moeder luisteren met dit soort dingen, dan was 't waarschijnlijk niet eens gebeurd. En dankjewel trouwens, lief! ♥♥

   Verwijderen
 11. Wat leuk om weer te zien! Leuk dat je bent uit geweest, ik ben afgelopen vrijdag ook uit geweest. En dat was ook heel leuk haha. Wat balen van je iPhone.. Ik heb een iPhone sinds gisteren en ik ben er heeel voorzichtig mee. En wauw wat heb je een mooie look gemaakt bij Esmee, haar haar is ook prachtig gedaan, en de make-up waaauw!

  BeantwoordenVerwijderen