12-05-14

Currently..

Tijd voor een nieuwe 'Currently', want ik krijg er zulke leuke reacties op! Ik lijst een aantal dingen op die ik op dit moment doe, verslaafd aan ben, leuk vind, naar verlang enzovoort. Dit vind ik aan de ene kant nog een tikkeltje leuker dan favorieten die je aan het eind van de maand opnoemt, omdat deze favorieten door de maanden heen nog wel eens kunnen veranderen en een beetje at the moment-gericht zijn. Met in deze currently (opnieuw) een nieuwe, favoriete Zweedse blogger en series die ik op het moment graag volg.Listening to: Komodo (Hard Nights) - U-Jean ft. R.I.O, Summertime Sadness Remix van Lana Del Rey en Problem van Ariana Grande featuring Iggy Azalea. Eerst vond ik het nummer niet zo, maar nu luister ik het heel veel. Vooral het stuk van Iggy is mah fave.

Reading: Ik ben gek op Noorse en Zweedse blogs en Maris stuurde mij via Whatsapp dan ook echt een geweldige tip: een Zweedse blog met prachtige foto's én ze is een belieber. YAAAS! Ik zoek al zo lang naar bloggers die af en toe over Justin bloggen. (ken je er nog een paar, share me then!!) Annis schrijft op haar blog veel over persoonlijke dingen en fotografie. Ze maakt wederom supermooie foto's.

Loving: de Max Factor Clump Defy mascara, The Body Shop mango lipbutter, een sample van de Dolce & Gabbana 'Dolce' parfum (hij ruikt zoooo lekker, ik wil 'm full-size!) en mijn Primark beker, wat echt een goede aankoop is geweest. Ik drink heel weinig op een dag en door deze beker heb ik sneller de neiging om wat drinken te pakken. Aangezien de beker van zichzelf al zo groot is gaat 'ie, áls ik iets te drinken neem, vaak ook helemaal vol. Goed voor mij dus!

Craving: De pastasalade die ik bij Vita maakte toen ik bij haar ging logeren met pasta, spek, pesto, tomaten, pijnboompitjes en walnoten. Ik heb mijn moeder al een paar keer gevraagd of ik het een keer thuis mag maken, zodat ik de rest kan laten zien hoe lekker het is.

Watching: Series zoals Ontvoerd en Alles Mag op Vrijdag kijk ik op zondag en vrijdagavond.Ontvoerd altijd met mijn ouders, ze bouwen de spanning in dit programma enorm op en het is toch onbegrijpelijk hoe ouders het hun kinderen aandoen..? Verder tipte Priscilla me aan het programma Amayzine - een blog (trouwens een aanrader om te volgen!) dat lijkt op een online tijdschrift die geregeld backstage mogen en front row zitten bij de meest grote fashionlabels en dit zie je allemaal terug op tv. Heel gaaf!

Looking forward to: Mijn eigen verjaardag op 17 augustus
, want dan word ik 16! Ik wil zelf een feestje geven voor mijn vriendinnen, want ik vind 16 wel een leuke leeftijd. Mama vroeg afgelopen week al of ik al had nagedacht over wat ik zou willen hebben - maar om eerlijk te zijn weet ik dat niet! Wel wil ik al heel lang een set acryl-of gelnagels laten zetten, puur omdat ik het heel mooi vind en het past in het werk wat ik later wil gaan doen - maar vind voor mijn 16e gewoon nog te jong. En een nieuwe laptop zou goed van pas komen, maar daar ga ik zelf ook voor sparen. 

Wat zijn jouw grootste favorieten op dit moment?

15 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Wat een superleuke post! Grappig trouwens dat je nu al uitkijkt naar je verjaardag: zo ben ik namelijk ook altijd. Ik kan al enkele maanden van tevoren beginnen te stuiteren ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je currently artikelen inderdaad altijd erg leuk. De Primark beker is onwijs leuk! Ik heb inderdaad hetzelfde. Ik drink niet zo veel, maar als ik een flesje water neerzet drink ik al gauw sneller. Ik wil die beker ook, hihi! Ik ben zelf ook gek op de Max Factor Clumb Defy. Ik heb nu die nieuwe, met goud, naar mijn idee nét iets fijner. Ik gebruik deze vaak doordeweeks en in het weekend, feestjes of speciale gelegenheden gebruik ik mijn Chanel mascara, die is nóg fijner (en duurder..). Ik vind een verjaardagscadeau ook altijd moeilijk. Heel het jaar wil ik dingen hebben en met mijn verjaardag weet ik ineens niks meer. Zelf zit ik te denken aan een goed reinigingsapparaat (clarasonic etc), weet niet of je dat wat vindt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die gouden versie van de Clump defy ken ik nog niet, zal er binnenkort eens naar kijken als 'ie op is ;-) Over de Clarasonic hoor ik inderdaad hele goede verhalen, dus ga er eens over nadenken! Ben alleen bang dat ik dan nog steeds te lui ben om mezelf daarmee élke avond te reinigen, aangezien ik echt zweer bij de Bioderma cleanser (bijna op, mweeeh!) en die in 1 keer al je makeup eraf haalt in een minuut.

   Verwijderen
  2. Daarom een leuk idee, voor als je Bioderma cleanser op is :)

   Verwijderen
 3. Ahh wat een leuk artikel! Die beker lijkt me handig! Ik ga hem ook kopen, ik vergeet namelijk altijd te drinken... Ontvoerd is ook zo leuk (spannend) ! Ik kijk het ook met mijn ouders haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik houd van dit soort favorieten artikelen, leuk voor inspiratie!! Ik heb op Annis' blog gekeken, en de foto's zijn inderdaad erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben jou YouTube kanaal laatst tegenkomen, en wauw wat zijn je videos leuk! En ook je blog is super leuk! Je hebt er een nieuwe volger bij! Leuk artikel ook! Ik kijk ook altijd al maanden van te voren uit naar mijn verjaardag! Liefs, Esmee

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een lieve comment van je Esmee, superleuk om te horen dat je mijn blog en video's zo leuk vindt en welkom natuurlijk. :)

   Verwijderen
 6. leuk artikel om je lezen je schrijft erg leuk! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk om weer te lezen. Ik vind dat nummer van Ariana ook heel leuk. Wat leuk dat je 16 wordt! Ik ben nu inmiddels alweer bijna 17, maar mijn 16e verjaardag was zó leuk! Ik was toen ook geslaagd dus ik vierde een groot examenfeest + sweet 16 voor mijn vrienden en vriendinnen, het was zooo leuk haha. Ik vind die Zweedse blog ook heel leuk, kende ik nog niet. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen