08-05-14

Complete (budget) look met 5 producten!

Dacht je dat je met minder dan 10 producten niet een complete look kunt maken? Je kan het zelfs met vijf! Voor de mensen die het niet nodig vinden om 6 mascara's, 5 blushes, 10 oogschaduws en 20 lipglossjes in hun kast te hebben liggen (waarschijnlijk zit ik zelf niet eens in de buurt, ik gebruik 's ochtends (en over het algemeen gezien) meer dan 5 producten) heb ik een goede oplossing voor je gevonden. 5 producten waarmee je een dagelijkse look kunt maken - wat voor mij een behoorlijke uitdaging was kan ik je vertellen. Het is natuurlijk alsnog helemaal aan jou, want misschien draag jij wel liever elke dag bronzer ipv blush, of oogpotlood ipv eyeliner (of helemaal niet, dat kan ook). Say hello to budget! 


Het eerste wat ik deed was beginnen met het aanbrengen van de foundation: ik gebruik daarvoor het liefst de Bourjois Healty Mix foundation. Deze heeft een hele natuurlijke finish en een mooie glow. Ik blijf toch steeds terugvallen op dit product op de een of andere manier - ondanks dat 'ie ook niet helemaal perfect is. Ik skip dit keer poeder omdat ik dat alleen doe om het langer te laten zitten, mijn huid is al droog van zichzelf, dus om het te matteren is niet altijd van toepassing bij mijn huid (heb je een vette huid, dan zou ik wel poeder aanbrengen). Daarna de wenkbrauwen met het Catrice wenkbrauwkitje, ik kan niet meer zonder bijgetekende wenkbrauwen. Een beetje eyeliner met de Essence longlasting eyeliner (gaat helaas wel een beetje stempelen op de oogleden later op de dag), een laagje Clump Defy mascara van Max Factor en een multifunctioneel product: de colour balm van Etos. Deze gebruik ik niet alleen op mijn lippen, maar ook op mijn wangen die ik met stippen aanbreng. Ik blend de stipjes daarna uit met mijn vingers voor een natuurlijke blos. En het is cream, dus het blijft ook nog eens beter zitten. Et voilà!


Even over iets héél anders: dit is tevens ook mijn 300e post hier op Lovely Photography! Wat gaat de tijd snel.. Ik kan me nog wel herinneren dat het er 100 waren en dat ik toen begon met de eerste winacties plannen. Als ik nog elke dag zou bloggen was dat natuurlijk het dubbele geweest, maar ik ben blij dat ik nog steeds artikelen om de dag publiceer. Ik merk dat het voor mezelf gewoon een stuk fijner is en ik heb de tijd om een goed artikel (in hoeverre het goed is dan) in elkaar te zetten. Ik hoop maar al te graag dat de artikelen zich natuurlijk 3 keer zoveel verdubbelen, want dat betekent dat ik nog lang door kan gaan met schrijven. Want ik beloof jullie, als het aan mij ligt duurt dat nog een hele tijd. ;-)

Hoeveel producten gebruiken jullie dagelijks?

17 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Gefeliciteerd met 300 artikelen! Verder heel erg leuk die foto's zo half in de spiegel en een klein deel 'van de achterkant'
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een hele mooie look! En gefeliciteerd met de 300 artikelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je 300e post!! mooie budget look heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie look, ik heb de mascare, de lipbalm en het eyebrow setje ook toevallig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met het 300ste artikel shar! En wat een leuke post! Ik gebruik zelf meestal ook maar rond de 5 make-up producten dagelijks, maar vooral omdat ik het niet zoek om elke ochtend veel te gebruiken en omdat ik het niet nodig vind! (Ondanks dat ik het toch wel leuk vind om af en toe een hele complete make-up look te doen met meer dan 5 producten, en me helemaal glamourous te voelen haha) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. gefeliciteerd meid heel goed artikel weer! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie look heb je gemaakt, deze zou ik zelf zo kunnen dragen! In principe heb ik het afpoederen ook niet echt nodig maar toch vind ik het best fijn, hihi! Helaas is hij nu bijna op en heb ik nog geen tijd - lees: geen geld haha - om hem opnieuw te kopen. Je hebt echt mooie foto's gemaakt al had ik ze natuurlijk gisteren stiekem al kunnen zien haha :) Gefeliciteerd met je 300ste post, ik hoop echt dat je door blijft gaan met je blog want ik vind hem heel leuk om te lezen! Ik kan me nog herinneren dat je vorig jaar rond de 150 volgers had en nu heb je ook alweer bijna 500 Bloglovin' volgers waar ik echt een beetje jaloers op ben, hihi! Hoop dat je nog steeds blij bent met je lay out en mocht je weer een keer een nieuwe willen dan kun je bij mij terecht :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Awh superlief van je weer, doet me echt goed ondanks dat ik vandaag ziekjes ben :) Ja wow, het gaat zo snel.. Ik had ook nooit verwacht dat er via Bloglovin' steeds zoveel volgers bijkomen (YouTube ook trouwens). Maar geloof me, jij haalt de 500 ook nog wel hoor!

   Verwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie look! Die lipbalm heeft een mooi kleurtje! Ik wil die lipbalm ook heel graag! Ik gebruik naar mijn weten te veel. Echt van alles wat. Primer, foundation, powder, matte poeder, bronzing powder, blush. En voor mijn ogen, oogschaduw basis, oogschaduw, oogpotlood, eyeliner, en dan nog 2 lagen mascara. Zo zie je dat je inderdaad veel minder kunt gebruiken voor een mooie look! Leuke post en handige tips! Liefs! X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie producten! Vooral die colour balm vind ik heel mooi, en slim om het ook als blush te gebruiken ja. Dat wenkbrauw setje wil ik ook graag, lijkt me super fijn. Ik heb nu een potloodje van catrice voor mijn wenkbrauwen, werkt ook best fijn en gaat lang mee haha want ik heb hem al bijna een jaar. Super leuk dat je nu al 300 artikelen online hebt staan, ik vind je artikelen altijd zo leuk om te lezen! Liefs <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb trouwens ook bijna 300 artikelen online staan hihi jeeej :)

   Verwijderen
 11. Ah die eerste foto's zijn echt heel leuk. Voor school heb ik vaak een make-up look met maar 3 producten, ha! Gekleurde wenkbrauwgel van Etos, Le Volume de Chanel mascara en ik poeder het af met een poeder van YSL, die genoeg dekking geeft voor dagelijks. Als ik de producten moet tellen die ik gebruik voor een full look, dan schrik ik er denk ik zelf van.. (*gauw gaan tellen*); voor een gemiddelde full look gebruik ik denk ik 15 producten en de oogschaduw heb ik dan als 1 palette gerekend.. Oeps hihi. Gefeliciteerd met je 300e artikel! Ik hoop dat je lang door blijft gaan ermee, ik vind je blog heel leuk en fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die wenkbrauwkit is super fijn! Gebruik hem ook :)

  BeantwoordenVerwijderen