22-04-14

Welkom op de nieuwe Lovely Photography! (nieuwe layout)


Je bent nog steeds op de oude vertrouwde blog van Sharon, maar dan in een nieuw jasje! Ik vertelde in een aantal artikels dat ik bezig was met een nieuwe lay-out en ik kreeg hulp van de lieve blogger Maris - die ontzettend goed is in het lezen van html (waar ik totaal tegenovergesteld van ben). Ik schetste een idee en bijna al mijn wensen zitten erin verwerkt. Ik wilde zoals altijd een lichte lay-out en hetzelfde kleurenthema aangehouden, want dat past bij mij. Dit keer wilde ik de vormgeving juist heel breed hebben, zodat ik mijn foto's er echt uit zouden springen - wat naar mijn idee goed is gelukt! In de header zit voor mij ook nog een héle kleine betekenis, al zeg ik het zelf. De header is namelijk weer klikbaar en Maris heeft voor een font gekozen die ook is gebruikt voor het album van Justin's Believe. Dit lettertype paste ze te toe op de pagina's (about me, about LP, contact etc). Superleuk en origineel! Ik ben er in ieder geval ontzettend blij mee en hoop net zo lang met deze layout te doen als degene die ik hiervoor had, want die had ik al sinds oktober.

Laat me weten wat je van de nieuwe lay-out vindt, want Maris en ik zijn beiden ontzettend benieuwd naar jullie reacties. En mochten er kleine foutjes inzitten of dingen zijn die niet helemaal optimaal werken, laat het me dan zeker even weten in de comments! En voordat ik het vergeet, ik heb ook de pagina's 'about me' en 'about Lovely Photography' ietsjes aangepast, met andere foto's. Neus dus even lekker rond op de vernieuwde site zou ik zeggen. :)25 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Ik vind de nieuwe lay-out heel mooi! En doordat het breder is springen de foto's er inderdaad echt uit! Super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauwie, wat is 'ie mooi geworden! Die kleuren zijn inderdaad echt heel mooi en rustig. Ik vind je zoekvakje zo schattig! Heel knap van Maris, dat zou ik nooit kunnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben blij dat je er zo blij mee bent, haha! Ik vind hem echt heel erg mooi geworden en ook jij hebt er een beetje aan gewerkt, hoor! :) De afbeelding vind ik erg leuk gemaakt ook trouwens bij deze post!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie layout! Ik vind het erg goed mij je content passen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er mooi uit! Ik vind de lange titels wel een beetje lastig te lezen omdat deze door elkaar lopen over twee regels. Verder oogt het heel mooi en girly ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt inderdaad, Geanne! Het liep bij mij ook door elkaar heen dus heb de lijnhoogte aangepast zodat ze niet meer door elkaar heen lopen. Bedankt voor je reactie!

   Verwijderen
 6. Ik vind je lay-out echt prachtig geworden! Het viel me namelijk ook gelijk op :D
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw shar, je nieuwe lay-out is echt heel mooi! En de header is ook super. Past inderdaad helemaal bij jou :). xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw Sharon ik vind je nieuwe lay-out zo mooi. Echt een verandering! De oude vond ik al mooi, maar deze is echt zooveeel mooier. Vooral je header is zo leuk gedaan. Ik zou nooit zo'n mooie lay-out kunnen maken haha. Complimentjes aan Maris, zo lief dat ze je heeft geholpen. Maris is echt een lieve meid, veel plezier met je nieuwe lay-out :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De nieuwe layout is heel mooi geworden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie layout, al vond ik de vorige iets overzichterlijker, het lettertype is niet zo mijn smaak( TE handgeschreven en de tekst loopt door elkaar heen) (??) De kleuren en foto's vndt ik wel geweldig!!
  Kus Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah wat is 'ie mooi, leuke kleurtjes! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind hem heel erg mooi geworden. Alleen staat de titel van je artikel wel erg dicht op elkaar. De regelafstand is daarbij niet erg groot. Hopelijk zie je wat ik bedoel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik snap je! Ik heb de lijnhoogte meteen aangepast in de html en als het goed is staan ze nu niet meer door elkaar heen. Thanks voor je comment!

   Verwijderen
 13. Wauw wat is je lay-out gaaf. Staat echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel leuk gedaan echt super origineel! Handig dat ze je wou helpen. Ik wou mijn lay out ook al tijden veranderen maar snap ook niks van html zo irri :P

  BeantwoordenVerwijderen