06-04-14

VIDEO | Unboxing misstella.nl

Hee guys! Weer een nieuwe video dit keer, namelijk een unboxing in samenwerking met de webshop misstella.nl! Ik mocht een tas uitzoeken uit deze leuke webshop en toen het pakketje thuis lag, besloot ik mijn camera erbij te pakken en 'm live te openen. De link naar de exacte tas die heb ik het ontvangen kan je hier vinden. In de video zeg ik dat de precieze prijs van de tas ongeveer rond de €35 ligt, maar hij kost in de webshop €37,95. Ik ben supertevreden met het product kan ik je alvast vertellen - maar om te weten wat ik er in het geheel van vindt, kijk dan de onderstaande video!
Hoe ziet jouw handtas eruit?

8 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Oeeeh weer een nieuw filmpje! Leuk leuk! Snel even kijken

  Nog een fijne zondag!
  Liefs, Natiza

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie tas! Leuk filmpje, je thumbnail (wat een raar woord eigenlijk, haha!) is ook leuk, mooie foto! De webshop is heel leuk, ik heb even een kijkje genomen, ze hebben leuke dingen, ik zet hem even bij m'n favorieten :) Nog een fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke tas zeg! Hij lijkt me ook super praktisch omdat er zoveel vakken in zit :) Ik ben nog steeds op zoek naar de perfecte shopping bag, fijn dat je hem ook laat zien in een video, zo heb je namelijk een betere indruk van de tas :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gave tas!! Erg mooi zeg! En wat grappig, want ik heb dezelfde lay-out! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw mooie tas is dat! Hij ziet er fijn uit, ik hoop dat hij lang meegaat. Tassen scheuren altijd zo snel uit bij mij, misschien ligt het aan mij? Haha, zo leuk dat je de tas mocht uitzoeken. Ik vind hem heel mooi x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een superleuke unboxing! Echt een leuke tas :D

  BeantwoordenVerwijderen