02-04-14

VIDEO | Shoplog Berlijn! (met o.a. MAC, Kiko, Primark)

Ik kon het niet laten om mijn aankopen te delen met jullie, want ik ben zo blij met mijn gekochte spulletjes! Ik kon niet echt leuke kleding vinden toen ik in Berlijn was, dus heb dan ook meer beauty gerelateerde spulletjes geshopt. Niet dat ik dat erg vond natuurlijk, want ik ben goed geslaagd! Wie in Duitsland én een grote makeuplover is neemt natuurlijk bezoekjes aan o.a. Kiko, DM, maar ook de winkels die we hier in Nederland ook hebben zoals de Douglas, Primark en de MAC. Watch the video om te zien wat ik allemaal mee naar huis heb genomen en vergeet niet om te abonneren! :)


9 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Wat een leuke pyjama en make-up tasje! En gaaf dat jullie allemaal zo'n mok kregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke aankoopjes, vooral de lippenstift van MAC en Kiko. Ook heb je een superleuke pyjama gekocht en wat lief dat jullie allemaal zo'n mok kregen. En gefeliciteerd met de 400 bloglovin' volgers shar!! Liefs, xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel lieve Demi, en jij ook bedankt of course! ♥♥

   Verwijderen
 3. Wat een superleuke video weer Sharon! Je hebt echt leuke spullies gekocht, ik ben verliefd op je MAC lipstick zo mooi <3. Hij staat je heel mooi! Dat make up tasje is ook heel mooi, en als alles bij elkaar past is dat inderdaad altijd heel mooi in z'n geheel. Ik ga morgen ook een dagje weg met school (niet naar Berlijn, haha, maar alles beter dan school op zo'n mooie dag!), en hopelijk hebben we ook nog wat shop tijd. Die take outs, haha, zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had stiekem je video al gezien op youtube hihi kon niet wachten om 'm te kijken! Ben zo jaloers op je mac lipstick, die lipstylo van kiko vind ik ook echt prachtig. Die pyjama vind ik echt typisch wat voor jou haha met eiffeltorentjes, en die mango lippenbalsem lijkt me super lekker. Mango is gewoon super lekker :) En echt leuk die bloopies op het einde!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke aankoopjes, die pyjama is zó schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je een prachtige lipstick kleur uitgekozen zeg, wauw. Ik wil ook dol graag naar Kiko! Leuk make-up tasje van de Primark. NYX verkopen ze ook in Nederland volgens mij.. Ik had ook al dat alle make-up winkels achter elkaar zaten, haha. Ik vond het winkelen in Duitsland juist erg leuk. Dat kussentje lijkt me erg handig! Vraag me alleen af of je dan wel genoeg vrije hand hebt. Leuk dat je leraar iets hebt gegeven aan jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke dingen heb je gekocht! Van make-up heb ik 0,0 verstand, maar je pyjama vind ik super schattig. <3

  BeantwoordenVerwijderen