20-04-14

VIDEO | Selena Gomez (celebrity) inspired makeup look ♥

Een look die geïnspireerd was op een celebrity wilde ik al sinds vorig jaar doen, maar het echt filmen/uitvoeren kwam er niet van. Er kwamen steeds nieuwe ideeën in mijn hoofd die ik verder uit wilde werken, dus schoof dit idee een beetje aan de kant. Ik wist hoe dan ook zeker dat ik óóit een makeup look van de gorgeous Selena Gomez zou gaan namaken - ik vind haar zo'n ontzettende mooie vrouw, haar makeup zit werkelijk altijd perfect en bijna alles kan ze hebben. Ik deed ontzettend veel research naar de MUA's van deze celeb, haar 'go-to' looks en kwam opeens deze mooie, everyday, neutrale look tegen. Hij is alsnog smokey, maar Selena kan zelfs de allerdikste eyeliner nog met gemak dragen. Ja, dit is mijn girlcrush. Laat me weten wat je van de video vond en vergeet niet te abonneren op mijn kanaal! (DISCLAIMER: Het is een look die geinspireerd is op en dus niet exact hetzelfde, en lijk daarbij met geen enkel aspect op Selena Gomez' zelf, dit is just for fun)
13 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Wat een mooie look Sharon! Je hebt het echt mooi gefilmd, wauw. Sele, na , is inderdaad een hele mooie vrouw, haar ogen zijn zo mooi! Heel leuk om te zien dat ze eerst een echt disneysterretje was en nu is uitgegroeid tot zo'n succesvolle en mooie vrouw. En dan ook nog iets hebben gehad met justin, pfoe! Hele leuke video, en nog een fijn pasen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeps, Sele, na ,... dat ging niet helemaal goed, ik bedoel natuurlijk gewoon Selena, haha.

   Verwijderen
 2. Mooie look. Ik doe ook altijd een keer in de twee weken een inspired look! Leuk om te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie make-up look shar! En heel mooi en duidelijk gefilmd. Ik vind dat Selena er ook altijd heel goed uit ziet, en ze heeft echt een geweldig mooie kledingstijl! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had de video gisterenavond bekeken en ik vond hem echt helemaal geweldig! Wauw, je maakt altijd van die mooie looks en je bewerkt je video ook altijd echt zo awesome! ♥ Selena Gomez is inderdaad een prachtige vrouw, haar muziek vind ik dan ook erg leuk om naar te luisteren! Al vind ik haar laatste album niet meer zo geweldig jammer genoeg :) Hopelijk maakt ze snel een nieuwe album!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw Sharon!
  Wat een prachtige look heb je gemaakt zeg!
  Hij is echt heel mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Selena is inderdaad echt een prachtige vrouw.De look staat erg mooi bij je oogkleur, ze komen er super mooi door uit.Je video's zijn echt super leuk om te bekijken en je bewerkt ze ook zo mooi en goed! Wat ziet je nieuwe lay out er mooi uit zeg! Heel mooi, maar vooral ook fijn om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Amber, superleuk om te horen :) En jaaaa, ik ben zelf ook zo blij met mijn nieuwe lay-out. Iets totaal anders dan eerst!

   Verwijderen
 7. mooie look heb je nagemaakt sharon heel tof gedaan! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen