16-04-14

TIP | Wet 'n Wild bij de Big Bazar!

Van de week was ik heel even in de Big Bazar met mijn moeder, en zoals ik altijd al doe: ik vlieg meteen naar het beauty gedeelte. Sowieso vind ik Big Bazar een ontzettend leuke winkel voor decoratie (evenals Action natuurlijk!), maar ook voor makeupjes. Je kan er steeds meer leuke dingetjes vinden in de bakken en ik blijf me steeds weer verbazen als ik er ben - omdat er dan weer nieuwe merken verkrijgbaar zijn. Dit keer was ik al helemaal blij: want ze verkopen producten van Wet 'n Wild bij de Big Bazar! Veel hadden ze niet, alleen een aantal poeders, minerale foundations (waar ik persoonlijk een beetje sceptisch over ben), een aantal lipsticks, lakjes en een oogschaduwdoosje in 1 kleur: E247 Pride Orgueil.

Ik nam het paletje mee naar huis en ben er zo blij mee! Ik wist al dat het merk ontzettend goed was en kan je in Nederland eigenlijk alleen online bestellen. De oogschaduws zijn onwijs gepigmenteerd en zijn fijn om mee te werken. Ik heb de tip nog nergens anders voorbij zien komen, dus misschien een idee als je geïnteresseerd bent. Even langs de Big Bazar gaan dus! De makeup van Wet 'n Wild kosten €2,49 per stuk. De kleur die ik vooral heel fijn vind is de lichtste, matte kleur uit het palet, die prachtig is om te highlighten onder je wenkbrauw. Sommige kleuren zijn wat poederig en sommige shimmer-kleuren zijn minder in pigment dan de matte kleuren, terwijl het bij budget paletten vaak geheel andersom is. Het lijken kleuren die niet iedereen staan, maar ik vind groen bij alle ogen prachtig en ook blauw staat bij iedere oogkleur mooi, als je het maar goed combineert. Dit is nou écht een koopje!

 Heb jij Wet 'n Wild al gespot bij de Big Bazar?


15 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Super vet! Die zou ik ook wel willen! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben hem ook tegengekomen, maar heb hem niet meenomen omdat ik die kleuren niet snel zal gebruiken. Jammer dat ze niet nog andere palettes hadden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kleuren, ja de big bazar heeft echt leuke dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, super leuk paletje! Ik was gisteren in de Big Bazar in Amsterdam, wow, wat was die winkel fijn en groot en ze hadden hun make-up echt goed georganiseerd. Beetje spijt dat ik er geen foto van heb genomen, haha. Volgende keer als ik er weer ben ga ik snel weer kijken! Ze hadden trouwens daar ook paletjes van Rimmel london, erg mooi! Ik hou van Big Bazar. Fijne tip!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kijk Maris, ik geef ook een compliment hoor :)

   Verwijderen
 5. Wow dit wist ik niet! Bedankt voor de tip, helaas kom ik niet vaak bij de Big Bazar. Alleen toen ze die essie lakjes hadden was ik erheen gerend haha! Ik heb in Amerika dit merk wel zien liggen in de winkels, heel mooi palette heb je gescoord. Ben jaloers op je!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleurtjes en pigment!
  Benieuwd naar een look :)

  liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat gaaf dat ze het daar ook hebben! Het ziet er heel mooi ui, die pigmentatie (jeetje, wat een apart woord, haha!), wow! Ik hoorde laatst dat ze nu ook A-merken bij de Action hebben voor iets van 1,79. Ik ga binnenkort wel even bij de Big Bazar en Action langs voor wat nieuws :) Leuk artikel en bedankt voor je tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo'n artikel vind ik echt super leuk en inspirerend! Wat een koopje zeg, veel plezier ermee.
  xxx Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo'n palette heb ik toevallig ook, ze zijn erg leuk en kosten weinig.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. heey wat grappig! Ik heb deze ook gekocht, het zijn aparte maar hele leuke kleuren <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuk palette! De kleuren zijn gaaf :-)

  BeantwoordenVerwijderen