01-04-14

Tip: Victoria Secret Bodymist bij de Etos!

Toen ik het hoorde maakte ik een sprongetje van geluk, ik moest en zou ze de volgende dag gaan halen. Ik heb het over de Victoria Secret Bodysplashes! Dit product is razend populair en ook niet erg goedkoop, ook niet geheel makkelijk te krijgen. Nadat ik het eerst op Facebook voorbij zag komen, daarna alle beautybloggers op Instagram het nieuws deelden en ik het vervolgens nog zelf in de folder las, ben ik gisteren meteen naar de stad gefietst in mijn tussenuur om de bekende VS bodysplashes te halen. Voor de lezeressen die het nieuws ontgaan zijn, wilde ik jullie door middel van deze post even tippen, mocht je interesse hebben. Bij de Etos verkopen ze naast degene die ik heb, Simply Breathless, nog 2 anderen geuren: Pure Seduction en Love Spell. En het allerleukste is nog wel de prijs: voor maar liefst €10 nam ik deze heerlijke geur mee naar huis. Wees er trouwens wel snel bij, want ze gaan echt onwijs snel! Sinds gisteren kon je deze VS-producten al kopen bij de Etos en ik wilde het niet riskeren dat ik deze geweldige actie misliep. :)

De geur 'Simply Breathless' ruikt naar mandarijnen en fresia(?). Een superfrisse geur, maar toch ergens heel herkenbaar. De anderen geuren vond ik persoonlijk te zoet en erg sterk, al vervaagt zo'n bodymist toch erg snel. Het is véél luchtiger en wateriger dan een parfum of eau de toilette, vandaar dat deze ook ontzettend lekker is in de zomer of om over je hele lichaam/kleding te spuiten. Ik ben in ieder geval heel erg verliefd! ♥ (Foto van mijn Instagram: @sharonvdzand)

Heb jij een bodymist van Victoria Secret?

15 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Ah leuk dat je er een hebt kunnen scoren. Zag de foto inderdaad al op je Instagram voorbij komen. Ik werk zelf natuurlijk bij Etos en in ons dorp hebben we twee filialen en bij de ene is het al uitverkocht, zo bizar! Ik heb zelf mn collega snel opgebeld of ze ze apart wil houden voor mij hihi. Zelf vind ik de gele niet zo mijn ding, ik hou meer van hele zoete geuren. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ze lijken me zo heerlijk! Ik ga er ook eentje halen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb Love Spell weten te scoren, echt heerlijk is die!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! ik ben zelf niet heen gegaan omdat ik al 4 heb maar wel handig dat ze nu ook verkrijgbaar zijn bij etos.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik eigenlijk nooit zoiets maar het is wel een erg leuke tip.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahhh ik wil ooook! Hoop dat ze morgen nog hebben haha echt een super mooie foto trouwens <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahhh wat leuk dat je er een hebt ! Ik heb zelf 2 body splashes en een parfum van Victoria's Secret. Gekocht in New york vorig jaar :) Gebruik ze echt vaak en ben er echt aan verslaafd. Als ik weer naar Amerika ga wil ik een nieuwe erbij hebben. Veel plezier ervan, de geur klinkt super lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ahh ik wil er ook zo graag eentje! Helaas hebben we in België geen Etos :(

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jammer dat ze in belgie geen etos hebben :(

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Aaah, je hebt hem weten te bemachtigen!

  BeantwoordenVerwijderen