18-04-14

TAG | Van 10 tot 1

Het is al zo lang geleden dat ik voor het laatst een tag heb gedaan hier op Lovely Photography! De Tag 'van 10 tot 1' is een beetje moeilijk uitleggen: want ik snapte het idee erachter eerst ook niet. Naderhand ik de vragen en de antwoorden zag, had ik door hoe de tag een beetje in elkaar stak. Ik ga dan ook niet veel informatie geven in de intro van deze post, want dan maak ik het alleen nog maar meer verwarrend. ;-) Het is in ieder geval een hele leuke en persoonlijke tag, waar je zoals vrij bent in het overnemen ervan - daar is het namelijk voor bedoeld. Enjoy!


10 dingen over mijzelf

 • Ik ben geboren op 17 augustus 1998
 • Mijn naam is Sharon van der Zand
 • In 2012 was ik een enorme fan van Justin Bieber
 • Ik was vroeger verliefd op Enrique Iglesias en fan van Cascada (denk aan de jaren toen ik nog in groep 6/7 zat)
 • Het is nog net niet dat je champignons koud kan eten of ongebakken, anders was dat mijn go-to snack geweest. Ik ben dol op champignons.
 • Ik ben absoluut geen avondmens. Ik ga wel eens uit, maar heb dan echt altijd even zo'n "inkak" momentje.
 • Ik krijg hoofdpijn van rook en word er ontzettend misselijk van. Ik twijfel dan ook of ik geen lichte migraine heb.
 • Ik vind aardappelen echt niet lekker. Ik ben dan ook geen frietmens.
 • Het is een rare tik: maar het allerliefst ruim ik 's avonds mijn kamer op of maak ik het liefst alles laat in de avond schoon. Ik vind het gewoon ontspannend!
 • Ik heb een fobie voor clowns en kan op geen enkele manier naar horrorfilms kijken. Ook de minst enge films (zelfs opsporingsprogramma's vind ik eng)

9 dingen die ik leuk vind

 • Bloggen
 • Leuke reacties krijgen op artikelen en YouTube video's
 • Makeup als product, maar ook als het een dag helemaal perfect zit
 • Familie en vrienden
 • Heel veel reizen (naar warme en zonnige landen)
 • Shoppen en met hele leuke dingen thuiskomen, en dan het liefst in de sale
 • Uitgebreide zondagsontbijtjes
 • Geen huiswerk hebben en vroeg uitzijn
 • Nieuw salaris


8 dingen die ik niet leuk vind

 • Een iPhone die snel leeg is (zoals die van mij)
 • Dagen waarop ik totaal inspiratieloos ben en geen enkel onderwerp om over te schrijven kan verzinnen (dat had ik dus deze week)
 • Sneeuw, ijzel, ijs, hagel, regen, wind.. Alles wat koud is en met winter en herfst te maken heeft.
 • Video's opnemen en er dan bij het bewerken achter komen dat de hele video onscherp is
 • Vieze treinen waar je ook nog eens lang in moet zitten
 • Boeken lezen
 • Bad hair dagen
 • Heel veel huiswerk

7 plekken waar ik graag kom

 • Mijn kamer. Hier ben ik (als je school niet meetelt dan) eigenlijk altijd te vinden. Hier schrijf ik ook al mijn artikelen en maak ik hier foto's en video's. En ik slaap er, niet te vergeten.
 • Zuid-Frankrijk. Het is stom misschien, maar ergens zou ik heel graag er willen wonen. Het mooie weer en mooie omgeving, ondanks dat ik niet kan communiceren met Fransen. We gaan hier op vakantie vaak heen en ik heb het elke zomer altijd naar mijn zin.
 • De stad Utrecht. Ik vind het een onwijs fijne stad om te winkelen, de winkels waar ik graag kom zitten er en het is veel overzichtelijker en minder druk als bijvoorbeeld Amsterdam.
 • Het huis van mijn opa en oma, en mijn andere oma. Gewoon bij familie zijn vind ik sowieso heel fijn.
 • Op school. Totaal niet om het feit dat ik school zo leuk vind, maar dat is wel de plek waar ik mijn vriendinnen dagelijks weer zie. 
 • Ons favoriete Vietnamese restaurant. Vietnamees is echt mijn favoriete voedsel, het is allemaal zo lekker en als we uit eten gaan, gaan we meestal daarheen.
 • Bij papa in de vrachtwagen. Niet echt een doorsnee plek, maar ik vind het leuk om met papa mee te gaan als ik vakantie heb of vrij ben naar het buitenland. Ik ben in een chauffeursfamilie opgegroeid, dus ik ben gewend aan het slapen erin en het onderweg eten in wegrestaurants.

6 manieren om mijn hart te winnen

 • Van die hele schattige Vine filmpjes, foto's van baby's of kleine, pasgeboren dieren. Cuuuuute!
 • Mensen die gewoon lekker zichzelf, spontaan en gezellig zijn. En ook wat over hebben voor de ander, zoals af en toe op iets trakteren of iets leuks voor de ander doen. 
 • Ik vind het wel leuk als iemand interesse in me toont of iets waardeert.
 • Me aan het lachen maken
 • Een duidelijke mening hebben. Ik vind het juist tof als iemand zegt waar het op staat als ze het ergens niet mee eens zijn, zo ben ik namelijk ook. 
 • Iemand die mij respecteert en steunt in alles wat ik doe of meemaak

5 plaatsen waar ik nog heen wil

 • New York. Het lijkt me zo'n mooie en overweldigende stad, je ziet er van alles. Sowieso zou ik heel graag een keer naar Amerika willen, als ik de kans zou krijgen. 
 • Griekenland. En dan verblijven in zo'n prachtig wit huisje, langs de kust. 
 • Parijs. Ik wil de grote Sephora bezoeken, mijn favoriete cleanser inslaan (Bioderma H2O) en op de foto gaan met de Eiffeltoren, want zoals jullie al weten heb ik een hele kleine obsessie met de Eiffeltoren.
 • Londen. Een dure stad, maar lijkt me wel heel tof om de Big Ben te zien, de telefooncellen, en aanvallen in de Superdrug. Ook lijkt het me eindelijk het moment om in yogapants over straat te lopen, alles is daar normaal.
 • Australië lijkt me zó mooi.. Kost wel ontzettend veel, alleen een vliegticket retour kost al meer dan €1000. Lijkt me trouwens wel echt dé perfecte plaats voor een huwelijksreis. *hartjes in ogen emoji*

4 dingen of personen waarmee ik niet zonder kan

 • Mijn ouders, broertje en hond Joy. Ondanks alle discussies, woordwisselingen en ruzies hou ik ontzettend veel van ze. Ruzie hoort trouwens niet bij Joy, just sayin' haha!
 • Mijn vriendinnen. Met hun doe ik allerlei gezellige dingen en zijn dat een van de beste personen die je advies kunnen geven. 
 • Fotocamera. Dit ding is mijn kindje!
 • Mijn laptop en mobiel. Dit zijn dan wel 2 dingen, maar ik reken ze voor nu even onder één ding. Ik kan niet zonder! Met mijn laptop en mijn telefoon doe ik vrijwel alles. (ik bedoel maar even, what's life without them?)

3 lievelingsliedjes

 • Loyal - Chris Brown ft. Lil Wayne, Tyga
 • Get to Know You - Jai Waetford
 • Blink - Cascada 
 • (en alles van JB, maar dat wisten we al)

2 wensen

 • Gezond en gelukkig leven. Heel cliché, I know, maar tegenwoordig mag je blij zijn dat je gezond bent. Dit geld ook voor de rest van de familie en vrienden, ik hoop dat iedereen gezond en gelukkig blijft leven, of gaat worden!
 • Voordat ik doodga de hele wereld gezien hebben

1 laatste woord of zin

 • You can believe in everything if you set your mind to it.
Wat is een leuk feitje over jou en wat vond je van deze tag?


19 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Leuke tag!! Maar bij de zesde zeg je steeds me inplaats van mij

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk om te lezen Sharon, persoonlijke tags vind ik altijd heel leuk! Ik kan ook absoluut niet naar horrorfilms kijken, als ik het al doe is het engste wat ik de hele film heb gezien het rechterbovenhoekje van het scherm, haha. Je hebt hele mooie wensen, hopelijk komen ze ooit nog een keer uit! En wat ziet Joy er schattig uit, ik weet nog dat ik vroeger (nu nog steeds hoor!) zo'n hond wou. Ik vind die laatste foto van je make-up rommeltje zo mooi, ik weet niet waarom maar het heeft wat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze tag ook gedaan, je hebt hem erg leuk ingevuld!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oehh leuk om te lezen! Ik vind deze tag zo leuk! Ik had hem zelf ook ingevuld! haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke tag! Je hebt hem leuk ingevuld. (:
  Ik wil ook heel graag nog een keer naar Australie, en Londen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind deze tag zo leuk! Ik was ook echt gek op de raarste artiesten haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuk!
  Haha, ik houd van champignons.. Ik eet ze gewoon zo uit 't doosje! :P Gebakken vind ik ze minder lekker haha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah wat leuk! Ik heb deze tag ook ooit gedaan, ik wist nog wel goed dat ik er lang mee bezig was. Maar deze tag is zo leuk om te lezen! Ik wist nog heel veel niet over je, dus dat is leuk dat ik nu meer over je weet :). Ook veel herkenbare dingen, niemand houd van bad hair days en veel huiswerk. Utrecht lijkt me ook heel fijn om te shoppen, ben er helaas nog nooit geweest. Bij je vader in de vrachtwagen klinkt me ook bekend. Mijn vader had vroeger ook een vrachtwagen en ik ging ook vaak mee, zo grappig, je zit zo hoog! Hahaha! Jammer dat je nog nooit in Londen en Parijs bent geweest, Londen vond ik persoonlijk een stuk gezelligere en leukere stad dan Parijs. Maar je moet ze zeker bezoeken! Mijn camera is ook mijn kindje haha, die foto van jou en Joy is echt leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Woops, ik wist niet dat me comment zo lang werd haha :p

   Verwijderen
 9. Super leuk!! Maar ben je dan nog nooit in Parijs geweest? hahaha ik ben vorige zomer gegaan. Deze zomer ga ik naar London, heb er nu al zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, nog nooit! Erg eigenlijk hè? Maar als het goed is komt daar snel verandering in, want ik zou met mijn tante naar Parijs gaan ergens dit jaar - als het dan allemaal doorgaat tenminste!

   Verwijderen
 10. Wat heb je hem leuk ingevuld!! Vind het altijd leuk om te lezen. Grappig dat je champignons zo lekker vind, ik moet er niet aan denken hahaha

  Liefs Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel leuk om te lezen! Leuke tag ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super leuk! "Je kan in alles geloven als je je hoofd er maar naartoe zet" ??

  BeantwoordenVerwijderen