10-04-14

Quick outfits (shots) #6

Vandaag nog precies 99 dagen tot de zomervakantie (zonder vakantie van school of vrije dagen die nog komen meegeteld), ik kan niet wachten! Ondanks dat wij - zoals we het nu hebben gepland - niet op vakantie gaan, heb ik ontzettend veel zin in het genieten van de zon en de 6-weken lange vrijheid. In ieder geval, vandaag ben ik er weer met een nieuwe Quick Outfits! Snelle shots die ik met mijn mobiel maak in de spiegel van mijn outfits.Tijd om mijn haren weer te krullen met mijn Action krultang en de krullen bleven zoals gewoonlijk maar een paar uurtjes zitten. Ugh, ik baal daar zo van! In ieder geval droeg ik mijn nieuwe highwaisted broek (hij zit zooooo lekker door de stretch!) van Mondays Jeans, mijn paarse top van de H&M, ketting van La-Bama en mijn nieuwe schoenen, of course.

De volgende dag droeg ik dezelfde broek, maar dan met een andere bovenkant. Ik droeg een mintgroen, gebreid vestje van Only en daaronder een lang, zwart hemdje van The Sting die ik vervolgens in mijn broek stopte, zodat het highwaisted effect van de broek zou opvallen.


Het was mooi weer dus ik koos ook voor een licht-ogende outfit. Ik ging voor mijn lightwashed jeans van de HEMA waar ik hier al eerder over vertelde, daarop een wit basic hemdje (als het goed is ook van de HEMA) en een grijs watervalachtig vestje van de H&M.


Mijn haar zit op deze foto's nou niet echt charmant, maar ik ging uiteten met mijn ouders en broertje toen ik terugkwam vanuit Berlijn. Alles lag in de was en ironically wilde Robin mijn outfit samenstellen. Omdat bijna al mijn goede kleren in de was lagen, omdat ik die had meegenomen naar Berlijn, kwam hij toch met een leuke outfit! Hij koos mijn oranje vestje uit die ik eigenlijk niet meer zo vaak draag van Shoeby Fashion (ooit gekocht voor mijn 15e verjaardag), daaronder een grijze top van HEMA en een tregging van Only/Vero Moda.

Later die week had ik mijn rekenexamen en probeerde ik gelijk mijn nieuwe tas van Misstella uit. Ik droeg mijn spijkerjasje van de H&M op een top van Vero Moda, met daaronder een zwarte broek van Only.

Wat is jouw favoriete "shot" dit keer?17 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Heel leuk weer, de laatste outfit en de 2e outfit zijn het leikst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke outfits, handig om zo een beetje inspiratie op te doen!:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je tweede outfit vind ik het leukste, vanwege het jasje en je broek.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alles staat je zo leuk! :) Mijn favoriet is de eerste outfit, je haar is daar ook zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. je hebt veel van de hema haha,

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha klopt, ik vind HEMA ook steeds leuker worden en het zit gewoon superlekker! :)

   Verwijderen
 7. 99 dagen nog? Wat grappig. Voor mij vast meer, omdat serieus bijna iedereen 2 weken meivakantie heeft, maar ik dus maar 1.. Maar goed, leuk dat je weer zo'n post hebt gemaakt. Vind ik altijd leuk om te zien en inspiratie op te doen. Want soms weet ik echt niet wat ik moet aandoen. Die high waisted broek staat je super mooi. Die laatste outfit is mijn favoriet. Ik ben gek op spijkerjasjes, draag mijn spijkerjasje ook echt te vaak. Dat shirtje is heel leuk, en je tas is prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jep, voor mij 99! Schooldagen zelfs nog minder, want ik heb inderdaad 2 weken vakantie (normaal nooit, dus ben echt heel blij haha!) en heb dan met hemelvaart geen vrij. Dankjewel Bo, ik ben ook best wel gek op mijn spijkerjasje.

   Verwijderen
 8. Wauuww je haar is echt prachtig bij die eerste outfit shar! Echt super leuke outfits ook, vooral die eerste en laatste! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Superleuke outfits alweer! Ik vind de outfits 1, 2 en 5 heel erg leuk! Vooral de tas van Misstella.nl vind ik onwijs gaaf en handig! Zit daar ook een langer hengsel bij zodat je hem om je schouder kan dragen? Ik ben namelijk nog op zoek naar de perfecte handtas. Deze vind ik echt onwijs leuk! Vind dit zo'n leuk artikel om te lezen :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind je quick outfit shots altijd erg leuk om te zien. En wauw, nog maar 99 dagen? Ik dacht echt veel meer haha. Ik las net bij de comments dat jij 2 weken mei vakantie hebt, ik helaas maar 1tje! :( Ik vind vooral de laatste outfit erg leuk, staat je geweldig! <3

  BeantwoordenVerwijderen