12-04-14

OUTFIT | Thank God it's Friday


top H&M | broek Mondays jeans | ketting Thomas Sabo 

Het leek erop alsof ik gisteren niet even naar buiten kon om een aantal foto's te schieten, maar toch liet het weer het toe! Het bleef gelukkig bij een donkere lucht en heel even kwam het zonnetje erdoor. TGIF is een hartstikke leuk en vaak gebruikt woordje, maar eigenlijk is 'ie voor mij niet van toepassing. Na vrijdag heb ik nog geen weekend - éérst nog een dagje werken. Dan is het voor mij TGIS! (Thank God It's Saturday). Ik draag bij deze outfit (hij is weer lekker basic, as usual) ook weer mijn Thomas Sabo ketting, wat heb ik die lang niet meer gedragen.. Ik denk dat de trend hiervan al aardig overgewaaid is, maar ik heb er nog een armband van met allerlei verschillende bedeltjes. Ik kreeg dit dure cadeautje van mijn ouders toen ik in de eerste zat en ruimschoots naar 2 Havo doorstroomde. En 3 keer raden wat voor hangertje eraan zat.. Juist, een Eiffeltorentje!

Gisteren ben ik mijn tussenuur samen met Vita naar de stad geweest en snel naar de Action, om even wat leuke dingetjes te kopen en ik wilde kijken of Believe Movie al in de winkels lag (hij kwam gisteren namelijk uit op dvd in Benelux). Ik had mezelf al helemaal voorgesteld dat ik rennend de winkel in ging rennen om als een echte fan de dvd te bemachtigen, maar ik kwam zonder een Justin-docu de winkel weer uit. Ik heb diezelfde dag dan ook meteen de dvd besteld op bol.com, want vanaf donderdag kon je 'm al pre-orderen. Op de dvd zitten extra's en er komen foto's bij met handtekeningen, dus ook al kan ik hem ooit wel ergens online kijken - van mijn idool MOET ik het gewoon hebben.

Verder heb ik nog 2 nieuwe mascara's, wat wattenschijfjes en een nieuwe poeder gekocht, omdat die van mij bijna op was. Vanavond ga ik met mijn ouders en vrienden naar een tentfeest, waar ik eigenlijk heel veel zin in heb! Zoals ik al zei dus eerst nog een zaterdag in de kapsalon staan, dan kan ik eindelijk weekend gaan vieren. Ik heb alleen geen idee wat ik aan zou moeten doen - het is namelijk heel warm daarbinnen, maar buiten is het frisjes. Hebben jullie ideeën en, wat gaan jullie doen dit weekend?

19 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Wat een mooie foto's, wauw! Dat roze kleurtje staat je heel goed. Ik heb ook een Thomas Sabo armband en ketting. Helaas is mijn armbandje twee dagen geleden kapot gegaan. Het slotje wil niet meer sluiten, zegmaar, hihi dat klinkt gek. Ik ga hem binnenkort laten maken. Ik heb ook aardig wat bedeltjes, maar eigenlijk draag ik mijn armbandje altijd maar met één bedeltje; een klavertje vier! Vanavond ga ik optreden in het lokale theater voor 900 man! HELP. Ik vind het wel onwijs leuk. Mijn vriendje en ik zingen een door mij geschreven nummer, waar ik ook ukelele bij speel! Waaaaah, zenuwen! Hopen dat het goed gaat. Fijn weekend! Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, vooral je eerste foto is echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's!! I like it <3 xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfit ! En prachtige foto's ! X Denise

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, die eerste foto is zooo mooi Sharon! De rest trouwens ook, echt mooi gemaakt. Vrijdag is altijd een feestje, dan is iedereen ook meteen vrolijk, haha. Wel jammer dat je moet werken vandaag, maar je werkt toch bij een kapper? Dat lijkt me wel leuk. Veel plezier nog dit weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, ik werk in een kapsalon. Maar het is niet alleen haren wassen, rollers uitdraaien of iemands haar invlechten (in ieder geval de leuke dingen); schoonmaken en de huishoudelijke dingen horen er ook gewoon bij hoor. En dat is niet zo leuk ;-)

   Verwijderen
 6. Wauw, ik zag de eerste foto al voorbij komen op instagram en ik vond hem echt heel erg mooi! Ik heb eigenlijk nooit geweten dat TGIF de afkorting was van Thank God It's Friday, hahaha. Snapte nooit zo goed waar ze het over hadden, ow-em-gee hahaha :') Nu voel ik me best wel dom, hahaha, nee kidding. Ik vind je outfit echt geweldig en vooral je roze top vind ik tof! Eigenlijk alles wel, haha, maar dat komt ook omdat je een beetje dezelfde kledingstijl als mij hebt, hihi :) Ik vind het al lief dat je je nieuwe 'liefs, sharon' al gebruikt voor je nieuwe artikelen, hihi! Ik ben zoo benieuwd wat de rest ervan gaat vinden straks (hopelijk weet je waar ik het over heb, lekker geheimzinnig haha). Tof dat je de Believe movie hebt besteld! Ik vind het zo awesome dat je hier altijd zo open over bent! Goed, mijn reactie wordt alweer veels te lang dus ik sluit hem nu af! Ik ben blij dat ik je blog heb ontdekt en dat je mijn lieve blogvriendinnetje bent en we heel goed contact hebben! ♥
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een toffe outfit foto's lieverd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw prachtige foto's Sharon! Je haar zit zo mooi op de foto's. Je hebt zo'n mooie slag in je haar! :) Mooie roze blouse, komt mooi terug zo in je foto's! Veel plezier vanavond, ik heb ook een feest. Ik doe een geprinte top aan met een blazer.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Toffe outfit. Deze kleur staat jou erg goed !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige foto's, ik vind je zo mooi! En ik snap je artikel helemaal: voor mij begint het weekend ook pas op zaterdag, als ik klaar ben met werken!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie foto's! De eerste is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ah wat een prachtige foto's! Ik zag er volgens mij al een voorbij kopen op Instagram, wat ben je toch een ontzettend knap meisje! Ik werkte normaal ook altijd op zaterdag, maar nu kan ik voortaan ook zeggen TGIF (ookal werk ik wel vrijdag en zaterdagnacht). Afgelopen zaterdag was mijn laatste werkdag bij Etos en 's nachts was ik vrij, dus het was een raar weekend voor me!

  BeantwoordenVerwijderen