27-04-14

OUTFIT | Kingsday ♛

Hi my loves! Zaterdag hoefde ik niet te werken omdat Koningsdag een vrije dag was, dus had ik tijd om lekker uit te slapen. De dag ervoor had ik namelijk van 's middags tot 's avonds gewerkt, dus ik was aardig gesloopt. Gisteren kwam Priscilla langs en we zijn samen de stad even ingegaan - rondgekeken op de rommelmarkt en wat winkels ingelopen. Ik trok speciaal een oranje, pastelkleurige broek aan die ik vorig jaar (in dezelfde stad) met Koninginnedag kocht voor €5. De outfitfoto's zelf maken was midden in de stad in een zijstraatje, en aangezien het druk was liepen er volop mensen in beeld of keken om. Er waren zelfs een aantal mensen die er lekker achter gingen staan of mee op de foto wilden. Blijf je altijd hebben bij dit soort dingen en hierbij moet je even je verstand op 0 zetten, al blijft het natuurlijk wel awkward. Maar het is voor een goed doel! Hoe was jullie zaterdag? (read more voor meer foto's) 

TOP HEMA | BLAZER LOKALE WINKEL | BROEK VERO MODA | TAS MISSTELLA.NL ARMBANDJES ETOS/ONBEKEND SCHOENEN ESPRIT20 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Super leuke outfit! Vooral die armbandjes als detail vind ik leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een superleuke outfit! Ik vind de broek echt awesome en je armbanden vind ik heel erg leuk! Je tas blijf ik tof vinden. Het is inderdaad awkward om foto's in een straat te maken, haha. Het zijn wel erg leuke foto's geworden! Ik heb helemaal niets gedaan met Koningsdag, het dorp even in geweest maar ieder jaar is het hetzelfde... :) Heb lekker de rest van de dag zitten bloggen!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto's! En deze outfit was lekker koningsdag-proof met de pastel oranje broek, erg leuk! xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hè?! Ik vond de broek zelf ook wel heel toepasselijk. Wist dat ik hem nog in mijn kast had liggen, maar draag ze eigenlijk nooit (ze zijn ook wel een beetje aan de krappe kant hoor). Oranje is sowieso echt een lelijke kleur vind ik, al vind ik zo'n lichte pastelkleur wel tof. Oranje vind ik alleen leuk met Koningsdag of met het voetbal, haha!

   Verwijderen
 4. wat een leuke outfit, en de plek waar de foto's zijn gemaakt is ook echt onwijs leuk! Je broek is echt mooi. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke outfit, leuke broek niet al te fel oranje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke outfit. Je ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke koningsdag outfit! Ik snap de awkwardness maar het zijn wel hele leuke foto's geworden! (:
  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks Anna! Zoals ik al zei voor een goed doel en de mensen die allemaal raar aankeken of grappig probeerde te zijn, weten natuurlijk niet waarvoor het is. ;-)

   Verwijderen
 8. Leuk zeg! Best wel simpel maar de kleine details zijn tof. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah wat een leuke foto's. Echt leuk dat je ze in de stad hebt gemaakt, dat geeft altijd leuke foto's. Maar inderdaad, awkward. Maar als je iemand hebt die ze kan maken, valt het volgens mij reuze mee! De foto's zijn echt leuk geworden. Wat een geluk heb jij gehad, zo'n mooie goedkope broek, hij staat je heel mooi en is perfect voor koningsdag. Die blazer vind ik ook heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk hoor. En we hebben er alweer zin in. Bedankt SHARON voor je artikel. Ik kom jouw blog steeds vaker tegen. Dat is goed nieuws.

  Voor dames genoeg outfits lijkt het wel. Wat ik niet snap is waarom er geen mooie artikelen zijn voor mannen/jongens. Dat moet toch beter kunnen. Denk je niet?

  Er bestaat echt wel iets mooiers dan een UNOX shirtje of een oranje petje.
  https://shirtsofholland.com/koningsdag-kleding – zo kan het dus ook!

  Sjieke Koningsdag kleding speciaal voor mannen …. Leuk om hier eens wat over te schrijven.

  BeantwoordenVerwijderen