04-04-14

OUTFIT | First love in Paris

Vorige week donderdag had ik mijn rekenexamen en een Engels leestoets, wat betekende dat mijn dag dan ook via een toetsrooster liep. Ik was om 12 uur al klaar met het maken van deze toetsen en besloot ik samen met Vita naar mijn huis te gaan. Het rekenexamen telt gelukkig dit jaar niet mee, al is heel Havo 4 verplicht deze af te leggen. Als ik lager dan een 4 haal ben ik verplicht om een herkansing te doen, maar de toets telt niet mee voor je overgang of voor het slagen van je examen, hij komt alleen op een apart blaadje naast je diploma. Dat is volgend jaar anders, dan telt 'ie wel mee. Heb ik net weer geluk, jippieeeh! Ik ben sowieso absoluut geen rekenster en had dan ook veel te weinig tijd. We kregen 120 minuten voor de toets en ik liep veel te ver achter, dus ik heb heel veel vragen niet kunnen maken door tijdgebrek. Ik heb er geen goed gevoel over en denk dan ook dat de herkansing eraan zit te komen - maar goed, ik heb mijn best gedaan. Omdat Vita er was maakten we samen wat foto's en hielp ze met het maken van outfitfoto's.

SHIRT VERO MODA | JEANS ONLY | VESTJE LA-CHICA (UTRECHT) | SCHOENEN LOKALE SCHOENENZAAK"But first, let me take a #selfie" Wat vinden jullie trouwens van mijn nieuwe laarsjes? Ik ben er zo gek op! Toen ik terug kwam van Berlijn en die zaterdag vrij had gevraagd van mijn werk nam mijn moeder me mee naar een schoenenzaak om nieuwe laarsjes te passen voor het nieuwe seizoen. Ik wilde eigenlijk voor nog hogere hakken gaan omdat ik dat zo chique en mooi vind bij een strakke jeans, maar aangezien hoge hakken niet zo comfortabel zijn in verschillende opzichten ben ik maar voor een slagje lager gegaan. De kleur vind ik zo tof en vooral heel mooi voor het voorjaar zometeen. Ook ben ik trouwens best wel addicted aan Selena Gomez' haar album Stars Dance, met name Love Will Remember natuurlijk (nummer gericht aan Justin). Ik was er vorig jaar zomer al gek op de nummers en Jessie en ik wilde eigenlijk naar haar concert gaan, maar er kwam niks van. Ik word trouwens geen dubbel fan hoor, ik hou het gewoon bij mijn "bizzle" ;-)

Wat vinden jullie van de kwaliteiten van fotograaf Vita? Ik vind ze mooi gelukt! :)

15 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Ik vind je shirtje zo leuk! En de foto's zijn inderdaad goed gelukt. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een mooie foto's, ik vind de een na laatse het mooist! Je outfit is ook zo leuk, die laarsjes! Wij hebben ook elk jaar een rekentoets, en ik zou wel willen dat hij niet mee telde! Ik ben echt een kluns op dat gebied, geef mij maar een rekenmachine, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's heb je gemaakt en je hebt een leuke outfit aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke outfit! Balen van je toets, maar hopen op een goede herkansing!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben blij dat ik die reken toets helemaal niet heb hoeven maken, ook niet mijn sterkste kant. Inderdaad geluk dat hij bij jou nog niet mee telt. Jammer dat je een slecht gevoel hebt, maar ik hoop dat je hem gewoon in een keer haalt. Hele mooie outfit foto's, vooral die dat je naar de grond kijkt vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie foto's, heel mooi scherp en kleurrijk!

  vandaag is de laatste dag dat je mee kan doen aan mijn winactie, doe je mee?
  xoxo Mireille

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele leuke foto's! Wat jammer van je rekentoets maar hopelijk heb je een goede herkansing! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, echt een ontzettend leuke outfit en Vita heeft hele mooie foto's gemaakt! Vind het altijd zo toffe locatie om in een bos outfitfoto's te maken! Het album van Selena Gomez is inderdaad heel leuk, heb hem ook op mijn iPod staan en ook het nummer Love Will Remember vind ik het leukste, haha. Ik vind trouwens de 2e en 4e foto heel erg mooi! Je nieuwe schoenen zijn echt heel erg leuk! Jammer dat je rekentoets niet zo goed in, ik ben er ook geen ster in, haha. Ik haat het zelfs. Hopelijk gaat je herkansing wel goed. Onze rekenexamen en Nederlands examen telt gelukkig niet mee, we hebben er echt geluk mee inderdaad, want volgend jaar telt ie wel mee, hihi! Love it als het niet meetelt, scheelt mij weer een zorg :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Blegh ik haaat rekenen. Dinsdag heb ik een rekentoets.. verschrikkelijk haha! Maar wauw deze outfit foto's zijn echt zo prachtig. Of het komt omdat jij erop staat hihi want je bent een mooie meid Shar! :) Je nieuwe laarsjes zijn heel mooi, ik vind deze outfit echt heel leuk, we hebben wel een beetje dezelfde kledingstijl haha. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel erg mooie look! Je shirtje is heel erg tof en je vestje ook!

  xx Saranda

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk shirtje! En ik ben ook echt geen reken wonder haha dus ik snap je helemaal! x

  BeantwoordenVerwijderen