30-04-14

My life as Sharon #13

Een hele drukke maand was april, deze maand had ik dan ook heel veel foto's waarbij ik moest gaan kiezen welke ik ging gebruiken in dit maandelijkse, persoonlijke artikel. Dit keer alweer de 13e editie van 'My life as Sharon', waarin ik foto's van de afgelopen maand met jullie deel. Ik ging met mijn moeder de stad in en shopte ik in Eindhoven met Louise en Vita, Believe Movie kwam binnen, ik ging naar een tentfeest, had ik vakantie (nog 5 dagen!) en was het ook de maand dat Candie, de tante van Justin, mij ging volgen op twitter. AAAAAH! Als je wilt weten wat ik verder in april heb uitgespookt, lees dan meer!


Jaaaaaaaa, Believe Movie kwam binnen! Ik ben er nog steeds zó blij mee, vooral met die 4 kaarten waar zijn handtekening op staat. Wat de de bonus scènes en outtakes betreft, daar had ik iets meer van verwacht. Het zijn korten stukjes die deels ook in de film zelf voorkomen, maar dan iets langer duren of iets meer uitleg bij wordt gegeven. Maar goed, ik kan uren naar deze film kijken natuurlijk. Ik bestelde de dvd trouwens op bol.com.

Naar een tentfeest! Ik ging gewoon met mijn ouders en nog 5 anderen, die ook vrienden zijn van mijn vader en moeder. Was supergezellig, maar wel laat thuis.

Eindelijk zag ik Emily weer! Het werd bij ons steeds weer verzet omdat wij iets te doen hadden, of hun. Ze kwamen gezellig op eerste paasdag bij ons brunchen. We hadden lekkere (warme) broodjes, roomboter, aardbeien, eitjes.. Eigenlijk alles wat lekker is en wat bij paasontbijtjes/brunch hoort. We hebben samen nog wat foto's gemaakt en weer goed bijgekletst.

Mijn eyeliner zat goed, aka de reden waarom ik deze selfie op shots plaatste. Of nee, eigenlijk was het bedoeld om Justin een prettige dag te wensen in de hoop dat hij mijn foto zou liken. Alleen dat gebeurde niet.

Lekker aan de blog werken. Ik heb een week lang geen inspiratie gehad, maar sinds de nieuwe layout erop staat heb ik weer een soort blogboost gekregen en had ik een hele week vooruit gepland met originele artikelen, al vond ik het zelf.

Maandag hielden we bij Vita een sleepover en kochten we Ben & Jerry ijs, die we 's avonds onder het genot van een filmpje en een aantal series in onesies op hebben gegeten. Cookie Dough was mijn favoriet, die Greek Style verveelde me al snel.

Vita komt altijd met de leukste ideeën voor mijn blog, dus ik vraag haar vaak om hulp als ik (heel erg) vastloop. We bladerden in tijdschriften en maakte weer wat lijstjes wat ik kan gaan behandelen op Lovely Photography.

Met mama ging ik even de stad in, dus ik neusde even wat in de H&M. Ik als Eiffeltoren-obsessed werd op slag verliefd op deze trui, en voor een tientje ging deze dan ook zonder twijfel mee. Hij sluit ook supermooi aan en is erg dun, dus kan ik nog dragen in de lente.

Naast de L'amour toujours trui, kocht ik ook nog een basic zwart hemdje bij de H&M, een supermooie ivoor-kleurige blazer en dook ook nog even de Kruidvat in om een nieuwe concealer te kopen, plus eyeliner. Bij de Etos zag ik voor €5 een superleuk setje liggen van het merk Beauticology, een soort dupe van Philosophy met ontzettend schattige verpakkingen. Ik deed het vooral om de lippenbalsem: want die is echt heel fijn!

Op vrijdag werkte ik van 's middags tot 's avonds en stook mijn haar op. Het enige wat ik heb gedaan is een lage staart gemaakt en 2 (grote) plukken aan de voorkant los laten hangen. De staart rolde ik op tot een knotje, zette ik vast met héél veel schuifspeldjes en de plukken aan de voorkant twistte ik naar achter.

Bezoekje aan de Mac is nooit verkeerd - ik nam een Chicken Sensation (nomnom) met frietjes en een cola. En oja, als toetje een Macflurry kitkat. Die vind ik nog steeds het lekkerst.

Met Koningsdag was ik met Priscilla nog even de stad ingegaan zoals jullie wisten, en kocht ik bij Kruidvat een supertof armbandje dat helemaal bij me past. Ik wil op een begeven moment een pols vol hebben met mooie, zilveren sieraden. Wat er écht nog ontbreekt is een mooi horloge: dat wil ik nog steeds heel graag.

Drie keer raden wat ik dus een paar dagen later kocht.. Een zilveren horloge! Ik ging shoppen in Eindhoven met Louise en Vita en zag deze bij de Claires liggen. Hij kostte dus niet veel en lijkt bijna op een Micheal Kors. Ik ben iemand die geen €200 wil uitgeven aan zo'n duur designerhorloge, ondanks dat ik ze prachtig vind. Ik ben er in ieder geval heel blij mee! De dingen die ik nog meer in Eindhoven heb gekocht laat ik binnenkort nog zien in een artikel.

Wat hebben jullie afgelopen maand gedaan?

19 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Leuke foto's weer! Je layout is prachtig, en ik ben benieuwd naar alle dingen die je hebt gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke, mooie foto's weer Sharon! Heerlijk dat je de Believe Movie zo vaak kan kijken, haha. Ben and Jerry is natuurlijk altijd overheerlijk, jummie! Wij hebben onlangs zo'n ijspakket gewonnen waar 4 bakjes Ben and Jerry in zit, dus 3 keer raden wat ik vandaag onder andere ga doen, haha. Die foto met alle cosmogirls ziet er heel leuk ( en herkenbaar!) uit, echt een fijne inspiratiebron. Ik heb de afglopen week gelogeerd, geshopt en natuurlijk Koningsdag gevierd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh nomnom, jealouuuus! Ik crave ook echt weer naar een lekkere bak Ben & Jerry ijs, maar laat ik dat maar niet doen. Wéér €5 erdoorheen aan alleen ijs die zo op is.. ;-)

   Verwijderen
 3. Super leuke foto's! Het horloge wat je hebt gekocht en de kleding vind ik heel erg gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's van jezelf! En Yummy ben & jerrys

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke foto's weer!! Dat Paris shirt is echt geweldig <3 En die tekst bij die foto die je op shots plaatste hahaha, geweldig :') En die frozen yoghurt wil ik ook nog altijd zo graag proberen, maar op een of andere manier wil ie m'n winkelmandje nooit in hehe.. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's,en je nieuwe armbandje en horloge is echt heel mooi! Ik ga morgen ook met mijn moeder gezellig een dagje winkelen in Eindhoven, en een manicure laten doen dus dat wordt nog eens een gezellig moeder dochter dagje, haha! En ik ben heel erg benieuwd naar je nieuwe aankoopjes. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een leuke foto's! Die trui met de eiffeltoren erop is echt geweldig. En wat zit je haar mooi op die foto! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt volgens mij hele leuke dingen gekocht! En ik vind de foto van het tentfeest leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ahh, weer zo'n leuke diary as always! Ik ben blij dat je nieuwe lay out een blogboost hebt gegeven, want ik vind je blogposts altijd erg leuk om te lezen! Nu ik zie dat je bij de McDonalds bent geweest wil ik ook weer, dat is zoo lekker, haha! Hopelijk over een tijdje weer. Ik vind je geshopte spullies echt superleuk, ik ben ook heel benieuwd naar je blogpost ervan en ahhh door jou heb ik ook Ben & Jerry's gekocht, hahaha! En wat is Vita toch altijd lief dat ze je helpt bij het bedenken van onderwerpen voor je blog. Supertof dat vriendinnen je ermee helpen, hihi. Ik vind de foto met je vader erg leuk, je lijkt veel op hem! Ik vind je horloge echt heel mooi samen met de armbandjes. Luv it. Mijn comment wordt weer veels te lang en ik kan nog wel even door typen maar dat is dan ook weer saai om te lezen, hahaha. Erg leuke diary weer!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja lief hè? Ben ik wel blij mee hoor, als ik weer 'ns vastloop vraag ik het altijd aan een van hun (al heeft Louise vaak nooit een idee en Vita wel). Dankjewel trouwens, ik ben ook echt gek op de combinatie van het armbandje en het horloge, staat zo vrouwelijk!

   Verwijderen
 10. Altijd leuk om te zien zo'n overzichtje! Ik heb er ook een gemaakt van April voor mijn blog, maar die staat nog niet online haha. Wat leuk om te zien hoe je aan meer blog- inspiratie komt! Ik vind die trui echt heel mooi die je hebt gekocht, ik ben trouwens ook echt jaloers op jouw haar. Want je hebt zo'n mooie slag! Je haar ziet er prachtig uit op die foto met die knot. Dat horloge is prachtig, en je zilveren armbandje ook. Ik wil ook nog graag een horloge! Leuke diary trouwens , liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. mmm die ben en jerry's! En wat leuk hoe je inspiratie vind voor het bloggen! Leuke diary! :)

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie foto's heb je gemaakt! Die horloge lijkt idd erg duur. Goede koop ^^.

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke en vrolijke foto's! :)
  En ik vind je layout ook heel erg mooi :)
  Bedankt voor je lieve comment op mijn blog.
  Liefs Gea.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hmmmmm ben and jerry's! :D Fijne foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Prachtige foto's weer. Dat zilveren armbandje is heel erg mooi, niet verwacht dat hij van Kruidvat zou zijn. Je nieuwe lay-out is inderdaad erg mooi, ik snap wel dat je daar een boast van krijgt. Ik heb de laatste maand best vaak Mac Donalds gegeten, ik moet denk ik echt afkicken.. ;') Leuke foto's weer! En inderdaad; als je eyeliner, lipstick, ooglook mooi is, maak ik ook vaak een selfie. Alleen lukken die vaak dan net wat minder, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat maak je mooie foto's, ik word er helemaal blij van!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk om te horen, dankjewel! En ik word helemaal blij van jouw comment, hihi! :)

   Verwijderen