28-04-14

GET THE LOOK | Ralph Lauren zomertrend '14 (catwalk)

In tijdschriften lees ik dit soort dingen heel graag, en toen kwam ik ineens tot een idee. Eigenlijk is mijn blog ook een soort tijdschrift, dus ging ik creatief aan de slag met Photoshop. Ik raakte geïnspireerd op de catwalk looks van Ralph Lauren - bright eyes, opvallende roze blushes en pastelkleurige lippen. Ik vind de looks echt ontzettend mooi, dus ik besloot een soort "get the look" in elkaar te knutselen: wat tips en trics hoe je de look na zou kunnen maken met een paar leuke producten erbij en tekstjes. De producten die ik heb gebruikt voor in de collages zijn natuurlijk nooit hetzelfde als de officiële look die de modellen van Ralph Lauren dragen, maar het gaat meer om het idee. Ik vond het echt ontzettend leuk om dit in elkaar te zetten en ben dan ook zeker van plan om dit vaker terug te laten komen op Lovely Photography, als ik er dan positieve reacties op krijg natuurlijk. Laat je reactie achter in de comments en mocht je het leuk vinden, vertel me dan ook welke trend/look je de volgende keer zou willen zien!

Wat vind jij van de 'naturel' trend à la Ralph Lauren?


9 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Wauw, wat ben je toch altijd weer creatief! Superleuk in elkaar gezet en zeker weten vaker doen. Ik zou het eigenlijk niet echt weten wat voor trends er op het moment lopen... misschien is het leuk om een "Get the look" van een celeb te maken in zo'n collage? :) Of misschien een hele nude look...
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief, dankjewel! Jaaa, van een celebrity is leuk! Dan doe ik het op zelfde manier zoals ik het nu gedaan heb. Een hele nude look is deze ook wel een beetje, maar je zou inderdaad ook voor bepaalde kleuren of stijlen kunnen kiezen, voor de 'winged liner' ook bijvoorbeeld. Haha ik krijg weer meer inspiratie, thanks voor het meedenken! :)

   Verwijderen
 2. Ik vind de trend eigenlijk best leuk! Collage trouwens ontzettend mooi gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, heel leuk gemaakt shar! Ik vind dit ook altijd super leuk om te lezen in tijdschriften en ik vind de vormgeving ook altijd heel mooi. Je moet het zeker weten vaker doen :) En de look vind ik ook erg mooi, iets wat altijd kan! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah wat heb je dit ontzettend mooi en creatief gedaan zeg. Ik ben ook een enorme fan van dit onderdeel in tijdschriften. De jouwe kan zo in een tijdschrift, zo mooi in elkaar gezet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wauw dat is nog eens een compliment, dankjewel Am! <3

   Verwijderen
 5. Jeeetje, goed idee zeg! En heel tof uitgewerkt (:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een leuk artikel zeg en ik vind je blog echt zo leuk! liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen