26-04-14

FASHION | Polka dots @ Lookbook

Net zoals voorgaand jaar zijn de polka dots, of ook wel de stippeltjes helemaal in als het gaat om kleding. Je kunt het je nog zo gek niet bedenken: maar overal kun je de stippeltjes zien terugkomen. Als het dan wel niet op een broek is, dan wel op zonnebrillen, vestjes, shirts, blousejes en sieraden (en nog veel meer dan dat). Voor de één een gewaagdere print dan voor een ander: want waar kan je het dan allemaal mee combineren? Gelukkig bestaan er ontzettend toffe lookbookers die met hun stijl verschillende items combineren, wat mij ook inspiratie en ideeën geeft hoe ik zo'n trendy kledingstuk zou dragen. Lang geleden dat ik dit soort artikelen heb geplaatst, maar ik wilde het nog een keer doen!


Source // lookbook.nu
Kavita is een 21 jarige blogger uit Engeland. Toen ik deze outfit zag móest ik deze gewoon even delen met jullie, ik vind 'm namelijk zo leuk! Afgezien van de schoenen is dit toch wel echt een perfecte zomeroutfit, of een outfit die je kan dragen als het ontzettend warm is. Nu moeten we daar in Nederland heel lang op wachten en is het nog altijd de vraag of het überhaupt wel zonnig wordt en warm deze zomer, maar ik kan mezelf wel in deze outfit plaatsen. Die shorts lijken me heerlijk luchtig zitten!

Source // lookbook.nu
Net zoals de vorige outfit, weer zo'n ontzettend luchtige short. Wat zijn ze toch leuk! Ze hebben eigenlijk niet veel details, maar omdat het zo nonchalant valt heeft het toch iets. Ik vind het vooral heel leuk om te zien hoe deze in Miami-levende lookbooker haar gestippelde blazer met een knalblauw broekje heeft gecombineerd. 2 items die beiden meteen de aandacht trekken, maar toch perfect met elkaar samen kunnen.

Source // lookbook.nu
Iets meer classy, maar wel heel leuk! Ik ben zelf niet echt een type voor jurkjes, ik zou dit eerder dragen naar een speciale gelegenheid, zoals een etentje of een feestje. Deze lookbooker draagt een skaterskirt met daarin een gestipt shirtje/blouseje en een riem - eigenlijk een vrij simpele outfit. Opvallend is dat zwarte, gestipte kledingstukken vaak gecombineerd worden met rood. Ik vind dat een superleuke combinatie, de kleur knalt er zo echt uit!

Source // lookbook.nu
Alyssa uit Canada heeft juist meer een edgy stijl en combineert haar gestipte jurk dan ook met een spijkerjasje en creepers. Persoonlijk ben ik geen fan van creepers, maar het maakt de outfit ineens wel stoer - terwijl het jurkje (eigenlijk is het een romper) juist weer lieflijk is. Ik zou hier zelf nog een bruin rugzakje bij dragen om de outfit geheel af te maken.

Source // lookbook.nu
Deze lookbooker genaamd Steffy is 26 jaar en woont in Miami. Haar stijl is heel casual, maar ook wel een beetje boho-achtig. Het gestippelde geval is een blazer en heeft verschillende kleuren, en gaat denk ik gauw de neiging krijgen om het als een clownspak te laten ogen. Steffy draagt onder de blazer een witte blouse met een peter pan kraagje, gecombineerd met een zwarte short. Daaronder zomerse wedges en je bent klaar om een dagje te shoppen.

Welke lookbooker/outfit is jouw favoriet?

9 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Super leuke inspiratie! Ik vind ze eigenlijk allemaal gewoon heel erg leuk! Haha liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De outfit van Steffy is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waaauw, wat een supertoffe inspiratie en heel leuk artikel om te lezen! Ik vind de eerste heel erg leuk (alleen de schoenen zou ik weg doen en er gympen onderaan trekken) en ik vind de laatste heel erg tof gecombineerd. Lekker vrolijk met al die gekleurde stippen! En gosh, haar haar is zoo mooi van de laatste outfit!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou zo van lookbookers kijken (: Hele leuke inspiratie! Alyssa is mijn favoriet ^^
  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke inspiratie! Ik vind de eerste en de 4e het leukst :) Zelf vind ik dat polka dots wel erg leuk kunnen zijn, maar dan wel de wat kleinere variant haha. En dan ook het liefst gewoon op shortjes/blousejes of jurkjes/playsuits maar op een jasje is het totaal niet mijn stijl. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke inspiratie! Ik vind de derde outfit heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen