08-04-14

Currently..

Tijd voor een nieuwe 'Currently', want ik krijg er zulke leuke reacties op! Ik lijst een aantal dingen op die ik op dit moment doe, verslaafd aan ben, leuk vind, naar verlang enzovoort. Dit vind ik aan de ene kant nog een tikkeltje leuker dan favorieten die je aan het eind van de maand opnoemt, omdat deze favorieten door de maanden heen nog wel eens kunnen veranderen en een beetje at the moment-gericht zijn. Met in deze currently een nieuwe favoriete (Zweedse) blog en een nieuwe favoriete serie!


Listening to:  Birthday en This Is How We Do van Katy Perry, Neon Lights en Really Don't Care van Demi Lovato, Zusje van Ronnie Flex en Mr. Polska en of course mijn geliefde idool: U Got It Bad/Because Of You - Justin Bieber. Zooooo mooi! 

Reading: Doordat Maris regelmatig haar favoriete Instagrammers deelt op haar blog kwam ik dan ook terecht op een nieuwe favoriet, dit keer opnieuw een Zweedse. Dit is de blog van Felicia, ze is ook 15 jaar en schrijft op Fiffiz veel over haar dagelijkse leven, mode, creativiteit en maakt prachtige foto's met lichte tintjes. Ook ben ik dol op de blog van Kenza. Love swedish bloggers!

Loving: Mijn nieuwe MAC lipstick in Fan Fare, mijn Victoria Secret bodysplash in 'Simply Breathless en Vine, omdat ik de app heb gedownload en daardoor nóg meer korte filmpjes van Justin tegenkom, of om bij sommigen helemaal stuk te liggen van het lachen.

Craving: Waar ik écht lekker vind de laatste tijd? Grieke yoghurt met daarin een beetje (aardbeien)jam en mengen met een klein beetje zoetstof - nomnomnom.

Watching: Ik heb echt een geweldig leuk YouTube kanaal ontdekt en ik ben helemaal weg van haar video's - Jackie Wyers, een 18-jarig meisje uit Canada. Ze maakt echt prachtige looks, ze bewerkt leuk en gebruikt leuke muziek onder haar beelden. Haar video's gaan vooral over beauty, looks en tutorials.

Looking forward to: Ik heb niet echt iets om naar vooruit te kijken op het moment, maar het enige waar ik aan zou kunnen denken is de zomervakantie natuurlijk. Mijn Dreamdays app geeft nog maar 101 dagen aan (zonder vakantie/vrije dagen meegeteld), dus dat betekent dat het niet lang meer duurt. Nog ongeveer 4 maanden met april erbij, dan is het juli. Woohooo! 


Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen tijd?10 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Leuk artikel! Ook tof bedacht, zoiets zie je niet vaak :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jackie Wyers volg ik ook sinds kort, echt heel erg leuk! En ze zijn allemaal zo mooi, die YouTubers! Griekse yoghurt of Franse kwark met jam is to die for. Mjam! Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de liedjes van Demi Lovato zo leuk! En wat een ontzettend lief strikje in je haar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Demi lovato heeft altijd zo'n leuke liedjes! En ik vind haar ook nog 's echt een hele toffe meid, wauw i love her haha. En ik ben ook zo verliefd op mijn nieuwe MAC lippenstiften <3 x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wist helemaal niet dat Demi Lovato zulke leuke liedjes had, haha! Die ga ik ook eventjes toevoegen aan mijn playlist. Superlief dat je me in dit artikel noemt, je bent altijd zo lief ♥ Ben erg blij dat ik je blog heb ontdekt en we nu blogvriendinnen zijn, hihi! Ik ben jaloers op je bodysplash van VS, ik wilde hem ook graag maar was helaas te laat, haha! Felicia is inderdaad een leuke Zweedse blogger! Haar instagram is zo perfect! ♥
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk artikel, dat strikje in je haar is zo cute 3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah, wat een leuke foto's! Van het Youtube kanaal van Jackie had ik al eens eerder gehoord, maar nog nooit een kijkje genomen, nu heb ik gelijk even geabonneerd zodat ik het niet meer vergeet. Ze maakt echt hele leuke video's! Zweedse blogs zijn inderdaad zo mooi, die foto's. Ik denk dat je de zweden wel queens of the blogging mag noemen, haha. En dat liedje, zusje, zit echt de hele tijd in mijn hoofd, ik weet niet waarom, want ik luister hem niet zo vaak, maar hij heeft zo'n zeurderige toon, ik weet niet hoe je dat uit moet leggen, maar je begrijpt het vast wel ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Neon lights van Demi Lovato is zo leuk! Die andere ken ik nog niet, dus ik heb nu opgezet haha. Super leuke vrolijke foto's. Ik zal het youtube kanaal van Jackie eens bekijken, klinkt als een leuk kanaal :)

  BeantwoordenVerwijderen