24-04-14

Ben & Jerry's en Bee Movie

Afgelopen maandag besloot ik samen met Vita af te spreken en te logeren - want wij hebben nu al 2 weekjes meivakantie! We doken de supermarkt in om Ben & Jerry ijs te kopen en boodschappen te doen voor het avondeten. Wij gingen namelijk koken en aangezien ik dat nooit doe en dacht dat ik het niet kon, voel ik me ergens een ervaren kok omdat het wel heel lekker was.. We maakten een pastasalade met pesto, spek, tomaten, pijnboompitjes, walnoten, gerookte kip en fusilli pasta. We hebben als 2 varkens in onze onesies (Vita letterlijk, want zij droeg een varkensonesie) 2 bakken ijs opgegeten en het was goddelijk. We namen Cookie Dough en Greek Yoghurt Strawberry Cheesecake, met een filmpje erbij - dikke prima. We keken eerst een marathon van de serie I Can Make You A Supermodel (en super jaloers worden), de nieuwe vlog van de SacconeJoly's en zijn we 4 keer van film gewisseld. Uiteindelijk hebben we Bee Movie gekeken, haha! De volgende dag hebben Viet en ik nog wat inspiratie opgedaan voor artikelen die ik kan gaan maken (en ik kan je alvast vertellen, ik vind ze zelf ontzettend leuk geworden!). Voor nu kan ik weer even craven naar een nieuwe pot Ben & Jerry ijs. Want ondanks dat het echt niet normaal duur was, was het wel héél lekker.
 Hebben jullie al vakantie?

13 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Klinkt super gezellig! Hoe je die paste beschrijft klinkt ook heerlijk! En je hebt de twee beste ben & jerrys ijs gekocht! Klinkt als een perfecte avond! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeehh ik hou van Ben & Jerrys! Alleen jammer dat zo duur is.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die greek style is zooo lekker! Die had ik gisteren nog! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaa, Ben & Jerry's ga ik ook halen in de meivakantie zodat ik ook weer even tegenaan kan gaan, ik denk alleen dat ik de kleintjes koop, want die zijn relatief wat goedkoper en kan je er 4 keer over doen, haha. Cookie Doug is echt mijn favoriet, jam. Hele mooie foto's heb je gemaakt zeg, zo te zien is het toch gelukt om ze zo te plaatsen omdat je zei dat ze dan minder van kwaliteit worden. Ik vind je blog echt zoo mooi geworden, al zeg ik het natuurlijk zelf, hahaha. Het zijn wel jouw ideeën en ik heb ze voor je uitgewerkt ♥ Ik ben benieuwd naar je nieuwe blogposts, je schrijfstijl vind ik zo heerlijk om te lezen, er zit altijd enthousiasme in, haha!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha je bent zooo lief altijd he Maris, je laat me af en toe een beetje blozen. Superlief! Ik doe het dan ook met heel veel plezier en sinds de layout erop staat geeft dat weer een extra blogboost! ♥

   Verwijderen
  2. Ooh ben zelfs nog vergeten te zeggen dat het zo te lezen een paar leuke daagjes waren met Vita! Superlief dat Viet je altijd helpt met blogideeën! En ahhh, ik wil nu ook Ben & Jerry's, haha! Jammieee ♥

   Verwijderen
 5. ooh ben en jerry met bruine chocolade en stukken brownie en cookie dough die is ZOOO HEMELS
  heerlijk! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt super gezellig! Cookie Dough is zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. heb je nu al vakantie? ik pas na morgen.
  Superleuk artikel

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt als een gezellige sleepover! Cookie dough is zeker weten mijn favoriete ben & jerry's smaak! I'm so Lucky, want mama koopt best vaak Cookie Dough in de supermarkt. Die Griekse heb ik nooit op, maar die wil ik ook proberen. Klinkt lekker, wat jullie hebben gekookt. Ik heb volgende week vakantie , maar één weekje! Wat een stomme school hebben wij, want de rest heeft er 2...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ben & Jerry's is zo lekker!
  Ik wil ook nog heel graag die nieuwe proberen.
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen