14-04-14

Believe Movie has arrived + nieuwe layout in de maak!

Whaaaaa, my baby is zaterdagmiddag aangekomen! In de post van zaterdag vertelde ik dat ik Believe Movie had besteld bij bol.com en de volgende dag was 'ie binnen. Zoals normaal zou ik de hele zaterdag gewoon werken in de kapsalon, maar het was weer zo ontzettend rustig dat ik eerder naar huis toe mocht. Om half 11 zelfs! Ik heb mijn vrije middag benut aan kamers schoonmaken, waar mijn moeder heel erg blij mee was (heb ik toch nog wat goeds in het huishouden gedaan). Ook heb ik mijn makeuplades van top tot teen uitgezocht, schoongemaakt en opnieuw ingeruimd. Toen ik de postbode de dvd in de brievenbus zag gooien ging ik meteen de bonus-scènes bekijken. De film wilde ik namelijk bewaren voor zondagavond, lekker relaxed het weekend afsluiten.Ik zat al een tijdje met het probleem dat ik mijn bloglayout zat was (ik heb 'm inmiddels al sinds oktober vorig jaar) en vond het nu wel weer tijd worden om Lovely Photography in een gloednieuw jasje te steken. Steeds vaker wordt de template die ik nu heb gebruikt door andere bloggers, dus ik wilde iets anders dan "anders", een layout die ik nog nooit voor mijn blog heb gekozen. Want: Sharon wil origineel blijven. Ik schetste een idee en heb hiervoor Maris ingeschakeld die me helpt bij het maken hiervan - zij is namelijk ontzettend goed in html lezen en layouts maken (iets wat ik nog kan leren). Er moeten nog wat kleine dingetjes gebeuren, maar eigenlijk is 'ie zo goed als af. Ik kan dan ook niet wachten om mijn nieuwe layout aan jullie te laten zien en jullie feedback te horen!

Zoals ik ook al vertelde ging ik afgelopen zaterdag naar een tentfeest en het was zo leuk! Er kwamen een paar Nederlandse artiesten (o.a. Wolter Kroes, haha! Vond ik trouwens een beetje tegenvallen), maar ook een kleine band met een supergoede zangeres, een drummer en 2 andere zangers en een dj die nummers uit de top 40 speelden - dus ik heb goed kunnen feesten. Dat laatste is meer in mijn straatje natuurlijk, al vind ik Nederlandse muziek gewoon een ontzettend gezellige sfeer geven bij feestjes. Afgezien van de ladingen bier en de vieze rookgeur die ik bij me droeg na afloop, heb ik een hele leuke avond gehad. Op de bovenstaande sta ik trouwens mijn vader op de foto :) Have a nice week ♥9 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. wil je weer iets met make up tips doen ofzo want dit vindt ik een beetje saai worden, ik vond het een paar weken terug een veel leuker blog ;$ sorry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het zal vast een mooie lay-out worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha iedereen is benieuwd naar je nieuwe lay out en stiekem weet ik hem lekker al, yeahhh! Oh, en lekker negeren die reactie die een paar boven mij is gezet, je blog is hartstikke leuk om te lezen en JIJ bepaald wat er op komt te staan! Ik vind het hartstikke leuk dat je ook een beetje persoonlijk blogt! :) Fijn dat het tentfeest leuk was, tof dat er bekende Nederlanders waren! Je lijkt veel op je vader, zeg! Superleuk om te zien! ♥
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik geef alleen maar mijn mening hoor, ik vind kleding, make-up en fotografie (tips) veel leuker dan derest!

   Verwijderen
  2. Natuurlijk mag je je mening uiten maar het kwam voor Sharon nogal hard aan omdat ze erg haar best doet om haar blog leuk te houden. Er komt een nieuwe lay out aan, dus ook daar zijn wij kei hard mee bezig en dat vergt ook erg veel tijd. Ik vind het juist leuk om iets persoonlijks te lezen van iemand anders en de volgende keer komt er heus ook wel een artikel wat gaat over beauty, fashion of fotografie tips :) Hopelijk begrijp je het!
   liefs

   Verwijderen
 4. Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe lay-out! :)

  BeantwoordenVerwijderen